Έχετε κατοικίδια;Αν ναι παρουσιάστε τα!

Με αφορμή το ευχάριστο off topic του Ray..

hXXp://www.youtube.com/watch?v=-LyPDk36lTQ  ;D ;D

hXXp://www.youtube.com/watch?v=dDaY6P_XBNQ&feature=relmfu  ;D ;D ;D

Τα ποστάρω έτσι για μην ζορίζεται η σελίδα.Δείτε τα...πολύ γέλιο από έναν τρομέρο κωμικό..τον εκλίποντα  (:() George Carlin.

Edit: Σε περίπτωση που δυσκολεύεστε με την κατανόηση,με λίγο search στο εσύσωληνάριο θα τα βρείτε με ελληνικούς υπότιτλους.  :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ο Ερμής (αριστερά) και η Ηρα (δεξιά)!!! ;D ;D ;D ;D ;D

146.JPG

H COOKIE μας !!!

Την βρηκαμε ημερων στη λιμνη του Αγ. Βασιλειου εξω απο τη Θεσσαλονικη, και τωρα ειναι επισημα κατοικος Μοναχου....

472652_10151067062349317_1157800923_o.jpg

Έχω τον Bon Jovi. Golden Retriever 1 έτους.

Μένει στην Νίκαια. Ήσυχος,καλοσυνάτος και με πολύ έντονο ταμπεραμέντο όπως το αφεντικό του.Αναζητεί γκομενάκι.

Λοιπόν εγώ έχω 2 γατάκια... Πρώτα ήταν η Άριελ που την υιοθετήσαμε με την αδελφή μου από μία φιλοζωική (σνομπ και με πολύ περίεργο νιαούρισμα, αριστοκρατικό με επίφαση βραχνάδας). Η γλυκιά μου κάθε φορά που κατεβαίνει τη σκάλα (αργά) κουνιέται σαν γυναίκα στην πασαρέλα!!! Έχει και κάποια παραπανίσια κιλά πλέον μετά τη στείρωση... Στην πρώτη φωτό φαίνεται σε ώρες χαλάρωσης!!!

Μετά μαζέψαμε από τον δρόμο ένα αρσενικό γατάκι που έκλαιγε κι η αδελφή μου τον έβγαλε Φούσκα (όσοι έχετε δει το παιδικό της disney θα καταλάβατε)... Είναι ο πιο γλυκός γάτος που έχω δει! Όλη την ώρα τρίβεται, με ακολουθεί παντού, αν δεν κοιμηθεί αγκαλιά γκρινιάζει και γενικά είναι υπέροχος!!! Στη δεύτερη φωτό αράζει στα πόδια μου την ώρα που γράφω στο Noiz!!!

Αυτά από τα γατάκια μου που τα έχω και στο χωριό να μη βαριούνται σε ένα σπίτι κλεισμένα!!!

ariel.jpg

fouskas.jpg

Exω τρεις γατους πανεμορφους Τους μεγαλωσα μαζι με την οικογενεια μου σαν να ηταν μωρα δικα μας.Ειναι δυο δυδιμα (ο Χαρης και ο Μπιλυ και προσφατα προστεθηκε και ο Λεων -την εβγαζε δεν την εβγαζε ο μπαγασας αλλα τωρα ειναι καλα παχυνε στηθηκε και ειναι μελος της οικογενειας/

Θα ανεβασω φωτο αυριο -μεθαυριο ...αλλα για το σασπενς τα διδυμα μου θυμιζουν τους αδελφους Ντυπον στον ΤΕΝ ΤΕΝ .!!!!

delta66 είπε:
Αν τολμανε ας πλησιασουν  ;D
Thats right....  ;) Και αν περασουν απο τα δικα σου θα ερθουν φατσα με φατσα με την Εμα  ;)

43 κιλα 4,5 μηνων 1,10 υψος  :D :D

well!

εχω τον Ανανια ο οποιος ειναι 10 χρονων (ατη φωτο ειναι 7 νομιζω)...

100_0745.JPG

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back