• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Έι, έι, έχουμε πάρτυ εδώ...

audiokostas

V.I.P.
Πόντοι
38
Δεν ήξερα πώς να το ανακοινώσω το γεγονός.

«Ένα χρόνο μετά»; «Επετειακό πάρτυ»;

Και σιγά το γεγονός. Πολύ ωραία ήταν, πλάκα είχε και καλά περάσαμε αλλά δεν ήταν δα και το Woodstock.

«Noiz Jam night»;

Καλό selling point αλλά αλήθεια (ακριβώς) δεν είναι. Αρκετά νοϊζόπουλα στη σκηνή θα ανέβουν να παίξουν αλλά δεν θα είναι ακριβώς αυθόρμητα και τυχαία.

«Loose Rag & Friends»;

Ναι, σχεδόν αλλά όχι ακριβώς αφού στη σκηνή ενίοτε δεν θα υπάρχει ούτε καν το 50% των Rag.

Και συνειδητοποίησα ότι ουσιαστικά είναι ένα δικό μου πάρτυ.

Εγωιστικό; Πιθανότατα αλλά είναι αυτό που είναι πιο κοντά στην αλήθεια.

looseragirishbar.jpg

Κλείσαμε λοιπόν στο Mike’s Irish Bar, ένα χρόνο ακριβώς μετά το περσινό gig στο ίδιο μέρος. Το ανακοινώνω αρκετά νωρίς για να υπάρχει αρκετός χρόνος να το βάλετε (αν θέλετε) στο καλεντάρι του Aι – Ποδ σας.

Το gig θα το ανοίξουμε οι Loose Rag και θα συνεχίσουμε με πολλουουους φίλους από τα νέα και από τα παλιά. Από τα πολύ παλιά…. 8)

Ο μοναδικός και όχι απλώς αντικειμενικός, σκοπός είναι να περάσουμε καταπληκτικά.

Θα θέλαμε πάρα πολύ να είστε εκεί.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
audiokostas είπε:
Και συνειδητοποίησα ότι ουσιαστικά είναι ένα δικό μου πάρτυ.
...και του Παύλου και του Πανάγου και του κάφρου drummer σας...εκτός εάν παίζεις συνέχεια εσύ μπάσο...οπότε πές το από τώρα...Αλλά και πάλι θα έρθω ;)

Μπραβο ρε, αλλα γινονται πριν ερθω και τα υπολοιπα αφου φυγω.....

(Ημουν εκει στη .... διοργανωση ομως)

Καλα να περασετε, καλως εχοντων τα λεμε το Σαββατο. Ζεστανετε μου μια κιθαρα να ανεβω :)

marathon είπε:
...και του Παύλου και του Πανάγου και του κάφρου drummer σας...εκτός εάν παίζεις συνέχεια εσύ μπάσο...οπότε πές το από τώρα...Αλλά και πάλι θα έρθω ;)
Αν το πάρεις έτσι, πάρτυ για όλους μας είναι.

Το ζήτημα είναι ένας - ένας από τους προαναφερθέντες θα αποχωρούν από την σκηνή.

Ελλείψει μπασιστών (ντράμερ βρεθήκαν κανα δυό και με τον Λευτέρη θα τα πούμε από κοντά αλλά Μήτσο δεν βλέπω στον ορίζοντα), με βλέπω για πολλή ώρα επάνω.

Το καλό είναι ότι θα παίζω με τους φίλους μου, το άσχημο είναι ότι θέλω να πίνω τις μπύρες μου και να χαζεύω (υπάρχει και άλλο ρήμα  ;D) από κάτω.

(Ημουν εκει στη .... διοργανωση ομως)

Καλα να περασετε, καλως εχοντων τα λεμε το Σαββατο. Ζεστανετε μου μια κιθαρα να ανεβω :)
Ναι, η συμβολή σου στην κατάποση της "διοργάνωσης" ήταν αποφασιστικής σημασίας.  ;)

Μια κιθάρα στη γωνιά σε περιμένει πάντα (με ηλεκτρική κουβέρτα τυλιγμένη).  ;D

Ευχαριστώ όλους σας παιδιά για την ανταπόκριση.

Τρελή ανακοίνωση!

Μέσα!

θα τα πούμε από κοντά..εκεί !  ;D

Χρόνια ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ στον Gentleman !

Υπενθύμιση.

Το gig κοντεύει.

Οι guest stars τελικά θα είναι πολλοί (και κατά βάση κιθαρίστες - σώωωωπα).

Λέμε να ξεκινήσουμε (αν μας αφήσουν) κατά τις 10:30 ( και όχι 9:30 που θα θέλαμε) μπας και πιούμε τον άμπακο και κάτω απ τη σκηνή.

Θα θέλαμε να έρθετε .....

Θα διορθώσω και το πόστερ.  :-[

Τί κακό και αυτό ρε παιδί μου με τα μεσονύχτια gig  >:(

Jazzjoker είπε:
Εκτός απροόπτου, γουίλ μπι δερ.
Αστον Απρόοπτο. Τον έχω αναλάβει εγώ και τον παλεύω.

Γιου μπέρα..... 8)

Αστον Απρόοπτο
Για να μην παρεξηγούμαι: Απρόοπτος = Επείγον τηλεφώνημα από Σκάρλετ Γιόχανσον ότι είναι Αθήνα και θέλει οπωσδήποτε να μιλήσουμε. Δίνω ένα 15% να συμβεί. 85% θα είμαι εκεί.

Jazzjoker είπε:
Για να μην παρεξηγούμαι: Απρόοπτος = Επείγον τηλεφώνημα από Σκάρλετ Γιόχανσον ότι είναι Αθήνα και θέλει οπωσδήποτε να μιλήσουμε. Δίνω ένα 15% να συμβεί. 85% θα είμαι εκεί.
Kύριε ενομοτάρχα, μπορείτε να το αποφύγετε πασάροντάς της το τηλέφωνό μου. ;)

Jazzjoker είπε:
Για να μην παρεξηγούμαι: Απρόοπτος = Επείγον τηλεφώνημα από Σκάρλετ Γιόχανσον ότι είναι Αθήνα και θέλει οπωσδήποτε να μιλήσουμε.
Αφού σου πα το χω αναλάβει.

Δεν καταλαβαίνεις.

Επιμένεις.

Θα χάσεις.

Και η Λέτα (ετσι τη φωνάζω μεταξύ μας) γίνεται λίγο περίεργη όταν την στήνουν. Ξέρω.

Πως ζηλεύω ρε μ@μwτο!!! Να είμαι 320 χλμ μακρυά και να μην έχω και άδεια !!!

Δεν πειράζει έχω πληροφόρηση ότι θα σκάσει σε λίγες μέρες ο Elavd Βόλο, οπότε κάτι θα κανονίσω και για εδώ.

;)

studio54GR είπε:
Πως ζηλεύω ρε μ@μwτο!!! Να είμαι 320 χλμ μακρυά και να μην έχω και άδεια !!!
Μας βλέπω τους δυό μας (καλά να μαστε) και σε καμιά 10αριά χρόνια να τζαμάρουμε μαζί.

Κάθε βδομάδα......

Σύνταξη δε παίρνουμε και από το να με βρει πάνω στη δουλειά, καλύτερα στο Πήλιο και τσιπουρωμένο πάνω στο μπάσο.

Κι αντε να το σβήσεις το χαμόγελο μετά.  ;D

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back