- Πόντοι
- 98
με 150 ευρω per pedal δυσκολο να αντικαταστησει καποιος τo pedalboard του με αυτο.....RayDTutto είπε:
ναι.......το πεταλι κανει 150 ευρω.......chris gti είπε:Νομίζω 150 κάνει το hardware, δηλαδή μόνο το σκέτο πετάλι..από εκεί και πέρα το κάνεις ότι πετάλι θέλεις μέσω software, το οποίο είναι πολύ φτηνό...
χωρίς όμως ...blue είπε:το Line6 M5 συμπεριλαμβάνει 100 πετάλια και κάνει 185€.
ασε που προυποθετει να εχω και apple συσκευη......... ;D
δεν είναι πεταλιέρα....θα το χεις σε μία θέση στο pedalboard σου για μια συγκεκριμένη λειτουργία...όχι για πολλές.... ??? :-XMinoru είπε:ότι θα είναι έτοιμο για χρήση ανα πάσα στιγμή
παράδειγμα παίζεις και ξαφνικά στην βαράει έμπνευση να
πατήσεις ενα phaser, αν προηγουμένως το είχες κάνει chorus
πάει περίπατο ο αυθορμητισμός.
Και άντε κάντο phaser και άντε μετά ξανακάντο chorus :.
Και αφου θα έχει συγκεκριμένη θέση γιατι να μην πάρωhot_sauce είπε:δεν είναι πεταλιέρα....θα το χεις σε μία θέση στο pedalboard σου για μια συγκεκριμένη λειτουργία...όχι για πολλές.... ??? :-X
γιατί θα μπορείς να παίζεις με τα εφέ που θα προσφέρει η εταιρεία...Minoru είπε:Και αφου θα έχει συγκεκριμένη θέση γιατι να μην πάρω
ενα αυθεντικό πετάλι αντί ενός που το προσομοιώνει με αμφίβολο αποτέλεσμα?
(κ αν είναι να του αλλάζω τα εφέ τότε δεν έχει λόγο να το έχω
σε συγκεκριμένη θέση κ για συγκεκριμένο λόγο)
φυσικα.........εξου και τα λινκς που παρεθεσα πιο πριν..........ολα ειναι πιο φτηνα ή σε ιδια τιμη με το istomp....και "θεωρητικα" κανουν καλυτερη δουλεια....IraklisZS είπε:Κάθε προιόν συγκρίνεται με βάση αυτά που κάνει και αυτά που κάνουν τα προιόντα του ανταγωνισμού, και φυσικά με βάση την τιμή.
Αν έκανε 50 ευρώ δε νομίζω να παραπονιόταν κανείς.
Ναι αλλά δεν είναι trendy... 8)messalion είπε:φυσικα.........εξου και τα λινκς που παρεθεσα πιο πριν..........ολα ειναι πιο φτηνα ή σε ιδια τιμη με το istomp....και "θεωρητικα" κανουν καλυτερη δουλεια....
Νάτη.....http://www.gizmag.com/digitech-intriduces-ipb10-ipad-based-pedalboard/19019/RayDTutto είπε:Άντε να βγει και σε πεταλιέρα...