- Πόντοι
- 36
Να προσθέσω και εγώ στην κατά τ 'άλλα φοβερή λίστα, και τον Σάββα Μπετίνη (για να αλλάξουμε και κλίμα
), έναν εξαιρετικό μπασίστα που πλέον παίζει στους Kinetic.

+1000longshadow είπε:Παράλειψη!!...Ξεχάσαμε τον Γιώργο Ζηκογιάννη!... http://www.myspace.com/yiorgoszikoyiannis
Ακόμα θυμάμαι πρίν απο 7-8 χρόνια περίπου όταν πήρα μια μέρα το θάρρος να τον ρωτήσω κάτι περί μουσικής...
Ενώ δεν ήμουν καν μαθητής του, με κάθησε σε μια καρέκλα και άρχισε να μου μιλάει για μουσική για πάνω απο μισή ώρα...
Για όσους δεν το ξέρουν είναι το μπάσο που ακούγεται στο mountains των Socrates....![]()
Χαχαχααχααχαχαχαχαχα!kwstas79 είπε:Πάντως βλέπω πως όλοι σας ξεχνάτε τον Δημήτριο Πατσούρη (ή αλλιώς Mutilator).
Συμφωνώ ιδιαίτερα. Ο Τσαπράζης ήταν για την τότε ροκ ελληνική σκηνή ένας μπασίστας που ξεχώριζε και για τις basslines που έβαζε στα κομμάτια αλλά και για τον ήχο του. Δεν έχω να πω τα ίδια και για τον Γ.Καρρα από τις τρύπες. Για εμένα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.platoc8 είπε:Ένας σπουδαίος μπασίστας είναι και ο Χρήστος Τσαπράζης (τον έμαθα μέσα από τα ξύλινα σπαθιά). Από τους ουσιαστικότερους μουσικούς με ήχο ...
Σαφώς και με έχεις βοηθήσει όπως και όλοι που έχουν εκφέρει τη δική τους άποψη. Μερικά απο τα ονόματα δεν τα ξέρω αλλά θα ψάξω και θα τους βρω. Ο Αντώνης Μαράτος είναι πάρα πολύ καλός μπασίστας και τον έχω φωτογραφίσει στο Κύτταρο φέτος τον χειμώνα. Αυτό που με χαροποιεί είναι ότι κάποιοι από αυτούς δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους ξένους μπασίστες που παρακολουθώ τα τελευταία χρόνια. Πολύ θετικό αυτό.Δεν ξέρω αν σε βοήθησα με την έκθεση σου μέχρι στιγμής με το ποστ μου bassoter αλλά έχω σκοπό να το κάνω τώρα. Ένας μπασίστας με ιδιαίτερο στυλ και αρκετά καλές συνθέσεις είναι και ο Αντώνης Μαράτος (Mode Plagal) και επειδή αναφέρθηκε πριν ο Μπασλαμ και επειδή ο Μπασλάμ είναι και μεγάλος κόντρα-μπασίστας έχω να αναφέρω έναν από τους μεγαλύτερους κοντρα-μπασίστες (αν όχι ο μεγαλύτερος) ο Κώστας Θεοδώρου.
Και εσύ cult είσαι...και λάμπεις Κώστα μου!!!!!audiokostas είπε:Ο Johnny είναι τόσο μπασίστας όσο είμαι κι εγώ. ;D
Αλλά είναι φιγούρα cult οπότε όλα τα υπόλοιπα στη πίσω θέση.