Στρατο με τις μεγαλες ωρες ε ? χαχαχαfusiongtr είπε:Μόλις γύρισα κι εγώ από την έκθεση.
Πολύ όμορφα όλα, και χάρηκα που ξαναείδα κάποιους συμφορουμίτες μετά από πολύ καιρό.
Μόνο ερασιτεχνική οργανοποιία δεν την λες πάντως, γιατί πάρα πολλά όργανα ήταν επιπέδου customshop.
ΥΓ. Terry, ο Νάσος έφτιαξε ένα άταστο jazz (με λεπτό μπράτσο), που ..... ΣΚΟΤΩ! Δοκίμασέ το.
Βρε Χρήστο, πώς να αφήσεις αυτά τα κουκλιά από τα χέρια σου (τα είδες και .... ξέρεις )?messalion είπε:Στρατο με τις μεγαλες ωρες ε ? χαχαχα
Πάντως τη ΛΑmessalion είπε:Earendil επι το εργω με την απιστευτη 335 του Νασου
Ω ναι.audiokostas είπε:Και τα cigar ήταν κουκλάκια. Μάλλον θα πρέπει να μάθω slide.... ;D
Δεν παίζω πράματα που δεν έχουν γραμμένες τις νότες πάνω στα τάστα και ακόμα περισσότερο όταν δεν έχουν καν τάστα. 8)fusiongtr είπε:Κώστα, έπαιξες το άταστο του Νάσου?
Το είδα και σε πιστεύω.fusiongtr είπε:Ειλικρινά έχασες.
Απίστευτο!
Αν είναι έτσι, θα πάω σύντομα.fusiongtr είπε:Τραγουδάει λέμε!
Βγες απ' το μυαλό μου τώρα αμέσως! ;Daudiokostas είπε:Με έναν σμπάρο, δυο τριγώνια. ;D
Τέτοιος είναι ο μάστρο Νάσος. Την άλλη φορά πήγε να με εξουδετερώσει με το Jazz (που έπαιξε ο Κώστας) και δεν έφερε και το... άστατοfusiongtr είπε:ΥΓ. Terry, ο Νάσος έφτιαξε ένα άταστο jazz (με λεπτό μπράτσο), που ..... ΣΚΟΤΩ! Δοκίμασέ το.
Μη του λες τέτοια θα βρεί και σ αυτό ελατώματα ;Dfusiongtr είπε:Ρε αυτό είναι πανάλαφρο, με λεπτό μπράτσο, natural, και με ήχο που ΣΚΟΤΩ!
Αφού ψήθηκα κι εγώ!