Έκτακτο: ο Tom Anderson σταματά την παραγωγή κιθαρών...

The Genius Loci

Δυνατό μέλος
Πόντοι
638
... μετά απ'αυτό το video:

;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ας είναι καλά ο Henry, σε τέτοιους καιρούς που ζούμε το χρειαζόμαστε...  ;)

Εκτακτο: Ο Tom Anterson αυτοκτόνησε  ;D

Ρε παιδιά αυτό τον ήχο σαν videogame των 80s πως τον κάνει ; 'Εχει κάποιο εφφε;

pat5086 είπε:
Εκτακτο: Ο Tom Anterson αυτοκτόνησε  ;D

Ρε παιδιά αυτό τον ήχο σαν videogame των 80s πως τον κάνει ; 'Εχει κάποιο εφφε;
Μόνο ένα  ;) ;DΔες το pedalboard  ;) χαμός γίνεται  ;D ;D ;D

Κι αυτο τώρα λεγεται ηχος ΚΙΘΑΡΑΣ? :P

Game Over.... Insert coin to continue..... ;D ;D ;D

Kορυφαιο σχολιο στο youtube:

This guitar sounds like C3PO getting raped by a toaster.

blue είπε:
το θέμα είναι αν ένας τέτοιος ήχος φέρνει λεφτά

Α ναι ε; Τότε παράτα τα blues και τις βλακείες. ΑΥΤΗ είναι η μεγαλύτερη κιθαρίστρια που υπάρχει

madonna-lespaul.jpg

Yep, η Madonna είναι  ;D

manosx είπε:
Α ναι ε; Τότε παράτα τα blues και τις βλακείες. ΑΥΤΗ είναι η μεγαλύτερη κιθαρίστρια που υπάρχει

Yep, η Madonna είναι  ;D
1) το νερό κόφτο μου, αλλά το να παίζω μπλουζ δεν μπορείς να μου τα κόψεις

2) την ξέρω τη μαδοννα (όχι προσωπικά). Καταρχας έχεις βάλει εικόνα ενώ μιλάμε για ήχο και 2ο που ξέρεις αν έχει λεφτά?

blue είπε:
1) το νερό κόφτο μου, αλλά το να παίζω μπλουζ δεν μπορείς να μου τα κόψεις
  Ε τώρα με κοροϊδεύεις; Αφού παίζεις blues κομμένο το έχεις το νερό  ;D Από bourbon και πάνω  ;D

2) την ξέρω τη μαδοννα (όχι προσωπικά). Καταρχας έχεις βάλει εικόνα ενώ μιλάμε για ήχο

Please μη με κάνεις να ψάχνω στο youtube madonna, please  :'(

και 2ο που ξέρεις αν έχει λεφτά?

Εντάξει, μην ανησυχείς, την πήρα πριν από λίγο τηλέφωνο να τη ρωτήσω μήπως έχει ανάγκη κάνα ψιλό για τις δύσκολες μέρες που έρχονται, ξέρεις να βάλει πετρέλαιο και να αγοράσει καμιά κονσέρβα φασόλια. Μου είπε ότι είναι ΟΚ, πήρε η μάνα της τη σύνταξη και τη βγάζει για το Φλεβάρη.  ;D

Μεγαλη μορφη ο Henry Kaiser. Εχει και ένα αλλο φοβερο βιντεο (ή μινι φιλμ καλυτερα!) που χωριζεται σε 8 10λεπτα parts οπου αναλυει τις τεχνικες και το rig του παρεα με τον ... Alexander Dumble.

Οφφ τόπικ, ως προς την φωτό του manosx.

index.php

On topic: πειράζει που ο άνθρωπος παίζει 'αντισυμβατικά' με τέτοια κιθαράκλα? or am I missing the point (again) ?

the-dar-monday-9.jpg

ndnikola είπε:
On topic: πειράζει που ο άνθρωπος παίζει 'αντισυμβατικά' με τέτοια κιθαράκλα? or am I missing the point (again) ?
Η απάντηση είναι "Ναι". Αλλά σε ποια από τις δύο ερωτήσεις;  ;)

G.K. the Greek είπε:
Μεγαλη μορφη ο Henry Kaiser. Εχει και ένα αλλο φοβερο βιντεο (ή μινι φιλμ καλυτερα!) που χωριζεται σε 8 10λεπτα parts οπου αναλυει τις τεχνικες και το rig του παρεα με τον ... Alexander Dumble.
Όντως, αυτό θυμήθηκα κι εγώ...

...το οποίο όπως με τον Κάιζερ που έκανε τον Άντερσον να σταματήσει να φτιάχνει κιθάρες, δείχνει πάλι τον Κάιζερ σαν την αιτία που ο Ντάμμμπλ σταμάτησε να φτιάχνει ενισχυτές.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
το "λάθος" στο βιντεάκι είναι οτι εμφανίζεται ως παρουσίαση κιθάρας. Την περίπτωση να μην το ανέβασε ο ίδιος ως κάτι τέτοιο το έλαβαν υπόψη οι σχολιαστές του youtube?

το τερματισε μονο με ενα 20αρικο!  ;D

pat5086 είπε:
Εδώ νομίζω εξηγεί πως προέκυψε το προσωπικό του στύλ... :-\

ΟΚ.

Όποιος κατάφερε να δει πέρα από το 2ο λεπτό, για μένα είναι ήρωας, πρέπει να παρασημοφορηθεί και το nick του να προβάλλεται για 1 μήνα στην προμετωπίδα του Noiz.

Ομολογώ (και το είχα κάνει και σε άλλο thread που είχα ανοίξει για τον Kaiser) ότι δεν διαθέτω τα νοητικά/καλλιτεχνικά εφόδια να εκτιμήσω αυτό που κάνει. Τουλάχιστον στα περισσότερα που έχω ακούσει (όσο τα κατάφερα). Γιατί άκουσα και κάποια δικά του που μου φάνηκαν ενδιαφέροντα, ίσως άλλες φάσεις ή άλλες παράλληλες δραστηριότητες; Το συγκεκριμένο thread είναι προφανώς χιουμοριστικό και μάλλον για Π.Χ.

blue, ο Kaiser κάνει πολλές τέτοιες "παρουσιάσεις". Δεν ξέρω αν παίρνει την άδεια των κατασκευαστών ή όχι.

bloody_sunday είπε:
...το οποίο όπως με τον Κάιζερ που έκανε τον Άντερσον να σταματήσει να φτιάχνει κιθάρες, δείχνει πάλι τον Κάιζερ σαν την αιτία που ο Ντάμμμπλ σταμάτησε να φτιάχνει ενισχυτές.
Ο Alexander Dumble απ'όσο έχω ακούσει ασχολείται τώρα με... όπλα (δίκανα, καραμπίνες και τέτοια).  :o

Χμμμ... όπλα ε; Μήπως πρέπει να ανησυχήσουμε...? Έχει κάτι στο μυαλό του ο big Alex?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back