Ναι Σταύρο!freerock1974 είπε:Τοσο τιποτα ειμαστε τελικα? :'(
Στράτο μου δυστυχώς έχουμε μπει στον δρόμο της απώλειας. Μεγαλώνουμε...fusiongtr είπε:Ναι Σταύρο!
Τόσο τίποτα, όπως το είπες.
Βαρέθηκα πια τα RIP (απλά περιμένω την σειρά μου).
Με τους κολλητούς μου η συνήθης κουβέντα είναι πως πλέον θα βρισκόμαστε σε νοσοκομεία -κηδείες-μνημόσυνα ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Στράτο μου δυστυχώς έχουμε μπει στον δρόμο της απώλειας. Μεγαλώνουμε...
Γι αυτό οφείλουμε στους εαυτούς μας καλές στιγμές. Η μουσική, αυτό που κάνουμε, αυτό που γουστάρουμε, η ψυχοθεραπεία μας αν θες μας τις δίνει. Για αυτό σου λέω come out and play![]()
Είμαι μεγάλη φίρμα σύντροφε συναγωνιστή ,αλλά θα φάνε τα διακαιώματα οι κληρονόμοι κι εγώ θ' αποθάνω εις τουν άσσο ;D ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Το ίδιο ισχύει και δι εσέ συνθέτη των επιτυχιών;D
Να πω την αληθεια δεν τον γνωρισα προσωπικα.Terry RoscoeBeck5 είπε:@Freerock: Ξάδερφε πραγματικά λυπάμαι που έφυγε αυτός ο απίθανος μουσικός. Αν και δεν τον γνώριζα, πρέπει να ήταν και απίθανος άνθρωπος.
Ξάδερφε από την μουσική του αυτό κατάλαβα και εγώ. Ότι ήταν δοσμένος σε αυτή- το οποίο είναι τόσο υπέροχο. Καλή του ώρα λοιπόν και αυτό το τραγούδι για το καλό του κατευόδιο.freerock1974 είπε:Απ οτι μου πε ο Πανος,ο μπασιστας μας,ηταν ενα ατομο δοσμενο στη μουσικη,αισθανοταν ο ανθρωπος.