- Πόντοι
- 48
Καλησπέρα σε όλους.Την περασμένη Δευτέρα μου έστειλαν από Αμερική ένα δέμα με την υπηρεσία "Express Mail International" (3-5 εργάσιμες παράδοση,με tracking number).Παρακολουθόντας το μέσω της υπηρεσίας "Track&Confirm",όλα πήγαιναν καλά αφού την ίδια -κιόλας- μέρα (1/2/11) αναχώρησε από τις Η.Π.Α. Να πω επίσης οτί δεν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ τη συγκεκριμένη υπηρεσία και έχω εμπειρία με μεταφορές.Όλες τις άλλες φορές παραλάμβανα τα δέματα μέσα σε 6-7 μέρες και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με την USPS.Το θέμα είναι οτί από τις 1/2/11 δεν έχει υπάρξει κάποιο σχετικό update...(ούτε καν οτί έχει φτάσει στην Ελλάδα...),κάτι που δεν είναι λογικό...(τουλάχιστον σε σχέση με τις άλλες φορές.) Μήπως έχει τύχει σε κάποιον από σας το ίδιο,να έχει καθυστερήσει περισσότερο από το κανονικό με την ίδια υπηρεσία?Προσάθησα να πάρω τηλ. στα κεντρικά της USPS,αλλά το νούμερο ισχύει μόνο για κατοίκους των Η.Π.Α. Για εδώ δεν το συζητάμε καν (συνεργάζεται με τις Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ),δεν έχουν ιδέα,το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να παραδίδουν το δέμα...όταν φτάσει! ;D (Τους πήρα ήδη τηλ.,αλλά..."δεν"....)