• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Egaleo City - Blues Festival

Να προσθέσω και εγώ μία πολύ σπουδαία φωτό. Είναι ο Δημήτρης ο Ιωάννου, μπασίστας  και τραγουδιστής των Blues Cargo (ψυχάρα ο Μήτσος) βαθύτατα στεναχωρημένος γιατί έχει αρχίσει να βρέχει και φοβάται πως ο Νίκος ο Ντουνούσης δεν θα ολοκληρώσει το set του,όπως δηλαδή έγινε. Τρομερές στιγμές ή μάλλον τρομερά ανθρώπινες στιγμές. Στο βάθος η κιθάρα του Νίκου.

Dimitris.jpg

The Genius Loci είπε:
Τώρα που είμαστε μεταξύ μας, έχω να καταγγείλω επίσης ότι ο Ωδειοκώστας τσάκισε τις περισσότερες Guinness και ακόμα μου χρωστάει λεφτά για το playback στη φωνή που με τόσο κόπο του προσαρμόσαμε.
Για τις Guiness ναι μεν είναι αλήθεια αλλά δεν έμεινε και κανένας παραπονεμένος  ;)

Για τη φωνή θα σου δινα τα λεφτά αν δεν είχες (προφανώς) πληρωθεί (από τον Μάραθον; ) να κάνεις τη "μαγκιά" να μου βάλεις playback τη φωνή της Βίκυ Λέανδρος. Με βρογχίτιδα.

πέτυχα τουλάχιστον τους συνήθεις ύποπτους στις κερκίδες να παραμιλούν για μαόνια και τον Ντουνούση υπό βροχή να τα χώνει. Φοβερή εμπειρία!
Άρα τα maple/maple μπράτσα είναι παντός καιρού.

Αν το κανε με rosewood ....... δεν θα χες αυτή τη φοβερή εμπειρία.

.... ο Δημήτρης ο Ιωάννου, βαθύτατα στεναχωρημένος γιατί έχει αρχίσει να βρέχει και φοβάται πως ο Νίκος ο Ντουνούσης δεν θα ολοκληρώσει το set του....
Δημήτρη, σ' αρέσει το μελόδραμα.

Μην ξεχνάς ότι οι ενισχυτές που έπαιζε ο Ντουνούσης στη βροχή ήταν του Ιωάννου.

Ξαναδες τη φωτό με αυτό το μάτι τώρα.  ;D

audiokostas είπε:
να κάνεις τη "μαγκιά" να μου βάλεις playback τη φωνή της Βίκυ Λέανδρος. Με βρογχίτιδα.
Μήπως να το καθιερώσεις? Γιατί και στον Marillion (και σε εμένα)...άρεσε... :D

marathon είπε:
Μήπως να το καθιερώσεις? Γιατί και στον Marillion (και σε εμένα)...άρεσε... :D
Σου γράφω ήδη από την Ελβετία........  :-[

audiokostas είπε:
Μην ξεχνάς ότι οι ενισχυτές που έπαιζε ο Ντουνούσης στη βροχή ήταν του Ιωάννου.

Ξαναδες τη φωτό με αυτό το μάτι τώρα.  ;D
Οι ενισχυτές ήταν το πιο προστατευμένο πράγμα πάνω στη σκηνή (τηρουμένων των αναλογιών). Τα πιο απροστάτευτα ήταν ο Νίκος και ο Λάζαρος (από στιγμή σε στιγμή περίμενα ειδικά εφφέ ηλεκτροπληξίας, τύπου Back to the Future).  ;D

The Genius Loci είπε:
Επικούρη, ανέβασε και άλλες φωτό από τις μπάντες!  ;)
Δημήτρη, άστο καλύτερα.

Θα μαζέψουμε υλικό και άμα είναι το βάζουμε στο Showroom ή σε κάποιο gallery τέλος πάντων και όποιος ενδιαφέρεται πάει και τα βλέπει εκεί.

Να μην κάνουμε συνέχεια bump στο thread.

audiokostas είπε:
Θα μαζέψουμε υλικό και άμα είναι το βάζουμε στο Showroom ή σε κάποιο gallery τέλος πάντων και όποιος ενδιαφέρεται πάει και τα βλέπει εκεί.
Συμφωνώ, εξάλλου σύντομα θα έχουμε και περισσότερα βίντεΑ, και ελπίζω και DVD για όσους ενδιαφέρονται!

Α, Κώστα, τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, ο Ντουνούσης ΔΕΝ έπαιζε με τους ενισχυτές του Ιωάννου. Έπαιζε με δύο δικούς του. Μάλιστα, για να το δούμε και απ'αυτή την άποψη, ο Ντουνούσης είχε κουβαλήσει σχεδόν πλήρες rig με ενισχυτές, κιθάρες, μικρόφωνα, κλπ. Πολύ επαγγελματική αντίληψη.

O ενισχυτής (markbass) και οι καμπίνες (Aguilar & GK) που παίξαν όλοι οι μπασίστες, ήταν του Ιωάννου. Του ιδίου.  ;D

Συγχαρητηρια σε ολους που ετρεξαν και εστησαν αυτο το 2ημερο.

Ημουν εκει τη δευτερη βραδια,ηρθα 300 km ταξιδι γι αυτο το λογο (αφου ακομα δεν εχω επιστρεψει Αθηνα απο την καλοκαιρινη μου δουλεια).

Μακαρι να καθιερωθει...

Τους Βlues wire δεν τους ειχα δει ποτε Live...δεν εχω λογια...

Ονειρεμένη κατάσταση για τα ελληνικά δεδομένα.

Η ιδιωτική πρωτοβουλία να παρακινεί το δημόσιο μηχανισμό σε μια εναλλακτική, αφιλοκερδή και με ελάχιστο πολιτικό κέρδος ενέργεια και ο μηχανισμός να ανταποκρίνεται.

Μπράβο στους ανθρώπους που το εμπνεύστηκαν και το υλοποίησαν και στο Δήμο του Αιγάλεω που το υποστήριξε.

Μακάρι να είχαν όλοι οι Δήμοι της Ελλάδας κι από μια τέτοια εναλλακτική πρόταση στα ετήσια πολιτιστικά τους προγράμματα και να μη χρυσοπληρώνεται μόνο ο αγαπημένος χατζημπουζούκης του εκάστοτε προέδρου της πολιτιστικής.

Να γίνει και (άλλο ένα) παράδειγμα για μας τους υπόλοιπους ότι τη μουσική που αγαπάμε και τους ανθρώπους της μπορούμε να τους στηρίξουμε αν τρέξουμε λίγο.

Καθυστερημένα μεν(where is the net?  ???) ουσιαστικά δε ένα μεγάλο ευχαριστώ και συγχαρητήρια  από μένα και τους small blues trap σε όλους τους συντελεστές του festival και ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ στο κόσμο που στηρίζει τις μουσικές που αγαπάμε  πάμε για το δεύτεροοοοοο ;D ;D ;D

Και θα φέρουμε και την καλύτερη μπάντα των τελευτών 2 δεκαετιών τους  GOV’ T MULE 8)

Καλό μήνα σε όλους!

Για όσους ήρθαν και ειδικά για όσους δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν το 1ο Egaleo Blues Festival:

Υπάρχουν κάποιες νέες εξελίξεις και πιθανώς να έχουμε πολύ καλά νέα σύντομα! Δεν μπορώ να πω ακόμα περισσότερα, γι'αυτό μείνατε συντονισμένοι.  ;)

Σχόλιο πάνω στη επιλογή του Ηλία με την Airline H44 Dlx (τι χοντρό μπράτσο ήταν αυτό  :o ) δεν άκουσα κανένα.

Ή κάνω λάθος ;

Ξέφυγε το μάτι μας (και τ΄αυτί μας) από τις ίδιες προτάσεις.

Αντίθετα μόνο τα 3 από τα 7 μπάσα ήταν Fender (1xP & 2xP/J). Τα άλλα δύο Musicman και τα άλλα 2  ???

audiokostas είπε:
Σχόλιο πάνω στη επιλογή του Ηλία με την Airline H44 Dlx (τι χοντρό μπράτσο ήταν αυτό  :o ) δεν άκουσα κανένα.
Ο ez ειναι ανδρας με πολυ καλο γουστο. :D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back