Για τις Guiness ναι μεν είναι αλήθεια αλλά δεν έμεινε και κανένας παραπονεμένοςThe Genius Loci είπε:Τώρα που είμαστε μεταξύ μας, έχω να καταγγείλω επίσης ότι ο Ωδειοκώστας τσάκισε τις περισσότερες Guinness και ακόμα μου χρωστάει λεφτά για το playback στη φωνή που με τόσο κόπο του προσαρμόσαμε.
Άρα τα maple/maple μπράτσα είναι παντός καιρού.πέτυχα τουλάχιστον τους συνήθεις ύποπτους στις κερκίδες να παραμιλούν για μαόνια και τον Ντουνούση υπό βροχή να τα χώνει. Φοβερή εμπειρία!
Δημήτρη, σ' αρέσει το μελόδραμα..... ο Δημήτρης ο Ιωάννου, βαθύτατα στεναχωρημένος γιατί έχει αρχίσει να βρέχει και φοβάται πως ο Νίκος ο Ντουνούσης δεν θα ολοκληρώσει το set του....
Μήπως να το καθιερώσεις? Γιατί και στον Marillion (και σε εμένα)...άρεσε...audiokostas είπε:να κάνεις τη "μαγκιά" να μου βάλεις playback τη φωνή της Βίκυ Λέανδρος. Με βρογχίτιδα.
Σου γράφω ήδη από την Ελβετία........ :-[marathon είπε:Μήπως να το καθιερώσεις? Γιατί και στον Marillion (και σε εμένα)...άρεσε...![]()
Οι ενισχυτές ήταν το πιο προστατευμένο πράγμα πάνω στη σκηνή (τηρουμένων των αναλογιών). Τα πιο απροστάτευτα ήταν ο Νίκος και ο Λάζαρος (από στιγμή σε στιγμή περίμενα ειδικά εφφέ ηλεκτροπληξίας, τύπου Back to the Future). ;Daudiokostas είπε:Μην ξεχνάς ότι οι ενισχυτές που έπαιζε ο Ντουνούσης στη βροχή ήταν του Ιωάννου.
Ξαναδες τη φωτό με αυτό το μάτι τώρα. ;D
Δημήτρη, άστο καλύτερα.The Genius Loci είπε:Επικούρη, ανέβασε και άλλες φωτό από τις μπάντες!![]()
Συμφωνώ, εξάλλου σύντομα θα έχουμε και περισσότερα βίντεΑ, και ελπίζω και DVD για όσους ενδιαφέρονται!audiokostas είπε:Θα μαζέψουμε υλικό και άμα είναι το βάζουμε στο Showroom ή σε κάποιο gallery τέλος πάντων και όποιος ενδιαφέρεται πάει και τα βλέπει εκεί.
Ο ez ειναι ανδρας με πολυ καλο γουστο.audiokostas είπε:Σχόλιο πάνω στη επιλογή του Ηλία με την Airline H44 Dlx (τι χοντρό μπράτσο ήταν αυτό) δεν άκουσα κανένα.
Εσύ έχεις τη λειψή αν θυμάμαι καλά; ;Dmatawan είπε:Ο ez ειναι ανδρας με πολυ καλο γουστο.![]()