- Πόντοι
- 198
Αγαπητοί,
Σας παρουσιάζω το τελευταίο, και μεγαλύτερο project που έχουμε κάνει ποτέ. Και ίσως ένα απ'τα μέγαλύτερα στην Ελλάδα από ιδιωτικό φορέα μικρού μεγέθους...
Το kickstarter είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα "crowd funding" (χρηματοδότησης απ'το κοινό).
Beauty & Hope in the 21st century
Το Beauty & Hope in the 21st century είναι ένα μεγάλο έργο, από 3 σκιτσογράφους (καταπληκτικούς σκιτσογράφους... Αν επισκεφτείτε την σελίδα θα καταλάβετε) οι οποίοι σχεδιάσανε 9 εικόνες, βασισμένοι στο θέμα που τους δώθηκε (το Ομορφιά και Ελπίδα για τον 21ο αιώνα). Μετά 9 απ'τους συνθέτες του εκδοτικοί μου οίκου έχουν αναλάβει από ένα σκίτσο ο καθένας και συνθέτους έργα για σόλο πιάνο. Αυτά τα έργα θα εκτελεστούν και ηχογραφηθούν (θυμάστε που τσέκαρα για ηχολήπτη, κλπ?) στο Μέγαρο Αθηνών (αίθουσα Δ. Μητρόπουλου) και μετά θα κυκλοφορήσουν τα παρακάτω:
- Η παρτιτούρα
- Το CD
- Διπλό LP (Βινύλιο)
- Το καλιτεχνικό βιβλίο με σκίτσα και γνώμες, ιδέες, κλπ (δερματόδετο, υψηλής ποιότητας χαρτί, κοκ
Τώρα, το βασικό.
Η διαδικασία
Χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Για να γίνουν όλα τα παραπάνω και για να (πρακτικά) πληρωθούν τόσα άτομα, χρειάζομαι χρήματα που αυτή τη στιγμή, απλά δεν υπάρχουν! Είναι 8 συνθέτες (+1 εγώ) 3 καλλιτέχνες, η πιανίστα, τυπγραφεία, το Μέγαρο, CD and Vinyl Factories, κοκ.
Αν βρίσκεται ότι κάτι απ'όλα αυτά που θα βγούν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να το "προ-αγοράσετε" από το kickstarter, προσφέροντας το αντίστοιχο ποσό.
Σημειώστε ότι το kickstarter λειτουργεί με γνώμονα το "All or nothing". Το campaign τελειώνει στις 4 Μαρτίου (σε 28 μέρες από σήμερα). Αν μέχρι τότε ΔΕΝ έχουν μαζευτεί τα χρήματα δε χρεώνεται κανείς, η κάρτα κανενός και τίποτε δε γίνεται, ή αλλάζει χέρια. Αν μαζευτεί το ποσό (που το εύχομαι... χαχαχα) τότε φεύγουν τα χρήματα απ'την κάρτα σας και περιμένετε για να ολοκληρωθούν τα προϊόντα για να σταλούν σε εσάς.
Τι μπορείτε να κάνετε εσείς;
Μπορείτε, καταρχήν, να πιστέψετε στο project. Αν και η Editions Musica Ferrum είναι μουσικός εκδοτικός οίκος που βγάζει παρτιτούρες, σε αυτή τη περίπτωση μπορεί κανείς να πάρει την ηχογράφηση, ή το βιβλίο με τα σκίτσα, κοκ... Οπότε υπάρχουν προϊόντα που μπορεί να ενδιαφέρουν τον "απλό πολίτη"!
Άρα μπορείτε να δώσετε ότι χρήματα νομίζει ο καθένας.
Κατά δεύτερον μπορείτε να διαδώσετε το project όπου μπορεί ο καθένας. Αν οι ίδιοι δεν ενδιαφέρεστε, μπορεί ο πλούσιος θείος σας να ενδιαφέρετε (ως συλλέκτης, πχ)...
Επίλογος
Μπείτε στη σελίδα και δείτε για τι πράγμα μιλάμε. Θα πάρετε μια πολύ καλή ιδέα για το επίπεδο της δουλειάς, την ποιότητα των προηγούμενων εκδόσεων, και την μουσική (το κομμάτι που παίζει στο βίντεο είναι το δικό μου κομμάτι για το project).
Για ότι απορία μπορεί να έχετε μπορείτε να ποστάρετε εδώ, να ποστάρετε στο kickstarter, να μου στείλετε email ή ΠΜ, να με πάρετε τηλέφωνο να είναι (αρκετοί έχετε το κινητό μου ντε και όποιος το θέλει, του το δίνω...) και όπου αλλού!
Ευχαριστώ!