Αυτό φυσικά δεν είναι λύση, αλλά ας μην το προχωρήσουμε γιατί το θέμα θα γίνειpantelis51 είπε:Αν είναι ποτέ δυνατόν! Στις επόμενες εκλογές μη διανοηθεί κανείς σας να ψηφήσει!
http://www.et.grpantelis51 είπε:Παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω πως όλοι αυτοί οι ****νόμοι έρχονται σε ισχύ χωρίς να ενημερωνόμαστε
Μην ξύνεις πληγές κι έχουμε κάνα δίμηνο ακόμα! ;DSuperfunk είπε:Εσυ μαλλον εχεις μπερδεψει τη χωρα που ζεις με την Σουηδια... ;D ;D
Ρε παιδιά μπορεί να μου λύσει κάποιος μια απορία??? Ποια είναι η διαφορά της UPS με της USPS??? και τι είναι η καθεμία??? είμαι λίγο άσχετη κ επειδή θέλω να παραγγείλω κάποια πράγματα για τη δουλειά μου θέλω πολύ να μάθω τι παίζει με τα τελωνεία,τις αποστολές κλπ...όποιος μπορεί, plz ας βοηθήσει...marathon είπε:Εδώ και 2 χρόνια, ότι αγοράζω από Ebay (με USPS) έρχονται στη πόρτα μου χωρίς δραχμή επιβάρυνσης. Προχθές παρέλαβα ένα μικρό δέμα με ένα μπράτσο και στο χαρτί έγραφε τέλη 3 ευρώ. Όταν τους ρώτησα (στο ταχυδρομίο) γιατί τώρα ενώ όχι πρίν μου είπαν ότι εδώ και 2 μήνες άλλαξε ο νόμος και ότι περνάει από τελωνείο (και έχει τη κόκκινη σφραγίδα) θα κρατάνε 3 ευρώ. Όταν ξαναρώτησα πως υπολογίζονται αυτά τα 3 ευρώ (εάν έχει σχέση το βάρος ή η τιμή) μου είπαν όχι είναι μια φλάτ χρέωση.
Γι αυτό ρωτάω, είσαι σίγουρος?
+10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000.fenderiarhs είπε:Η USPS ειναι κατι σαν τα δικα μας ΕΛΤΑ, δημοσιου χαρακτηρα, εχει σαφως χαμηλοτερες τιμες μεταφορικων και υπαρχει η πιθανοτητα (οχι η βεβαιοτητα) να αποφυγεις τελωνειο (το 24% που λεγαμε). Τα εξοδα εκτελωνισμου ειναι 6€ (ελαχιστα σε σχεση με αυτα που θα σου ζητησει οποιαδηποτε ιδιωτικη εταιρεια).