feather,
δεν λέμε κάτι διαφορετικό μέχρις ένα σημείο, καθώς εγώ δεν έχω διαβάσει καμία κριτική συναυλίας από ελληνικά συγκροτήματα στο Noiz (πλυν μίας αρκετά παλιά) και δεν έχω διαβάσει καμία δισκοκριτική ελληνικού γκρουπ στο Noiz και σκοπός ήταν, αν θες, να υπάρξει μία οργάνωση, ώστε κάποιοι να γίνουν γνωστοί. Όπως είπα και στο πρώτο ποστ, θα μου αρκούσε και μία κριτική συναυλίας, όπως λες και εσύ, κάτι τέλος πάντων: "πήγα εκεί, είδα αυτούς, ο τάδε έπαιζε έτσι, μ'άρεσε το γιουβέτσι". Αντίθετα, έχω δει εκτεταμμένες κουβέντες για τον καλύτερο DJ, το καλύτερο κιθαρίστα κλπ κλπ πάντα ξένους, να μην τα ξαναλέω.
Επιπλέον, η τακτική στο Noiz όπως την έχω συνηθίσει είναι να δίνεται όσο είναι δυνατόν κάποια διευκρινιστική απάντηση. Ποτέ η απάντηση δεν είναι "για το πρόβλημα σου, υπάρχουν πολλές λύσεις. Ψάξε να τις βρεις στο Α, Β, Γ site". Συνεπώς, ωραία τα δελτία τύπου στο Avopolis, αλλά πολύς κόσμος δεν θα πήγαινε σε μία συναυλία αγνώστων με βάση το δελτίο τύπου. Ας τους κάνουμε γνωστούς, ή εν πάσει περιπτώσει, αν είναι γνωστοί σε κάποιους, σε άλλους δεν είναι.
Τόσες φορές στο παρελθόν έχουμε μιλήσει στο chat με διάφορους και ρωτάω: "κανένα καλό live παίζει;" και η απάντηση είναι "μπα, νέκρα". Γιατί νέκρα; αφού κάθε εβδομάδα γίνονται ένα σωρό συναυλίες. ¶ρα, ή δεν ξέρουμε τι γίνεται, ή το "νέκρα" αναφέρεται στο ότι δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο...επειδή όμως πιστεύω ότι υπάρχει, γι' αυτό και ξεκίνησα αυτή τη κουβέντα.
Και επειδή διάβασα την απάντηση του Haris κατόπιν εορτής, το ξέρω ότι τα συγκροτήματα έχουν βρει άλλους τρόπους να προβάλλονται, λιγότερο διαδεδομένους, οπότε ας τους επεκτείνουμε. Καλό θα είναι.
Φιλικά,
Γεράσιμος