ελαφρια VST

dima

Νέο μέλος
Πόντοι
6
για σας! ποια audio plug ins κατα τιν γνομη σας ειναι σχετικα ελαφρια για τον cpu??

βασικα για ιλεκτρονικη μουσικη ποια ειναι καλα?εχω παρει αρκετα vst και εχω ζαλιστει να τα φορτονω!!!μιπος ξσερεις τιποτα?

Θα σου πω αύριο γιατί είναι και λίγο περασμένη η ώρα. Προς το παρόν ρίξε μια ματιά σε παλιότερα θέματα όπως:

http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6930&highlight=vst

http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=738&highlight=vst

Επιλογές μου τα albino3, z3ta+, vanguard, rapture, sytrus.

Και να ξέρεις ότι στον ήχο τρομερό ρόλο παίζει και η επεξεργασία που θα τους κάνεις

ευχαριστω πολυ!! αν μπορεις αυριο μπες να μου κανεις κανενα μαθημα.....!! :)

εχω αυτα τα vst albino3, z3ta+, vanguard, rapture.

τωρα οτι αφορα την επεξεργασια θα σε παρακαλουσα οπος ειπα και πριν κανε μου κανενα μαθηματακι!!!! για σου!

Μπα όταν το είχα παλιότερα μια χαρά μου καθόταν. Ελαφρότατο

Για ένα instance μια χαρά είναι, με το που σηκώσεις 2-3...

αρχίζει και κάθεται η κατάσταση.

Φιλικά πάντα :)

Ναι ε; Τι να πω ρε παιδιά; Εγώ πρόβλημα τέτοιο δεν είχα. Ίσως και να ήμουν και ψιλοφάρδος...

Καλά εξαρτάται πάντα και από το τι ήχους έχεις φτιάξει με

το ζ3τα. Να'ναι καλά το freeze :)

Ευχαριστω παιδια!δοκιμασα ολλα οσα βρηκα τελικα το albino 3 δεν παιζεται!!!

Φίλε εκτός των άνω των 2100 preset που το ακολουθούν, έχει απίστευτες δυνατότητες! έχω φάει σκάλωμα με αυτό και τους ηλεκτρονικούς ήχους του vanguard. Τόση διαφήμιση που του έχω κάνει δεξιά και αριστερά ούτε ο ίδιος ο papen να ήμουν!!!

ναι το ειδα boukaw7!!! ο papen πρεπει να αρχισει να σου στελνει κανενα ευρουδακι!!! βασικα και η linplug!!!! να σου πω εχεις καθολου καλα πρισετ???!!!

Γιατί τα είδες όλα και δεν σου άρεσαν; Δεν χρειάζεσαι άλλα πέρα απ' όσα έρχονται, καθώς είναι και από τα λίγα vst που έχουν "σωστά" preset

Επειδή λέει ότι είναι για το 2, για το 3 που έχω είναι συμβατά;

Δεν τους έχω δοκιμάσει καν γιατί ευτυχώς ή δυστυχώς δεν παίζω με plug ins.Δοκίμασε τους λογικά θα παίζουν, ο τύπος είναι πολύ καλός sound designer και πρωτοπόρος σε αυτό που κάνει.

ποιος ο παπεν ή αυτός με το site; Τα bass παίζουν. Τα άλλα μάλλον όχι. Θα το ψάξω καλύτερα αργότερα.

Καλά ο παπεν έχει και τρομερή δισκογραφία. Ο άλλος ποιος είναι;

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back