- Πόντοι
- 2,148
fusiongtr είπε:Γερμανός?![]()
Ναι...! Περιέργως το καταλαβαίνω κι εγώ... :dimsonic είπε:όντως πολύ καλύτερο τώρα!
Εμείς ευχαριστούμε για τις καλές, εύηχες και εμπνευσμένες δημιουργίες.cigaret13 είπε:15:35 ο Siachamis, 15;36 ο cos_dr.....Καλά λένε ότι τα μεγάλα πνεύματα (μουσικά και όχι μόνο...
) συναντιούνται! Ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια! Ναι...! Περιέργως το καταλαβαίνω κι εγώ... :
:-X
Ξέχασες το sexy, Νίκο! ;D Thanks!Superfunk είπε:Ωραιοτατο,και ερωτικοτατο ! ;D
Ευχαριστώ και πάλι Καλλιτέχνη!Ο ήχος είναι πολύ γλυκός.
Εξαιρετική όπως ειπώθηκε απόδοση.
Όλα είναι πολύ καλά.
Σαν; :Πράγματι, σαν να άνοιξε ο ήχος.
;D ;D ;D ;D ;Dcigaret13 είπε:Σαν; :Δυό μέρες παιδευόμουν (παίδευα και τον Νίκο... :
) και λες σαν; Μην σου πω πως με κοιτούσε η πόντια με τα ακουστικά στ'αυτιά μου, να μου μιλάει κι εγώ να μην ακούω.... :
![]()
Έτσι! Βλέπεις πως γράφουνε Φιούζιε; :angel:gvour είπε:Ακομα καλυτερο,ηχος σουπερ.
Δεν ξέρω ρε Γιώργο, αλλά τώρα τελευταία πολλές τρίχες βλέπω στην χτένα μου..... :-[ :-XΜπραβο σου ρε Φωταρε,μπραβο και στο Νικολα που προσπαθει να βαλει μυαλο σε μουσατους μαλλιαδες.
Σε ποιον βρηκες να το πεις. ;Dcigaret13 είπε:τελευταία πολλές τρίχες βλέπω στην χτένα μου..... :-[ :-X
Το είχα κι εγώ το πρόβλημα, όμως βρήκα λύση.cigaret13 είπε:τώρα τελευταία πολλές τρίχες βλέπω στην χτένα μου.....
Και την χωρίστρα αριστερά πως θα την κάνω; ??? :-X ;Dfusiongtr είπε:Κόψε το χτένισμα.![]()