Έχετε κατοικίδια;Αν ναι παρουσιάστε τα!

Βρήκα τον Tony τραυματισμένο και ετοιμοθάνατο πριν ένα χρόνο. Είναι πάνω από 10 ετών και του λείπουν αρκετά δόντια. (Αυτό όμως είναι λεπτομέρεια γιατί είναι ευνουχισμένος οπότε του λείπουν και πιο βασικά).

Του δίνω γατοτροφή, νερό, τον πηγαίνω στο γιατρό, τον αφήνω να ξαπλώνει στο χαλί, κι ο βλάκας νομίζει ότι είναι δικός μου.   ;D

(Tony ----> από το "Γατόνι")

2012-06-21_11.44.47.jpg

harilatron είπε:
Βρήκα τον Tony τραυματισμένο και ετοιμοθάνατο πριν ένα χρόνο. Είναι πάνω από 10 ετών και του λείπουν αρκετά δόντια. (Αυτό όμως είναι λεπτομέρεια γιατί είναι ευνουχισμένος οπότε του λείπουν και πιο βασικά).

Του δίνω γατοτροφή, νερό, τον πηγαίνω στο γιατρό, τον αφήνω να ξαπλώνει στο χαλί, κι ο βλάκας νομίζει ότι είναι δικός μου.   ;D

(Tony ----> από το "Γατόνι")
Μεγάλη αλητεία φαίνεται ο Tony Montana  :)

Freebee είπε:
Ηλέκτρα, το αιμοδιψές κτήνος ;D :) ;D :)

Πρόκειται για ημίαιμο Pointer-Braque.

Στις 12/7 θα γίνει ενός έτους.
ΠΟΛΥ ΜΟΡΦΗ  :D

@Chris gti στείλε κανένα pm για το χοντρόγατο.Αρχές Ιουλίου θα είμαι Αθήνα...προλαβαίνει να γκαστρώσει κανένα παρόμοιο buldog..εεεε γάτα εννοώ για να  μας έρθει και τσάμπα  ;D

harilatron είπε:
Βρήκα τον Tony τραυματισμένο και ετοιμοθάνατο πριν ένα χρόνο. Είναι πάνω από 10 ετών και του λείπουν αρκετά δόντια.
'σ' ωραίος - όπως και ο Τόνυ...

Stoner Jackass είπε:
ΠΟΛΥ ΜΟΡΦΗ  :D

@Chris gti στείλε κανένα pm για το χοντρόγατο.Αρχές Ιουλίου θα είμαι Αθήνα...προλαβαίνει να γκαστρώσει κανένα παρόμοιο buldog..εεεε γάτα εννοώ για να  μας έρθει και τσάμπα  ;D
Αδερφέ sorry αλλά...η αγάπη άργησε ένα χρόνο  ;) :D Ο κύριος Bruno από πέρσυ ανήκει στη συμπαθή παρέα των στειρωμένων/ευνουχισμένων κηφήνων  :) Αν πάντως επιμένεις για τέτοια γάτα (και θα κάνεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ) στείλε μου pm να σε καθοδηγήσω

δυστυχως χτες στην βραδυνη βολτα μας η μαγκυ, η μικρη που σας ειχα δειξει στην φωτογραφια δαγκωθηκε απο ενα λυκοσκυλο και της ξεσκισε την γλωσσα (εφυγε και ενα κομματι). τωρα την ταιζω με συριγκα  :'(

Αν και δε μου αρέσουν τα κατοικίδια μέσα στο σπίτι, κυρίως επειδή είμαι ακατάστατος, ωστόσο δε μπορούσα να αφήσω τη Ριέρα έτσι. Ήταν στο μαυρο της το χάλι, και πάρα πολύ φοβισμένη, για να μας αφήσει να την πλησιάσουμε. Της αφηνα απλά φαγητό σε ενα σημείο, γνωρίζοντας πως μαλλον θα της το τρωνε πιο μεγάλα αδέσποτα. Απ'ότι φαινεται ομως, το ετρωγε η ίδια.

Μετα απο μέρες, καθησα περίπου 5-6 ώρες για να την κάνω να με πλησιάσει, και το καταφερα. Πηρε πολλές μέρες ομως για να μ'αφησει να τη χαϊδεψω πανω από 2" χωρις να φυγει πάλι φοβισμένη.

Τελικά συνήλθε, και της βρήκα σπιτι, σε ενα ζευγάρι Ολλανδών που ειχαν αλλα 3 γατιά, και μπήκε αμέσως στην παρέα. Η υγεία της ήταν πολύ καλή και έγινε και μητέρα...

Δυστυχως δηλητηριάστηκε από γείτονα του ζευγαριου που την υιοθετησε, μαζί με όλα τα άλλα γατιά :( Εζησε μονο το ενα της γατάκι, που της μοιαζει απίστευτα...

23082010441.jpg

Πριν παντρευτώ και δώσω αιώνιους όρκους.....έζησα με πολλά κατοικίδια.

Πάντοτε οι γάτες είχαν την τιμητική τους πλάι μου.

15932-1.jpg

Δέν θα πετύχω επ' αυτοφώρω κάποιον να ρίχνει φόλες??? Δεν θα τον πετύχω..???? >:( >:( >:(

chris gti είπε:
Δέν θα πετύχω επ' αυτοφόρω κάποιον να ρίχνει φόλες??? Δεν θα τον πετύχω..???? >:( >:( >:(
Προσωπικά από τέτοια καθάρματα, έχω χάσει 6 πολυαγαπημένα γατιά. >:(

Αν σου τύχει ένας τέτοιος...απλά ενημέρωσε κι έρχομαι άμεσα !

ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να προλάβετε να έρθετε...θα πληρώσει για ΟΛΑ τα δηλητηριασμένα ζωάκια απο καταβολής κόσμου... >:(

Ρόζα η φουριόζα.

12 ετών μακρύτριχη γάτα (πολύ τρίχα ρε γαμώτο) που περιφέρεται την ημέρα στα... γραφεία του Noiz, απο καναπέ σε καναπέ (βάρδα να μη φοράς μαύρο). Το βράδυ με ζεσταίνει στον ύπνο (χαρά... τώρα το καλοκαιράκι).  ;D

Οταν ήταν μικρή μοίραζε γρατζουνιές στον πιτσιρίκο μου και τον έβαζε στη θέση του όταν παραφερόταν. Υπήρχε κόντρα όμως γιατί ο γιός μου έκανε κολεγιά με την Πόπη (γνωστή και ως Ανοιχτήρι) και την παίρνανε στο κυνήγι όταν δεν είχαν τι να κάνουν. Τώρα η Πόπη δεν υπάρχει πλέον (σνιφ) και ο μικρός μεγάλωσε, οπότε η Ρόζα πήρε την θέση της. Ο συνταξιούχος του σπιτιού! 

roza.jpg

popi.jpg

popiyawn.JPG

stam.jpg

E.G. είπε:
δυστυχως χτες στην βραδυνη βολτα μας η μαγκυ, η μικρη που σας ειχα δειξει στην φωτογραφια δαγκωθηκε απο ενα λυκοσκυλο και της ξεσκισε την γλωσσα (εφυγε και ενα κομματι). τωρα την ταιζω με συριγκα  :'(
Την πήγες σε κτηνίατρο;Ελπίζω να καταφέρει να τρώει ξανά κανονικά.Η δικιά μου είναι πολύ αθώα και πάει κάθε φορά να παίζει με όποιο γομάρι βλέπει.Μια φορά έπεσε πάνω της ένα γερμανικό ποιμενικό και αν δεν την προστάτευα εγκαίρως θα την έτρωγε...έφαγε εμένα βέβαια  :-\

Από τότε φοβερίζει ότι τέτοιο σκύλο δει.

Δυστυχως δηλητηριάστηκε από γείτονα του ζευγαριου που την υιοθετησε, μαζί με όλα τα άλλα γατιά :( Εζησε μονο το ενα της γατάκι, που της μοιαζει απίστευτα...
Τον ξέρετε και δεν του έχετε κάνει κανένα ντου ακόμα;

Προσωπικά από τέτοια καθάρματα, έχω χάσει 6 πολυαγαπημένα γατιά. >:(

Αν σου τύχει ένας τέτοιος...απλά ενημέρωσε κι έρχομαι άμεσα !
Me too..το ένα μάλιστα έφυγε στα χέρια μου προσπαθόντας να το επαναφέρω..η φόλα ήταν πολύ δυνατή αλλά έδωσε μεγάλη προσπάθεια για να φτάσει μέχρι την πόρτα του σπιτιού και να νιαουρίσει  :'(

Δέν θα πετύχω επ' αυτοφώρω κάποιον να ρίχνει φόλες??? Δεν θα τον πετύχω..???? >:( >:( >:(
Την ίδια αγωνία μοιραζόμαστε...ειλικρινά θα τους χτυπούσα ανεξαρτήτως ηλικίας.Υποψιάζομαι μια κωλόγρια και έναν γεροπαράξενο που μένουν κοντά μου...έκαναν σκατά την μίζερη ζωή τους και βγάζουν το θυμό τους στα ζώα.Στοιχηματίζω ότι αυτοί τα φολιάζουν..δυστυχώς χωρίς αποδείξεις δεν κάνεις τίποτα,διαφορετικά τους πας ειρηνοδικείο...τα κατοικίδια θεωρούνται περιουσιακό στοιχείο.Κάποια πρωινά τους πετάω κάτι σπόντες τύπου ''Ήθελα να ξέρω ποιος σκατόψυχος σκοτώνει πλάσματα του θεού...δεν πιστεύω να 'ναι από την γειτονιά μας'' ..είναι και θρήσκοι,την υποκρισία τους μέσα  >:(

Με συγκινήσατε και μπήκα στον HDD να βρω μερικά παλιά ντοκουμέντα.Πλέον λόγω γηρατειών και φολών μόνο η Σίλβη ζει (κλώνος του Σιλβέστερ των κινουμένων σχεδίων) και ο Πάππος και το πρώτο παιδί της Mπιζού, ο ΦοΜπιζου o οποίος έιναι ολόιδιος η μάνα του (ευτυχώς) αλλά δεν τον έχω σε .jpg.

Η Νταίζη έζησε 18 ανθρώπινα χρόνια  :-*

Τις απλοουντάρω λοιπόν.

Dirty_Χάρη.jpg

ΜΠΙΖΟΠΑΙΔΑ.jpg

ΜΠΙΖΟΥ.jpg

ΝΤΑΙΖΗ.jpg

ΠΑΠΠΟΣ.jpg

ΣΙΛΒΗ.jpg

Stoner Jackass είπε:
Τον ξέρετε και δεν του έχετε κάνει κανένα ντου ακόμα;
Ειχε κινηθεί νομικά το ζευγάρι, εγώ λόγω στρατου το εμαθα αρκετούς μήνες μετά. Δε ρωτησα λεπτομερειες για τις ποινες κτλ, δε θα με βοηθούσε καθόλου. Στη γειτονιά ακουγοταν ότι εκδικασαν πρόστιμο σε 2 άτομα.

Την πήγες σε κτηνίατρο;Ελπίζω να καταφέρει να τρώει ξανά κανονικά.
ναι την πηγα την ιδια στιγμη, μεχρι τις 12 το βραδυ καναμε ραματα. της δινω χαπια τωρα, το καλο ειναι οτι μπορει και τρωει, και μαλιστα αγριευει και δεν αφηνει τον κεφάλα τον bruno να φαει. τσαμπουκας η μικρη. το θεμα ειναι οτι εγω τα εχω μεγαλωσει ωστε να ειναι κοινωνικα, και να τα χτυπησεις, απλα θα κατσουν να σε κοιτανε αν ειμαι και εγω μπροστα, ποτε δεν κανουν επιθεση. γιάυτο τον λογο και την πατησε, δεν ηξερε τι την περιμενε.

Προς σκυλόδουλους:Παραθέτω το κανάλι ενός τρομερού εκπαιδευτή του youtube.Ξεκινά από εύκολες εντολές μέχρι και οδηγίες να σου μαγειρεύει  ;D

Να φανταστείτε η δικιά που δεν τα παίρνει πολύ εύκολα(ότι βλέπει να κάνει το αφεντικό!) μαθαίνει μέσα σε λίγες ώρες να υπακούει σε διάφορα..φάση έχει.

Το κλίκερ δεν είναι απαραίτητο...πήρα και γω ένα αλλά όταν το πατάω χάνω τον εκπαιδευόμενο  ;D  

http://www.youtube.com/user/tab289

E.G. είπε:
ναι την πηγα την ιδια στιγμη, μεχρι τις 12 το βραδυ καναμε ραματα. της δινω χαπια τωρα, το καλο ειναι οτι μπορει και τρωει, και μαλιστα αγριευει και δεν αφηνει τον κεφάλα τον bruno να φαει. τσαμπουκας η μικρη. το θεμα ειναι οτι εγω τα εχω μεγαλωσει ωστε να ειναι κοινωνικα, και να τα χτυπησεις, απλα θα κατσουν να σε κοιτανε αν ειμαι και εγω μπροστα, ποτε δεν κανουν επιθεση. γιάυτο τον λογο και την πατησε, δεν ηξερε τι την περιμενε.
Είσαι φιλόζωος και νοσοκόμος φοβερός. Η παρέα σου είναι όλα τα λεφτά αν και δύσκολη στη... συντήρηση ε; Ξεπερνά κατα πολύ τις βόλτες και τα τυπικά νταντέματα. Χαρά στο κουράγιο σου! Μπράβο και περαστικά!

Οταν αγορασα τον bruno απο pet shop, ηταν αρρωστος και τον πηγα σε νοσοκομειο (1500 ευρω το νοσοκομειο+800 η αγορα). ασε, κοιμομασταν παρεα για να τον προσεχω το βραδυ. πραγματικα αυτη την ρατσα αν αποφασισει κανεις να ζησει μαζι της θα πρεπει να εχει στο μυαλο του οτι θα χρειαστει πολλα παραπανω απο μια βολτα. ειναι ευαισθητα, παθαινουν δερματιτιδες, προβληματα στην αναπνοη, το καλοκαιρι προσοχη στη ζεστη αλλιως ...ασε. παντως για ανθρωπους που ειναι ετοιμοι για ενα bulldog, εχουν πολλα να παρουν απο το ζωο. παρα την άσχημη-κακια μουρη τους ειναι αγγαλιτσες, τρελαινονται για χαδια και παιχνιδια και δενονται τρελα με το αφεντικο.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back