Έχετε κατοικίδια;Αν ναι παρουσιάστε τα!

E.G. είπε:
Οταν αγορασα τον bruno απο pet shop
Φίλε αν διαβάσεις πως έρχονται τα ζώα σε pet shop θα αηδιάσεις.Χώρια τις συνθήκες κράτησης τους στο κατάστημα.Πάντα από breeder ή φίλη/φίλο παίρνουμε ζωάκι.Υπάρχουν διάφορα άρθρα επί του θέματος στο νετ...googlαρε τα.Πράγματι είσαι ο ιδανικός ιδιοκτήτης πάντως  :)

*Shelter όχι λυκόσκυλο στο μέλλον...η σύγκριση θα είναι αναπόφευκτη! 

δυστυχως οταν τον πηρα και ειδα οτι δεν ετρωγε και ειχε διάρροια, τοτε αρχισα να ψαχνω στο ιντερνετ και τοτε ειδα τι παιζει με τα πετ σοπ. απο την αλλη σκεφτομαι οτι ηταν τυχερος ο brunakos μου που επεσε στα χερια μου και εζησε. πάντως καθε μερα χαιρομαι που τον εχω διπλα μου.

Αν χαρίζετε γκόλντεν ριτρίβερ, επικοινωνήστε μαζί μου.

Όχι γκέκα ριτρίβερ, γκόλντεν.

Και μην πάει ο νούς σας στο κακό,ούτε σε αναπαραγωγές και πούλημα των πάπις, το θέλω για την σύζυγό μου.

Θα περάσει ζωή χαρισάμενη.

Απλά p.m.

Costas Siachamis είπε:
Αν χαρίζετε γκόλντεν ριτρίβερ, επικοινωνήστε μαζί μου.

Όχι γκέκα ριτρίβερ, γκόλντεν.

Και μην πάει ο νούς σας στο κακό,ούτε σε αναπαραγωγές και πούλημα των πάπις, το θέλω για την σύζυγό μου.

Θα περάσει ζωή χαρισάμενη.

Απλά p.m.
Τσέκαρε κανένα site με αδέσποτα.Ξεπετάγονται καμιά φορά ριτρίβερ καθαρόαιμα.

Φοβερά τα ζωακια που ειδα και εχετε συντροφια.

(η Φριντα ιδιως μου εκλεψε την καρδια και η ,,,,, ducati  ;D)

Εδω αραζω με τα φιλαρακια μου με αρχηγο τη Νταιζυ.

1c1427d9.jpg

Daizybaby.jpg

Daizy.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Παρουσιάζω κι εγώ τους 2 σπιτονοικοκυραίους μου!

αυτός είναι ο "Τρούφας" Thai seal point 3ων ετών...

f3e5c856.jpg

και αυτή η "Σημέλα" (ναι, Ποντία) 3ων ετών παρά κάτι ημερών...

74b11066.jpg

Συγχαρητήρια ρε παίδες. Να τους χαίρεστε.

Σημείωση: παρατηρείτε πόσο αργεί ν' ανοίξει η σελίδα; Οταν βάζουμε πολλά βίντεο και φωτογραφίες που έρχονται απο άλλα σάιτ, αυτό συμβαίνει. Γι αυτό έχουμε τα συνημμένα. Ασε δε που κάθεται και ο υπολογιστής...

Αυτό το θρεντάκι πρέπει να καρφιτσωθεί! (τόσα ανοσιουργήματα είναι καρφιτσωμένα στην ΠΧ... γιατί όχι κάτι τόσο ωραίο?)

yameth είπε:
Σημείωση: παρατηρείτε πόσο αργεί ν' ανοίξει η σελίδα;
'Οχι... σε εμένα πάει σφαίρα, ανεξαρτήτως φωτογραφιών και/ή βίντεο.

+ άπειρο στο να καρφιτσωθεί....στο κάτω-κάτω της γραφής, φτιάχνει όλων μας την διάθεση το να βλέπουμε αυτές τις απίστευτες φάτσες.... :)

Υ.Γ. Επιφυλάσσομαι για photos της Κούλας ...αδέσποτο μωρό γατάκι που μπήκε στο μαγαζί μου πρίν 3 μήνες (τελικά ξέρουν που απευθύνονται) με πρόβλημα στα μάτια...την κυνήγαγα σαν παλαβός 3 φορές την ημέρα για αντιβίωση επι 3 μήνες (σταγόνες στα μάτια-όποιος έχει γάτα ξέρει) και είναι τώρα μοντέλο για εξώφυλλο...ΘΕΑ!!

Costas Siachamis είπε:
Οι 2 γατονοικοκυραίοι σου , είναι όλα τα λεφτά.

Να τις χαίρεσαι !
Ευχαριστώ Κώστα, είναι λατρεία τα άτιμα τα πλάσματα!

ΥΓ κι εμένα σφαίρα πάει.

delta66 είπε:
Εδω αραζω με τα φιλαρακια μου με αρχηγο τη Νταιζυ.
Ωραίος αλλά μη της δίνεις πολύ καρπούζι ρε συ... Παρα είναι γλυκό.

RayDTutto είπε:
Ωραίος αλλά μη της δίνεις πολύ καρπούζι ρε συ... Παρα είναι γλυκό.
Ξερω ξερωΓλυκα και αμυλο δεν δινω.

Το καλοκαιρι καμια φορα θα της δωσω ελαχιστο.

Κανει και καλο στα νεφρα  :), μιας κι αυυτη η ρατσα εχει ενα θεμα με τα νεφρα (λογω διαφορετικης λειτουργιας απο τα υπολοιπα θηλαστικα).

Τγομεγή η Νταίζι!Δεν την είχα δει όταν την πόσταρες...

Έχει το σετ εμφάνισης-ικανοτήτων-σκηνικής παρουσίας για να ανέβει στο σανίδι.   8)

Από την άλλη η μουσική που της αρέσει την πάει πιο πολύ σε αλκοολικά μπαράκια.  ;D

Καθόδιε σιαμ δεν είναι ο Τρούφας;

Υ.Γ:Λέω να αλλάξω της επιλογές της ψηφοφορίας..να την κάνω λίγο πιο προσεγμένη..δεν θα φύγουν οι 49(!) ψήφοι έτσι;  ::)

το 2008 επέστρεφα στην Κοζάνη απο την Λάρισα.

Κοντά στην Ελασσόνα συγκεκριμένα στο Λιβάδι Ελασσόνος με έστειλε ο θείος μου σε έναν γνωστό του για να πάρω το πασχαλινό αρνάκι  :P

τελικά όταν έφτασα εκεί διαπίστωσα οτι ήμουν σε ένα μαντρί..ε και τελικά πηρα το αρνακι για την σούβλα και ο βοσκός μου είπε αν θέλω να πάρω και ένα κουτάβι..

και απο τότε έχω αυτον τον Αλήτη..τον Ιβάν.

ivan2.jpg

ivan3.JPG

ivan1.jpg

Stoner Jackass είπε:
Καθόδιε σιαμ δεν είναι ο Τρούφας;
Βασιλικό Σιαμ, γνωστό και ως Thai. Έχουν τα χαρακτηριστικά των πρώτων Σιαμ γι αυτό και τα διαχωρίζουν από τη φυλή που προωθείται από εκτροφείς και γατοειδήμονες.

Κι ένα μικρό off-topic το οποίο είμαι σίγουρος ότι θα εκτιμήσουν οι συμμετέχοντες στο θρεντ...

Με αφορμή το ευχάριστο off topic του Ray..

hXXp://www.youtube.com/watch?v=-LyPDk36lTQ  ;D ;D

hXXp://www.youtube.com/watch?v=dDaY6P_XBNQ&feature=relmfu  ;D ;D ;D

Τα ποστάρω έτσι για μην ζορίζεται η σελίδα.Δείτε τα...πολύ γέλιο από έναν τρομέρο κωμικό..τον εκλίποντα  (:() George Carlin.

Edit: Σε περίπτωση που δυσκολεύεστε με την κατανόηση,με λίγο search στο εσύσωληνάριο θα τα βρείτε με ελληνικούς υπότιτλους.  :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back