https://www.spotify.com/us/degdekis είπε:ρε παιδια...
δεν λετε κ σε εμας τους γερους τι ειν τουτο? :-\ :-\ :-\
Γιατί πλήρωσες? Είναι υποχρεωτικό στην Ελλάδα? Νόμιζα ότι μόνο αν θες να μην έχεις διαφημίσεις κλπ. πρέπει να πληρώσεις.Ομονοώ, συνεπικουρώ και υπερθεματίζω!
Από την πρώτη ώρα αποφάσισα να πάρω τη συνδρομή (αυτή που διαφήμιζε η γνωστή εταιρία κινητής τηλεφωνίας) παρόλο που τα 5€ δεν περισσεύουν εύκολα και έχω καεί εντελώς!
Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι μπορώ σε χαλαρές ώρες στη δουλειά να ακούσω albums που δεν θα αγόραζα ποτέ, επειδή δεν τα ήξερα ή επειδή δεν με ενδιέφεραν αρκετά, τα οποία όμως είναι οκ για χαλαρή ακρόαση ... Επίσης το ότι κάνω catch up σε albums που ενώ με ενδιέφεραν δεν τα αγόρασα λόγω αφραγκίας εδώ και χρόνια.
Ναι, έχεις τη δυνατοτητα να τα κατεβαζεις (περιπου) και να ακους offlineSATANISTER666 είπε:Και δουλευει και off line στις εν λογω συσκευες
Δηλαδή κατεβάζεις όλες τις λίστες; Δε το καταλαβαίνω. ???zatoichi είπε:Ναι, έχεις τη δυνατοτητα να τα κατεβαζεις (περιπου) και να ακους offline
Σου έχει σε κάθε αλμπουμ ένα κουμπι "διαθέσιμο εκτος συνδεσης", το πατας και κατεβαζει τα τραγουδια, οχι σε μορφή mp3 π.χ. αλλα ".file" που αναπαράγονται μέσω spotify και παίζουν κανονικά εκτος συνδεσηςotto## είπε:Δηλαδή κατεβάζεις όλες τις λίστες; Δε το καταλαβαίνω. ???
Α οκ. Πάντως εγώ κάνω radio με διάφορους και το αποτέλεσμα είναι φοβερό. Το συνιστώ ανεπιφύλαχτα.zatoichi είπε:Σου έχει σε κάθε αλμπουμ ένα κουμπι "διαθέσιμο εκτος συνδεσης", το πατας και κατεβαζει τα τραγουδια, οχι σε μορφή mp3 π.χ. αλλα ".file" που αναπαράγονται μέσω spotify και παίζουν κανονικά εκτος συνδεσης
Υποχρεωτικό δεν είναι, αλλά επειδή είμαι album oriented ακροατής, με ενδιέφερε κυρίως να μπορώ να έχω offline στο κινητό μου ή και σε κάποιο PC ότι albums με ενδιαφέρουν από αυτά που εντοπίζω για να μπορώ να τα ακούω με την ησυχία μου και εκτός σπιτιού-γραφείου. Έτσι, μετά από μια ώρα δοκιμής και αφού είδα ότι έχει άπειρο περιεχόμενο, κατέληξα στο ότι θα με εξυπηρετήσει και γράφτηκα στο premium.otto## είπε:https://www.spotify.com/us/
Γιατί πλήρωσες? Είναι υποχρεωτικό στην Ελλάδα? Νόμιζα ότι μόνο αν θες να μην έχεις διαφημίσεις κλπ. πρέπει να πληρώσεις.
Και μετα να φανταστω οτι υπαρχει και καποιος τροπος να κανεις .file tο .mp3 conversion ε?zatoichi είπε:οχι σε μορφή mp3 π.χ. αλλα ".file" που αναπαράγονται μέσω spotify και παίζουν κανονικά εκτος συνδεσης