Ανάλογα τον πελάτη!
Μερικοί μερικοί' date=' καλύτερα να μην μου πατήσουν ποτέ!
[/quote']
Κανένα πρόβλημα πες μας που είναι το μαγαζί σου ώστε να το αποφεύγουν οι γυναίκες/φιλενάδες/αδελφές/κόρες μας.
Ε τώρα είναι που θα κάνω κολοτούμπες! Ελληνολάτρης εγώ;
Έτσι προκαταβολικά, για να μην έχεται άγχος σας λέω πως είμαι Ένθεος μεν, ¶θρησκος δε.
Ναι ρε, είχαμε μια ανελέητη φαγούρα για το αν είσαι Ένθεος, ¶θρησκος ή απλά ένας ακόμα Σαχλαμάρας απ'αυτούς που γεμίζουν τα ανά την υφήλιο fora.
Εγώ γμτ γιατί δεν το βλέπω αυτό;
Και καλό είναι να μιλάς για λογαριασμό σου, γιατί έχεις την συνήθεια να μιλάς λές και το φόρουμ σε έχει εκλέξει για εκφραστή του. Πώς είσαι σίγουρος πως όλοι εδώ μέσα αγαπάνε την Ελλάδα;
Εγώ ξέρω πως την αγάπη την δείχνεις έμπρακτα και όχι με λόγια!
Δεν μπορεί πχ. η γυναίκα σου να αγαπάει εσένα αλλά να «το δίνει» στον «Θωμά»! :wink:
Ixnilati θέλεις να σου παραδώσουμε και κανένα πιστοποιητικό φρονημάτων; Εσύ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ δηλαδή που ζητάς αποδείξεις για το τι πιστεύει και τι όχι ο καθένας;
Γιατί, μα γιατί, όποιος Έλληνας αγαπάει την Ελλάδα και την πνευματική και πολιτιστική κληρονομιά του, όλοι τον σατιρίζουν;
Έλα ντε! Να ένας προβληματισμός για σένα κάθε πρωί που βλέπεις τη φάτσα σου στον καθρέφτη. Σ'αυτό το forum πάντως έχεις καταφέρει να γίνεις ο επίτιμος clown.
Με τον κ. Λιακόπουλο δεν ξέρω αν ταυτίζονται οι απόψεις μας, γιατί δεν τον έχω διαβάσει, ούτε και στην τηλεόραση τον έχω δεί ποτέ. Αλήθεια σας λέω.
Ναι βρε κουτό, σε πιστεύουμε...
Αν οι μουσικοί βλέπουν ότι είπες πάρα πάνω, μάλλον δεν «πάνε» καλά.
Καλά παληκάρι μου, το ποιος πάει καλά και ποιος όχι είναι πλέον πασιφανές...
Ο αποσυμβολισμός των μύθων είναι αρκετά δύσκολη υπόθεση…
Ευτυχώς έχουμε τον Μέγα Αποσυμβολιστή Ιχνιλάτη ® οπότε εμείς δεν διατρέχουμε τον κίνδυνο της αμάθειας.
Διαφώτισέ μας Σε παρακαλούμε Ω Μεγάλε Παπαρολόγε!
Υ.Γ. : Εδώ να ζητήσω ένα συγνώμη από
όλα τα υπόλοιπα μέλη του forum, αλλά ως εδώ!! :evil: :evil: :evil: