Eλλαδάαααααραααα!!!!!!

Konstantinos Dritsas

cos_dr

Ο Άρχοντας των Συνθεσάιζερς
Λύσεις
1
Πόντοι
1,603
Ακούστε το Ελληνεεεεεεεεες!!!!!!!!!

Ελλάδα - Η.Π.Α. 101 - 95.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει την καθαρή νίκη

Ποιος μπορεί να πει οτι οι Έλληνες den είναι βιολογικά ανώτερα όντα.

Ζήτω που είμαστε Ελληνες!!!1

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ειλικρινά είχα πολύ καιρό να γουστάρω τόσο πολύ με μπάσκετ!

Απίστευτη νίκη

Μπράβο στα παιδιά

Ποιος μπορεί να πει οτι οι Έλληνες είναι βιολογικά ανώτερα όντα.

Ζήτω που είμαστε Ελληνες!!!1

ΣΙΓΑ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ,ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ!!!

ΑΚΟΥ ΛΕΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΟΝΤΑ!!!

ΜΠΑΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΛΥ ΤΗΛΕΑΣΤΗ ???ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.......

Ναι ρε κακόμοιρε, εσύ να λυπάσαι αν δεν είσαι έλληνας και να ψηφίζεις τους άλλους που μας κατάντησαν να περιμένουμε τις νίκες για να χαρούμε, και βάλαν την Ελλάδα σε μισθούς πείνας, μηδενική ανάπτυξη, διαφθορά, ακρίβεια και όλα τα άλλα, επειδή θέλουν να φοβόμαστε να είμαστε περήφανοι για την ανωτερώτητά μας, να μας διοικούνε σαν πρόβατα.

Αμέσως, είπαμε κάτι και πειράχτηκε ο τύπος και πάει να βγάλει τα απωθημένα του, να μου την πεί, θα με βγάλει και φασίστα. Κατι τέτοιο ψευτοδιανοούμενοι ...... ασε , δεν γοιυστάρω να λέω γιατι δεν θέλω να μπαίνω σε τέτοια θέματα τουλάχιστον στο noiz που είναι ΟΜΑΔΑ με άλλο σκοπό..

Κατι τέτοιοι τύποι υπάρχουν και χαλάνε την Ελληνική πιάτσα, αλλά ευτυχώς λιγοστεύετε , πες κανα μουσικό θεμα μπάς και τα πάς καλύτερα.

Α, παλι καλά που έγραψες για τη γυλακα στο άλλο thread.

Σε συγχωρώ!!!!

Πιστευω να εχεις βγαλει το eye of the tiger να το παιξουμε σημερα........

Και την άλλη φορά το είχα βγάλει, θα το παίξουμε με εθνική υπερηφάνεια, και όζι μόνο αυτό, θα το παίξω σαν γνήσιος Ελληνας Αγωνιστής, με 38 πυρετό,

ΘΑ έρθω,

ελλαδαρα παντα ρεεεεεεεε !!!...α και φιλε cos συμφωνω σε πολλα μαζι σου αλλα σημερα εχουμε χαρες μην τσακονομαστε μεταξυ μας...αυτο να μην ειχαμε δεν μας βγαινει κανενας... 8) 8)

Εχεις δίκιο, ετσι πρέπει να είμαστε κι εμείς, στο κλίμα, να μεγαλουργούμε :!:

... Ποιος μπορεί να πει οτι οι Έλληνες den είναι βιολογικά ανώτερα όντα....
ΕΓΩ 8)

Καθε μέρα μας βλέπω και μας "θαυμάζω", ασε που τέτοιες λογικές άλλου λαου οδηγησαν κάποτε στην πεινα τους παπούδες σου...

Μυαλό δεν βάλαμε και μάλλον ούτε που πρόκειται... Τόση ανωτερότητα!!!!

Φαντάσου λέει να νικήσουμε και δεύτερη φορά τους Αμερικάνους!!! Μετά θα φωνάζουμε "Γεια σας πελάτες..." :D :D :D

σιγα ρε cos_dr κατουρα και λιγο...

ειμαι περιφανος που ειμαι ελληνας φυσικα

ολα καλα αλλα δεν μπορω να ακουω διαχορισμους του στυλ "οι ελληνες ειναι ανωτεροι ολων των αλλων λαων, και οτι ειμαστε διανοουμενοι και οτι αλλη βλακεια κατεβενει στο κεφαλη του καθενα...

ελλαδαρα και παλυ ΟΕΟ ΟΕΟ ΟΕΟ

ΕΓΩ 8)

Καθε μέρα μας βλέπω και μας "θαυμάζω"' date=' ασε που τέτοιες λογικές άλλου λαου οδηγησαν κάποτε στην πεινα τους παπούδες σου...

Φαντάσου λέει να νικήσουμε και δεύτερη φορά τους Αμερικάνους!!! Μετά θα φωνάζουμε "Γεια σας πελάτες..." :D :D :D[/quote']

Παιδες...ο σουρεαλιστικος τροπος με τον οποιο ο cos dr εξεφρασε τον ενθουσιασμο του δεν ειναι νομιζω οτι θετει ζητηματα τα οποια αρχιζετε να αναλυετε...Σιγουρα δεν ηταν αυτος ο σκοπος...

Ας μην δινουμε υπερμετρη σημασια..... :D :D στο καθε τι...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ΕΓΩ 8)

Καθε μέρα μας βλέπω και μας "θαυμάζω"' date=' ασε που τέτοιες λογικές άλλου λαου οδηγησαν κάποτε στην πεινα τους παπούδες σου...

Φαντάσου λέει να νικήσουμε και δεύτερη φορά τους Αμερικάνους!!! Μετά θα φωνάζουμε "Γεια σας πελάτες..." :D :D :D[/quote']

Παιδες...ο σουρεαλιστικος τροπος με τον οποιο ο cos dr εξεφρασε τον ενθουσιασμο του δεν ειναι νομιζω οτι θετει ζητηματα τα οποια αρχιζετε να αναλυετε...Σιγουρα δεν ηταν αυτος ο σκοπος...

Ας μην δινουμε υπερμετρη σημασια..... :D :D

μαλλον εχεις το μεγαλυτερο δικιο απολους !!!

ΟΕΟ ΟΕΟ ΟΕΟ

Antoine δε σου χαλάω χατήρι!

Πάσσο...

Η.ττημένες

Π.ολιτείες

Α.μερικής

:D :D :D

παιδια οκ ενας αγωνας ειναι δεν κερδισαμε κανενα πολεμο...αυτο ειναι το ωραιο του παχνιδιου οτι δεν ξερεις απο την αρχη τι θα γινει...παντως σιγουρα η ελληνες δεν ειναι ανωτεροι βιολογικα απο κανενα αλλα ουτε και κατωτεροι οπως πολλοι θελουν να κανουν ακομα και εμας να πιστεψουμε...τα παιδια απο την εθνικη εδειξαν τι γινεται με ΠΟΛΛΗ δουλεια και αυτοσυγκεντρωση σε ενα στοχο αυτο ειναι ολο ουτε λιγοτερο ουτε περισσοτερο... 8)

παιδια οκ ενας αγωνας ειναι δεν κερδισαμε κανενα πολεμο...αυτο ειναι το ωραιο του παχνιδιου οτι δεν ξερεις απο την αρχη τι θα γινει...παντως σιγουρα η ελληνες δεν ειναι ανωτεροι βιολογικα απο κανενα αλλα ουτε και κατωτεροι οπως πολλοι θελουν να κανουν ακομα και εμας να πιστεψουμε...τα παιδια απο την εθνικη εδειξαν τι γινεται με ΠΟΛΛΗ δουλεια και αυτοσυγκεντρωση σε ενα στοχο αυτο ειναι ολο ουτε λιγοτερο ουτε περισσοτερο... 8)

sostos!!!!

Καλά, είναι χαρακτηριστικός ο σουρεαλισμός στα post μου, έπρεπε να το ξέρουν τα νεώτερα μέλη - φίλοι, αλλά δεν είναι υποχρεωμένοι!

Ως ο ανώτερος βιολογικά εν ζωή Έλλην, τους συγχωρώ!!!

:lol: :lol: :lol:

(Είμαι) :!: :!:

Είναι αδύνατο να χαλαρώρω και ούτως ή άλλως κατουρώ όπου νοιώσω την ανάγκη , γιατί εόμαι άνθρωπος μαι μια ιδιαίτερη λάμψη

Trending...

Νέα θέματα

Back