EHX 2880 Looper ?

The Genius Loci

Δυνατό μέλος
Πόντοι
638
Θα ήθελα (κατά προτίμηση από πιθανούς χρήστες ή όσους το έχουν έστω δοκιμάσει) γνώμες για το EHX 2880:

http://www.ehx.com/products/2880

Ευχαριστώ!

δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά όταν κοιτούσα τα "καλά" loopers, το απέρριψα άμεσα όταν κατάλαβα οτι έπρεπε να αγοράσω ξεχωριστά τον controller του. Το συνολικό κόστος είναι μακριά από τα loopers άλλων εταιρειών, ενώ τα specs του δεν είδα να περιγράφουν κάτι τόσο εξαντρίκ (;D) σε συγκριση με τα ανταγωνιστικά - το αντίθετο μάλιστα...

Γύφτο μου, αν δεις τις τιμές στο dv, είναι ΠΟΛΥ καλά τοποθετημένο τιμολογιακά.  ;D

Προσωπικά μου αρέσει η λογική "multi-channel recorder" που έχει...

Πάντως η ίδια ακριβώς λογική είναι ΜΙΑ από τις επιλογές που έχεις στη χρήση του RC-50. Αν ίσχυαν οι τιμές thomann, δεν θα συζητούσα καθόλου στη σύγκρισή τους με βάση αυτά που βλέπω στα χαρακτηριστικά τους, αλλά τώρα νομίζω οτι πρέπει να το πάρεις και να μας πεις τι λέει (ή έστω το boomerang) ;D.

blue είπε:
Πάντως η ίδια ακριβώς λογική είναι ΜΙΑ από τις επιλογές που έχεις στη χρήση του RC-50. Αν ίσχυαν οι τιμές thomann, δεν θα συζητούσα καθόλου στη σύγκρισή τους με βάση αυτά που βλέπω στα χαρακτηριστικά τους, αλλά τώρα νομίζω οτι πρέπει να το πάρεις και να μας πεις τι λέει (ή έστω το boomerang) ;D.
To Rang III είναι το άλλο που σκέφτομαι... Κυρίως τώρα με το νέο firmware προ των πυλών. Για live δουλειά πιστεύω ότι είναι ιδανικό.... να είσαι σίγουρος ότι θα ανεβάσω ψυχασθενικό και άκρως βαρετό βίντεο live looping αν τελικά το αποκτήσω!  :P

fleamail είπε:
Πάρη παραδέξου το, είσαι βαλτός από το Γύφτο για να μη μου μείνει φράγκο, ε?  8) ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back