Έκτακτη καλοκαιρινή μπυροποσία - Μη μας χάσετε

ΠΣ και ιδιαίτερα το καλοκαίρι οι περισσότεροι την κοπανάνε για weekend. Γι' αυτό μαζευόμαστε καθημερινή και νωρίς ώστε να σχολάει (επίσης) νωρίς η μάζωξη καθώς υπάρχουν και δουλειές την επομένη.
Ε δε νομίζω ότι φεύγουν κ κάθε πσ

Οκ είναι κεντρικό απλά όχι τόσο ασφαλές μέχρι το σημείο του να φτάσεις στο μετρό , αυτό εννοώ κυρίως . Και γιατί όχι Παρασκευή / Σάββατο ; Θα βολεύει πολλούς περισσότερους 😥
Εσύ γιατί αγχώνεσαι?
Αφου θα περάσω εγώ να σε πάρω και εντελώς πληροφοριακά θα σου πώ οτί είμαι γνώστης αρχαίων πολεμικών τεχνών οπού έχουν εκλείψει,με αποτέλεσμα να μήν υπάρχουν τρόποι αντιμετώπισης.

Πιό καλά καθημερινή,γιατί πες οτι σε πλησιάζει κάποιος και με ένα μου λάκτισμα τον ξαπλώνω ανάσκελα,την επόμενη είναι εργάσιμη με ανοικτά τα δικαστήρια και μπορεί να βγώ με περιοριστικούς όρους.
Θές να πηγαίνεις πάνω κάτω Σαββατοκύριακο να μου φέρνεις τσιγάρα?

Εσύ γιατί αγχώνεσαι?
Αφου θα περάσω εγώ να σε πάρω και εντελώς πληροφοριακά θα σου πώ οτί είμαι γνώστης αρχαίων πολεμικών τεχνών οπού έχουν εκλείψει,με αποτέλεσμα να μήν υπάρχουν τρόποι αντιμετώπισης.

Πιό καλά καθημερινή,γιατί πες οτι σε πλησιάζει κάποιος και με ένα μου λάκτισμα τον ξαπλώνω ανάσκελα,την επόμενη είναι εργάσιμη με ανοικτά τα δικαστήρια και μπορεί να βγώ με περιοριστικούς όρους.
Θές να πηγαίνεις πάνω κάτω Σαββατοκύριακο να μου φέρνεις τσιγάρα?
Για το δεύτερο να μην ανησυχείς καθόλου 😂😂😂😂

Ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι? Μήπως πάμε για 3oΠΠ? Προλαβαίνουμε τη μέρα που είπατε ή θα μας πάρει το ΜΑΝΙΤΑΡΙ? E?:poop:

1751049835439.webp

Ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι? Μήπως πάμε για 3oΠΠ? Προλαβαίνουμε τη μέρα που είπατε ή θα μας πάρει το ΜΑΝΙΤΑΡΙ? E?
Στο έχω πει αρκετές φορές... Θα ήθελα ένα reaction emoji φάσκελο :ROFLMAO:
Όσο για μανιτάρια, ορίστε, μανιταρόπιτα από την Αργυρό
manitaropita-nhstisimh.jpg

Δε μπορείτε να αλλάξετε τη μέρα κ το μέρος ? 😭
Σχεδόν με αφορμή εσένα κανονίσανε τη συνάντηση... Το σωστό είναι να προσαρμόσεις και εσύ τις δουλειές σου λίγο ώστε να παρευρεθείς. Τα Εξάθλια είναι ωραία το κατακαλόκαιρο, λείπουν οι χίπηδες για εναλλακτικές διακοπές στη Βουλγαρία και έχουν μείνει μόνο οι επαίτες και τα ντελιβερι στους δρόμους... η καλύτερη συνοικία της Αθήνας

Σχεδόν με αφορμή εσένα κανονίσανε τη συνάντηση... Το σωστό είναι να προσαρμόσεις και εσύ τις δουλειές σου λίγο ώστε να παρευρεθείς. Τα Εξάθλια είναι ωραία το κατακαλόκαιρο, λείπουν οι χίπηδες για εναλλακτικές διακοπές στη Βουλγαρία και έχουν μείνει μόνο οι επαίτες και τα ντελιβερι στους δρόμους... η καλύτερη συνοικία της Αθήνας
Δεν το ήξερα ότι έγινε με αφορμή εμένα... Και εγώ θα προσαρμοστώ εννοείται αλλα λογικό να έχω κάποιες φοβίες για το να περπατήσω στην Ομόνοια 12 η ώρα που θα γυρίσω και θα κοιμηθώ 4 ώρες γιατί ξυπνάω 6 🥲 για αυτό αντιπροτειναααα:)

Δεν το ήξερα ότι έγινε με αφορμή εμένα...
Δεν έγινε για εσένα... Από καιρού εις καιρόν μαζευόμαστε να πιούμε καμιά μπύρα (νωρίς) γιατί το Noiz - τουλάχιστον από τότε που είμαι μέλος και το γνωρίζω- είναι η κοινότητα.
Προσπαθούμε λοιπόν να κρατάμε "ζωντανή" την κοινότητα και όποτε μας δίνεται κάποια ευκαιρία βρισκόμαστε από κοντά.
Και αυτά τα από κοντά - όπως έχω πει πολλές φορές- οδήγησαν σε συνεργασίες, μπάντες, ηχογραφήσεις και φυσικά σε φιλίες ετών.

Δεν έγινε για εσένα... Από καιρού εις καιρόν μαζευόμαστε να πιούμε καμιά μπύρα (νωρίς) γιατί το Noiz - τουλάχιστον από τότε που είμαι μέλος και το γνωρίζω- είναι η κοινότητα.
Προσπαθούμε λοιπόν να κρατάμε "ζωντανή" την κοινότητα και όποτε μας δίνεται κάποια ευκαιρία βρισκόμαστε από κοντά.
Και αυτά τα από κοντά - όπως έχω πει πολλές φορές- οδήγησαν σε συνεργασίες, μπάντες, ηχογραφήσεις και φυσικά σε φιλίες ετών.
Παρά τη συστηματική αποχή ορισμένων.:unsure:

Δεν το ήξερα ότι έγινε με αφορμή εμένα... Και εγώ θα προσαρμοστώ εννοείται αλλα λογικό να έχω κάποιες φοβίες για το να περπατήσω στην Ομόνοια 12 η ώρα που θα γυρίσω και θα κοιμηθώ 4 ώρες γιατί ξυπνάω 6 🥲 για αυτό αντιπροτειναααα:)
Είμαι σίγουρος ότι κάποιος θα σε πάει στο σταθμό όταν φύγετε, και σίγουρα αυτό θα είναι πριν της 12 γιατί και οι άλλοι δουλεύουν. Αυτά που γινόντουσαν με τις κλεψιές (φερμες) το 90 και το 2000 στο κέντρο έχουν πια εκλείψει, εγώ βλέπω το βράδυ στην περιοχή που θα κάτσετε να κυκλοφορούν πολλά άτομα της ηλικίας σου μόνα τους, δεν είναι εγχώρια η αλητεία σήμερα και συγκεντρώνεται σε άλλες γειτονιές όχι εκεί που θα πάτε

Το ξέρω ότι δεν έγινε για μένα , άλλωστε δεν το είπα εγώ αυτο😅

Είμαι σίγουρος ότι κάποιος θα σε πάει στο σταθμό όταν φύγετε, και σίγουρα αυτό θα είναι πριν της 12 γιατί και οι άλλοι δουλεύουν. Αυτά που γινόντουσαν με τις κλεψιές (φερμες) το 90 και το 2000 στο κέντρο έχουν πια εκλείψει, εγώ βλέπω το βράδυ στην περιοχή που θα κάτσετε να κυκλοφορούν πολλά άτομα της ηλικίας σου μόνα τους, δεν είναι εγχώρια η αλητεία σήμερα και συγκεντρώνεται σε άλλες γειτονιές όχι εκεί που θα πάτε
Θα προσπαθήσω να έρθω !

έχω κάποιες φοβίες για το να περπατήσω στην Ομόνοια 12 η ώρα που θα γυρίσω και θα κοιμηθώ 4 ώρες γιατί ξυπνάω 6 🥲 για αυτό αντιπροτειναααα:)
Πάλι τα ίδια?
Ενα μικρό απόσπασμα απο τον προηγούμενο που πλησίασε κοπέλα που συνόδευα
kicking martial arts GIF

πάντως και εγώ τα είχα παρεξηγήσει τα Εξάρχεια , δεν είχα πάει σχεδόν ποτέ πέρα από το ΑΝ κλαμπ και βρήκα 2 αδέρφια φιλαράκια από τις πολεμικές τένχες και με τράβηξαν....έχει χάσει την "ταυτότητα" που είχα στο μυαλό μου για το μέρος βέβαια αλλά/και το βρήκα και ιδιαιτέρως κομπλέ και ασφαλές μέρος

πάντως και εγώ τα είχα παρεξηγήσει τα Εξάρχεια , δεν είχα πάει σχεδόν ποτέ πέρα από το ΑΝ κλαμπ και βρήκα 2 αδέρφια φιλαράκια από τις πολεμικές τένχες και με τράβηξαν
Τηλεφωνάκι έχουμε,να μην τσαλακώνομαι μιάς και θα συνοδεύω?

χαχαχα εμείς είμαστε νυχτόβιοι , αυτή η ώρα είναι απόγευμα για εμάς χαχαχαχα

Α και επίσης θα αρκετό καιρό θα είμαι εξωτερικό για αυτό δεν τιμάω

Trending...

Νέα θέματα

Back