Στο βιντεο αυτο ο Γιώργος ρίχνει τα ωραία σόλο του και μάταια ψάχνει για συμπαράσταση ;DJazzjoker είπε:Priceless φάτσα gvour στο 0:04 όπου έχει φορτώσει για τζαμάρισμα και ο Φούζιος αρχίζει τα τζαζοειδή. ;D
Για τους κυρίους Αμπλιανίτη και Μπαρμπέρη, τα λόγια είναι περιττά βεβαίως.
Μη στεναχωριέσαι κι αν δε προλάβει ο Γιατρός είμαστε και μεις εδωmessalion είπε:τι παιχταραδες ολοι σας
Αργυρη εγω εχω υποσχεθει στον εαυτο μου οτι και την επομενη χρονιά θα ειμαι εκει οποτε........κανονισε
Συγγνωμη δηλ.αλλα αφου με πηρε ο Νασος και με"πεταξε"αναμεσα στα μεγαθηρια(Makam,Μπαρμπερης) και το αλλο "τερας"τον φουζιο τι να καμω?Jazzjoker είπε:Priceless φάτσα gvour στο 0:04 όπου έχει φορτώσει για τζαμάρισμα και ο Φούζιος αρχίζει τα τζαζοειδή. ;D
Για τους κυρίους Αμπλιανίτη και Μπαρμπέρη, τα λόγια είναι περιττά βεβαίως.
Βρε... βρε... βρε... για κοίτα τι μπορείς να δεις στο Noiz.nasokosm είπε:Στο βιντεο αυτο ο Γιώργος ρίχνει τα ωραία σόλο του και μάταια ψάχνει για συμπαράσταση ;D
Εαν σου πω οτι με το ζορι τον βαλαμε παλι να παιξει δε θα με πιστεψεις! ;D ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Βρε... βρε... βρε... για κοίτα τι μπορείς να δεις στο Noiz.
Μάλιστα... μάλιστα... Τα κουμπάρια. Που για να ανέβουν να παίξουν καμιά νότα, πρέπει να πέσουμε στα γόνατα να παρακαλάμε ;D Που πρέπει να κάνουμε αίτηση με χαρτόσημο ;D
Αλλά έτσι είναι. Για τον μάστρο Νάσο κατευθείαν... ;D ;D ;D
Εντάξει παιδιά... (πλάκα σας κάνω) :-*
Και λίγα λες!gvour είπε:το αλλο τερας τον φουζιο τι να καμω?
Οχι η φατσα μου,η ψυχη μου το ξερει! ;D
Για την "πράσινη ανάπτυξη" στο αρμόδιο υπουργείο παρακαλώ φίλως. ;D ;D ;D ;D ;DΒρε... βρε... βρε... για κοίτα τι μπορείς να δεις στο Noiz.
Μάλιστα... μάλιστα... Τα κουμπάρια. Που για να ανέβουν να παίξουν καμιά νότα, πρέπει να πέσουμε στα γόνατα να παρακαλάμε ;D Που πρέπει να κάνουμε αίτηση με χαρτόσημο ;D
Και το λεγε ο φούζιονας : θα μας δει ο τερυ που μας κυνηγάει να παίξουμε οτι παίζουμε με σένα και τη βάψαμε , δεν τον πίστεψα τοτε ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Βρε... βρε... βρε... για κοίτα τι μπορείς να δεις στο Noiz.
Αλλά έτσι είναι. Για τον μάστρο Νάσο κατευθείαν... ;D ;D ;D
Ε τι στο καλό !! Θα γίνει πού θα πάει! (το καρβάρισμα μου παίρνει ΠΟΛΥ χρόνο -και δε διαθέτω- αλλά πιστεύω θα μας αποζημιώσει το αποτέλεσμα!)messalion είπε:τι παιχταραδες ολοι σας
Αργυρη εγω εχω υποσχεθει στον εαυτο μου οτι και την επομενη χρονιά θα ειμαι εκει οποτε........κανονισε