- Πόντοι
- 38
Προσωπική δήλωση.nikodemos είπε:;D
ούτε εγώ διαφωνώ....ούτε θεωρώ απαραίτητο το να ηχογραφεί κάποιος αποκλειστικά με ενισχυτή ή αποκλειστικά με DI....αλλά μπου προκαλεί μεγάλη εντύπωση η κάθετη διαφοροποίηση στην ηχοληπτική προσέγγιση και μεθοδολογία για το ίδιο ουσιαστικά (κατασκευαστικά και λειτουργικά) όργανο (βέβαια σε πολύ διαφορετικό ενορχηστρωτικό ρόλο).
Θεωρώ ότι όντως τα ρεαλιστικά προβλήματα που υπάρχουν στην βέλτιστη χρήση μικροφώνου - ενισχυτή είναι αυτά που τελικά οδηγούν στην λύση του DI στο 80 με 90% των περιπτώσεων και όχι αυτή καθ'αυτή η αισθητική επιλογή....
...και αυτό το έγραψαν ελάχιστοι (εκτός αν το εννοούσαν και οι υπόλοιποικαι απλά το παρέλειψαν ήτο θεώρησαν δεδομένο). Πάντως ο ένας στους τρεις δηλώνει ότι χρησιμοποιεί πάντα μόνο DI....δηλαδή από άποψη και όχι από ανάγκη.
Η ψηφοφορία όμως έχει και τον χαρακτήρα του "τι θα ήθελα" και "τι θεωρώ καλύτερο" εκτός από το "τι μπορώ"![]()
Το DI ΠΟΤΕ δεν μου έχει δώσει την ανατριχίλα που δίνει το ηχόχρωμα που βγαίνει από μια στιβαρή καμπίνα με σοβαρό ενισχυτή.
Αν παίζει το "θέλω και μπορώ" εγώ πάω στον ενισχυτή. Μόνιμα. Γιατί αυτό ξέρω και αυτό μου αρέσει.
Αλλά δεν μπορώ.