Εκθεση ερασιτεχνικής οργανοποιίας "Ηλίας Γραβάνης"

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Φωτό please
Η τελευταία φωτό του Νάσου!

Μη του λες τέτοια θα βρεί και σ αυτό ελατώματα ;D

Ελαφρύ δεν ειναι αλλά όντως έχει ωραίο ήχο.
Επιμένω, είναι ελαφρύ, και δεν έχει ελαττώματα.

Είναι υπέροχο, όπως υπέροχη είναι και η 335 που είχα την χαρά να την πιάσω (άντε να την αφήσω μετά) και η Tele και η Blues King.

Γεια στα χέρια σου ρε φίλε!

Δλδ βιντεο ή φωτο απο καποιον "ασχετο" πουτ περασε απο κει,ενα "παιδακι" Θοδωρη Ζηρα νομιζω τον λεγανε δεν εχεις ?  :P  ;D

Παντως ειναι αξιο λογου πως σε τετοιο επιπεδο που εχουν φτασει οι εγχωριοι οργανοποιοι δεν εχει βγει κατι "προς τα εξω"......

audiokostas είπε:
Εντάξει, άψογα που πε ο Μεσάλιος δεν ήταν αλλά δεν θα μείνουμε εκεί.
Ξερω τι σε χαλασε.....Που εβαλα φωτο τα σπανακοπιτακια και τους χοχλιους και δεν προλαβες να φας  ;D ;D ;D

Κι άλλες

Το Θοδωρή δεν τον τράβηξα βίντεο.. ???

20130616_131243BC.jpg

20130616_133913BC.jpg

20130616_142546BC.jpg

20130616_144545BC.jpg

20130616_145822BC.jpg

Παντως ειναι αξιο λογου πως σε τετοιο επιπεδο που εχουν φτασει οι εγχωριοι οργανοποιοι δεν εχει βγει κατι "προς τα εξω"......
Για να βγάλεις κάτι "προς τα έξω", χρειάζονται αρκετά παραπάνω πράγματα από μια απλώς καλή κατασκευή οργάνου.  ;)

Ξερω τι σε χαλασε.....
Πέρα από τον καπνό (σε μέρος γεμάτο απαγορευτικές πινακίδες) που χάλασε τα παιδιά μου (και κατ΄επέκταση και μένα) δεν με χάλασε τίποτα.

Αλλά οι ελλείψεις ήταν πολλές για να χαρακτηρίσεις την εκδήλωση άψογη.

Στα πλαίσια όμως του χαλαρού παρεΐστικου και ερασιτεχνικού "συνβρίσκεσθαι", αυτά συγχωρούνται.

nasokosm είπε:
Μη του λες τέτοια θα βρεί και σ αυτό ελατώματα ;D
Τα κιλά δεν είναι (σώνει και ντε) ελάττωμα... είναι γεράματα  ;)

Πάντως και το άταστο είναι ash από ότι βλέπω... Είναι από το ίδιο ash ή κάνα άλλο πιο αλαφρύ;   

fusiongtr είπε:
Επιμένω, είναι ελαφρύ,
Για πιασε το,δεν παει ουτε ενα κουαρτο  :D :D :D

Για να βγάλεις κάτι "προς τα έξω", χρειάζονται αρκετά παραπάνω πράγματα από μια απλώς καλή κατασκευή οργάνου.  ;)
Σαφως....Απλως πιστευω οτι θα μπορουσαν καποιοι ανετα να παιξουν μπαλιτσα παρα εξω

Πέρα από τον καπνό (σε μέρος γεμάτο απαγορευτικές πινακίδες) που χάλασε τα παιδιά μου (και κατ΄επέκταση και μένα) δεν με χάλασε τίποτα.

Αλλά οι ελλείψεις ήταν πολλές για να χαρακτηρίσεις την εκδήλωση άψογη.

Στα πλαίσια όμως του χαλαρού παρεΐστικου και ερασιτεχνικού "συνβρίσκεσθαι", αυτά συγχωρούνται.
Δεν εχεις αδικο οσον αφορα τον καπνο,καποια στιγμη ειχε γινει πραγματικα "ντουμανι".Και εγω καπνιζω (και καπνιζα και στην εκθεση) αλλα σε συνδιασμο με την αφορητη ζεστη αυτο το πραγμα ηταν "καπως"

Την εκδηλωση την χαρακτηρησα αψογη για το επιπεδο που ειχαν τα εκθεματα και οι εκθετες τους,παρολαυτα δεν θελω να σταθω σε μικρολεπτομεριες που μπορει να μην εκατσαν καλα σε καποιους (δεν παει για σενα προς θεου) αλλα στον σκοπο που εγινε ολη αυτη η "συναντηση" που δεν ηταν αλλη απο το να τιμησουμε τον ΦΙΛΟ μας Ηλια

Ηταν ομορφα,το "κλιμα" ζεστο με πολλα και καλοφτιαγμενα οργανα και ωραια παρεα.

Ασφαλως και ηταν χαρα που βρεθηκαμε με καποια νοιζοπαιδα.

Αντε και του χρονου να 'μαστε καλα!

Σαφως....Απλως πιστευω οτι θα μπορουσαν καποιοι ανετα να παιξουν μπαλιτσα παρα εξω
Μεγάλη κουβέντα.

Ένας οργανοποιός στοχεύει πρωτίστως στην τοπική του αγορά καθότι αυτός είναι και ο ρόλος του customised οργάνου. Όταν η φήμη του ενισχυθεί (δύσκολο για μικρές αγορές όπως η δική μας), αρχίζει τα βήματά του προς τα έξω βασιζόμενος στην φερεγγυότητά του και ότι θα ανταπεξέλθει ακριβώς στα specs του πελάτη.

Αυτό βέβαια αφού έχει εξασφαλίσει όλα τα νομικά επιχειρησιακά πλαίσια και εγκρίσεις μέσα στα οποία υποχρεούται να δουλεύει.

Από την άλλη υπάρχει και το Ebay αλλά είναι τζόγος τι θα αποκομίσεις από κει.

Την εκδηλωση την χαρακτηρησα αψογη για το επιπεδο που ειχαν τα εκθεματα και οι εκθετες τους,
Οι εκθέτες τους ήταν καταπληκτικά παιδιά (όσους γνώρισα) αλλά αρκετοι από αυτούς ανέτοιμοι στην παρουσίαση του οργάνου αλλά και σε πιθανές συνεργασίες / αγορές.

Απόλυτα κατανοητό στο ερασιτεχνικό επίπεδο που είχε η έκθεση.

Τα δε εκθέματα ήταν υψηλότατου επιπέδου για ερασιτέχνες οργανοποιούς αλλά δεν θα χρησιμοποιούσα την λέξη "άψογα".

Γενικά είμαι επιφυλακτικός στην άκριτη χρήση των λέξεων "τέλεια" και "άψογα".

Η δε τίμηση της μνήμης του ευγενούς, άοκνου και ταλαντούχου Ηλία ήταν και αυτός ένας λόγος για αυτή την έκθεση.

Να επαναλάβω ότι πέρασα πάρα πολύ καλά και βρήκα ανθρώπους που θα με βοηθήσουν σε επόμενα project μου αλλά απλώς επισημαίνω ζητήματα που θα μπορούσαν να είναι καλύτερα την επόμενη φορά.

Αντε και του χρονου να 'μαστε καλα!
Ακριβώς !

Εκφράζω το θαυμασμό μου προς τους ανθρώπους που κάνουν αυτή τη καλλιτεχνία ως χόμπυ αλλά και όχι μόνο.

Εκφράζω το παράπονό μου προς κάποιους (ονόματα δε λέμε) με τους οποίους βλεπόμαστε μια φορά το χρόνο και αν, οι οποίοι θα μπορούσαν να στείλουν ένα sms, ένα π.μ, ένα ταχυδρομικό περιστέρι ρε παιδί μου μήπως βρισκόμασταν από κοντά και φέτος.

Κύριοι είστε αδικαιολόγητοι.  ;D

Σπυρο....Περιττο να σου πω οτι το fall ηταν το απολυτο τεστ για την πορτικαλι τελε του Νασου  ;)

messalion είπε:
Σπυρο....Περιττο να σου πω οτι το fall ηταν το απολυτο τεστ για την πορτικαλι τελε του Νασου  ;)
Αυτό έπρεπε να έχετε πάρει βίντεο. Όχι τον μαλλιά που δεν παίζει ούτε μία νότα μέσα.  ;D

Jazzjoker είπε:
Αυτό έπρεπε να έχετε πάρει βίντεο. Όχι τον μαλλιά που δεν παίζει ούτε μία νότα μέσα.  ;D
Δεν μπορω να τραβαω βιντεο και να παιζω ταυτοχρονα ρε......  :D :D :D :D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Τα κιλά δεν είναι (σώνει και ντε) ελάττωμα... είναι γεράματα  ;)

Πάντως και το άταστο είναι ash από ότι βλέπω... Είναι από το ίδιο ash ή κάνα άλλο πιο αλαφρύ;   
Τέρυ ειναι ακριβώς απο το ίδιο μαδέρι αλλά κατα κάποιο μαγικό τρόπο ειναι πιο ελαφρύ ;D

για όσους παραπονιούνται οτι δεν έχουμε το Θοδωρή σε βίντεο ορίστε

στην αρχή η καταπληκτική αυτοσχέδια κομπανία και μετά  ο Θοδωρής

και σύνδεσμος απο το αντίστοιχο θέμα για επιπλέον οφθαλμόλουτρο

http://www.luthier.gr/index.php?topic=1003.165

Jazzjoker είπε:
Αυτό έπρεπε να έχετε πάρει βίντεο. Όχι τον μαλ(λι)άκα που δεν παίζει σταυρώνει ούτε μία νότα σωστά.  ;D
Άσε, κι εγώ δεν τον αντέχω με τίποτα.

Εκφράζω το παράπονό μου προς κάποιους (ονόματα δε λέμε) με τους οποίους βλεπόμαστε μια φορά το χρόνο και αν, οι οποίοι θα μπορούσαν να στείλουν ένα sms, ένα π.μ, ένα ταχυδρομικό περιστέρι ρε παιδί μου μήπως βρισκόμασταν από κοντά και φέτος.

Κύριοι είστε αδικαιολόγητοι.  ;D
Έχεις απόλυτο δίκιο ρε φίλε.

Συγγνώμη.

Νάσο, ήμουν όντως πολύ αγχωμένος, του χρόνου θα είναι πολύυυυ αλλιώς τα πράγματα. ;)

Αλλά ρε φίλε όλα τα όργανα που είχες φέρει (και είδα και έπαιξα) είναι σε άλλο επίπεδο.

Άντε να αφήσω την 335 μετά, ένα με το σώμα μου είχε γίνει. :D

Είχα την αίσθηση ότι έπαιζα με Gibson customshop 335, και λίγα λέω.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Κρίμα που δεν ήμουν! Χαίρομαι όμως που είδα τις φωτοζ και έμαθα ότι περάσατε καλά! Εγώ βγήκα από την εφημερία Κυριακή κατά τις 11 οπότε ξεκουράστηκα και έτσι για το γαμώτο το απόγευμα ροκάνισα το κιθαρόνι του Μεσσάλιου έτσι για συμπαράσταση!

Τα λέμε ελπίζω του χρόνου από κοντά.

Ένα μεγάλο μπράβο που τιμήσατε τον φίλο Ηλία...

Παιδες ευχαριστω και εγω με τη σειρα μου ολους τους φιλους που μας τιμησαν με την παρουσια τους και ειμαι ιδιαιτερα χαρουμενος που γνωρισα τους συνηθεις υποπτους/noizαδες απο κοντα  :D

Πολλά συγχαρητήρια και από μένα σε όλους!

Παραθέτω το κείμενο και τις φωτογραφίες μου από την έκθεση, το οποίο θα δημοσιευτεί και στην τοπική εφημερίδα "Ο Χρόνος" της Κομοτηνής, στο φύλλο της Πέμπτης. Θα παρακαλούσα επειδή δεν σας ξέρω και δεν πρόλαβα να σας γνωρίσω όλους, όσοι είστε στις φωτογραφίες στείλτε μου ένα p.m ώστε να ετοιμάσω και τις λεζάντες των φωτογραφιών! Άντε και του χρόνου!

http://www.proinosxronos.gr/component/k2/item/436-o-proinos-xronos-sthn-2h-ekthesi-erasitexnikis-organopoiias.html

Stavros_F είπε:
Πολλά συγχαρητήρια και από μένα σε όλους!

Παραθέτω το κείμενο και τις φωτογραφίες μου από την έκθεση, το οποίο θα δημοσιευτεί και στην τοπική εφημερίδα "Ο Χρόνος" της Κομοτηνής, στο φύλλο της Πέμπτης. Θα παρακαλούσα επειδή δεν σας ξέρω και δεν πρόλαβα να σας γνωρίσω όλους, όσοι είστε στις φωτογραφίες στείλτε μου ένα p.m ώστε να ετοιμάσω και τις λεζάντες των φωτογραφιών! Άντε και του χρόνου!
Σταύρο μπράβο πολύ ωραία παρουσίαση στην εφημερίδα σας και οι φωτο σούπερ!

Υποσχέθηκα βίντεο και θα ανεβάζω σιγά σιγά γιατι χρειάζονται .. μεταμόρφωση ;D

Είχα καλέσει στην έκθεση δυο φιλους παλιούς γνώριμους και καθιερωμένους Jazz κιθαρίστες για να δοκιμάσουν τα όργανα και μας τίμησαν με τη παρουσία τους στο κλείσιμο της μέρας, τον Μάκη Αμπλιανίτη τον δικό μας makam και τον Τάκη Μπαρμπέρη που δυστηχώς ήρθαν σε διαφορετικό χρόνο και χάσαμε το.. jam

[flash=200,200]

Το δευτερο του Μάκη

[flash=200,200]

Trending...

Νέα θέματα

Back