Δεν ξέρω τι να πώ ρε παιδιά.
Όταν τα σκέπτομαι αυτά' date=' με πιάνει σφίξιμο στο στομάχι.
Μπορεί να έχετε και δίκιο,
πάντως την Ελλάδα την χάσαμε.[/quote']
Αγοράζουμε από τους ξένους «συμπράγκαλα» που σε λίγο θα είναι για πέταμα' date='
και με τα χρήματα που ΕΜΕΙΣ τους δίνουμε, αυτοί αγοράζουν την Ελλάδα.
Αν κάνεις μια βόλτα στην Πελοπόννησο και στα νησιά μας, θα με καταλάβεις. [/b']
Μα τι εννοείς??Τελικά είσαι πολύ μπερδεμένος ρε παιδί μου.... Λοιπόν άκου, για να μη σου σφίγγεται το στομάχι(ότι έχεις διαβάσει ήδη, βγάλτο απο τη λίστα):πάντως την Ελλάδα την χάσαμε.
και μια και πλεον ζω σε δυο πολεις! :lol:
Σουβλακι στο Βερολινο=1 ευρω -Σουβλακι στην Αθηνα= 2 ευρω! (και καμμια σχεση βεβαια στην ποιοτητα & στο μεγεθος μια και οι Τουρκαλαδες στο Βερολινο μαμανε!!)
Ενοικιο διαμερισματος 110 τ.μ σε μαματη περιοχη στο Berlin 700 ευρω στην Αθηνα 1200 ευρω! :twisted:
Αγορα διαμερισματος 60 τ.μ στο "Κολωνακι" του Βερολινου(Kudam) 35.000 ευρω στο Κολωνακι της Αθηνας (που ειλικρινα μοιαζει με τσιγκανικο καταυλισμο σε σχεση με το Βερολινεζικο) 120.000 ευρω!!
ΜΠΥΡΑ ΠΟΤΗΡΙ στο Βερολινο 1 με 2 ευρω - Ξερασμα ΠΟΤΗΡΙ στην Αθηνα 5 ευρω!!
Γευμα σε ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ για 2 ατομα στο Βερολινο 23 ευρω στην Αθηνα σε ΤΑΒΕΡΝΑ της γειτονιας 40 ευρω! :twisted:
Ταξι τα ιδια' date='μετρο/συγκοινωνιες περιπου 50% ακριβοτερες στο Βερολινο (αλλα ΥΠΑΡΧΟΥΝ & ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ 24/7!!)
α,κατωτερος μισθος στο Βερολινο 1100 ευρω ,στην Αθηνα 600! :twisted:[/quote']
Καλα ολα αυτα βρε αγοραρε αλλα πες μου λιγο
Πουτανε......ς ποσο;;;;;
αν δεις τις πολεις τους και τον τροπο της ζωης τους θα συμφωνησεις και εσυ....ελα ομως που δεν το ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΞΥΠΝΟΙ!Και σα να μην έφταναν όλα αυτά που γράφει ο Superfunk, σήμερα κυκλοφόρησε μία μελέτη, από την οποία προκύπτει ότι οι Γερμανοί είναι ο εξυπνότερος λαός της Ευρώπης.
εμεις ρε!! :lol: εμεις που οταν φτιαναμε τον Παρθενωνα (ναι εμεις οι νεοελληνες τον φτιάξαμε!),οι Γερμαναραδες ετρωγαν βαλανιδια!!Οι Έλληνες είναι στην 18η θέση
χαχαχαχαχα..ωραιος..θα το εχω στα υποψιν μου....Αντουαν αν και παντρεμενος απο οτι εχω ακουσει (γιατι ΠΟΤΕ μου δεν κοιταζω στο δρομο :lol: ) ειναι οι ομορφοτερες του κοσμου (βλεπεις η Πολωνια & η Ρωσια ειναι διπλα) & ειδικα σε εσενα δεν νομιζω να τα χαλασουν στα λεφτα :lol: :lol:
Και σα να μην έφταναν όλα αυτά που γράφει ο Superfunk' date=' σήμερα κυκλοφόρησε μία μελέτη, από την οποία προκύπτει ότι οι Γερμανοί είναι ο εξυπνότερος λαός της Ευρώπης.
Οι Έλληνες είναι στην 18η θέση [/quote']
Τη διάβασα...
Μη μασάτε αδέλφια... όταν διαβάζεις καταφανείς παπαρολογίες όπως ότι το 'το μέγεθος του εγκεφάλου είναι σχετικό με την εξυπνάδα' (ελέγχεται ως επιχείρημα εδώ και δεκαετίες), 'οι άντρες είναι 5% πιο έξυπνοι από τις γυναίκες', 'οι βόρειοι είναι εξυπνότεροι από τους νότιους γιατί τρώνε περισσότερο κρέας (sic!)' και άλλες τέτοιες νεοναζιστικές παπαρολογίες... ε, χίλιες φορές καλύτερος ο Ιχνιλάτης που γελάμε κιόλας μαζί του! :lol: :lol: :lol:
(α, και είναι τυχαίο που οι Σέρβοι βγήκαν τελευταίοι υποθέτω, ναι; :twisted: )
Εγώ να τις δω; Εγώ τις είδα και έχω πάρει τις αποφάσεις μου... τον Ιχνηλάτη να στείλουμε με κανέναν έρανο να ξαλαμπικάρει ο άνθρωπος.αν δεις τις πολεις τους και τον τροπο της ζωης τους θα συμφωνησεις και εσυ....ελα ομως που δεν το ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΞΥΠΝΟΙ!
θα με ακολουθησεις?!!ΕΛΑ γιατι εκει ξενερωνω γιατι δεν εχω με ποιον να σκυλοβριστω! (ολοι ειναι ευγενικοι & ηρεμοι ρε γαμωτο!! :lol: )Εγώ τις είδα και έχω πάρει τις αποφάσεις μου