• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

1η Συναυλία Σύγχρονης Κλασσικής Μουσικής της Musica Ferrum

cos_dr είπε:
Το καθηκον δεν μου επετρεψε δυστυχώς να παραβρεθώ.

Παραύτα συγχαρητηρια για την συναυλία και την επιτυχία της.

Καλη συνέχεια και σε επόμενη ανάλογη σας εκδήλωση, ελπίζω να μην ειμαι τοσο γκαντέμης και να προκύψει κατι τοσο εκτακτο που να μην μπορώ να το αποφύγω με τιποτα.
Θενξ Κώστα,
Ξέρεις όμως κάτι;

Λόγο αυτού τώρα ξέρω που δουλεύεις, και αυτό κατά κάποιο τρόπο δικαιολογεί τα όσα λες στην esspresso! ;) Άρα όλα καλά! :)

Πάντως, σε ευχαριστώ για το μήνυμα και για όλ.

bouzoukleri: Ομολογώ ότι μάλλον δε σε είδα... Συγνώμη (ή σε είδα, σου μίλησα και δε το θυμάμαι τώρα)... Σορρυ...

bouzoukleri είπε:
Εγώ και η παρέα μου δηλώνουμε : Αδαείς, αλλά ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ.

Στο δεύτερο μέρος πραγματικά υπήρχαν στιγμές που ρουφάγαμε τις συνθέσεις.

Εύγε.

:)
Θα συμφωνησω σε ολα με τον bouzoukleri.

Σιγα σιγα μπηκαμε στο κλιμα ακομα κι εμεις που εχουμε μηδενικη σχεση με το "αντικειμενο" και πραγματικα ηταν υπεροχα.

Ειδικα καποια απο τα Piano stories και το Intermezzo ηταν συγκλονιστικα και ως συνθεσεις και ως εκτελεση.Αφωνος!

Ευχαριστουμε Νικολα!

O ψύκτης δεν είχε ποτήρια για νερό, free wifi δεν είχαμε, τα κόκκινο μαλλί της πιανίστριας δεν ήταν σε κανένα εγκεκριμένο από τη Fender χρώμα, το αρσενικό βιολί έπαιζε πολύ με τον πίσω μαγνήτη, τα τέσσερα χέρια ενίοτε γινόντουσαν τρία (άρα εν μέρει ψευδής δήλωση υλικού), οι καρέκλες μετά το ημίωρο ήταν άβολες, o διοργανωτής πάχυνε, μπάσο ντράμς δεν είδαμε σε κανένα κομμάτι και τέλος πάντων δεν μπορώ να καταλάβω αν βρισκόμασταν στην ίδια αίθουσα με τους προλαλήσαντες.

Περιμένω, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στο κοινό που εμπιστεύτηκε την ελεύθερη ώρα του Σαββατιάτικα, να επαναληφθεί τάχιστα η εκδήλωση προκειμένου να αποδείξει ο op ότι αφουγκράζεται και σέβεται τις παρατηρήσεις του πραγματικά ειδήμονος κοινού του και προχώρησε στις απαραίτητες βελτιώσεις.

In a more serious note, έμεινα απρόσμενα (το ομολογώ και το υποστηρίζω τεκμηριωμένα εφόσον ζητηθεί) ενθουσιασμένος. Το κακό είναι ότι έβαλες τον πήχη ψηλά. Αν και σου είναι εύκολο.... ;D

Μπράβο Νικόλα αρκετές απο τις συνθέσεις και ερμηνείες μ άρεσαν και κυρίως το το δικό για τέσσερα (τρία καμμιά φορά :D) χέρια στο τέλος

Πάντα τέτοια!

audiokostas είπε:
In a more serious note, έμεινα απρόσμενα (το ομολογώ και το υποστηρίζω τεκμηριωμένα εφόσον ζητηθεί) ενθουσιασμένος. Το κακό είναι ότι έβαλες τον πήχη ψηλά. Αν και σου είναι εύκολο.... ;D
Ως πολύ σοβαρή απάντηση...
Προσπαθώ κάθε φορά να κάνω κάτι καλύτερο από την προηγούμενη. Ως τώρα, νομίζω ότι ισχύει... Μακάρι να συνεχίσει έτσι.

Και τώρα. Για πες με τεκμηρίωση γιατί έμεινες ενθουσιασμένος (γιατί ως ψώνιο... ψωφάω για τέτοια.).

Nikolas είπε:
Και τώρα. Για πες με τεκμηρίωση γιατί έμεινες ενθουσιασμένος (γιατί ως ψώνιο... ψωφάω για τέτοια.).
Επειδή έτσι γουστάρει. :) :) :)

Μπράβο Νικόλα !

Όχι, δεν ήμουν αλλά... ξέρω.

:) :)

Λοιπόν, για όποιον δεν ήταν (αλλά ξέρει)...

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου και Τρίτη 10 Φεβρουαρίου στο Attica TV θα παίξει αυτή η συναυλία, στις 22:00 η ώρα, περίπου.

Θα υπάρχει και επανάληψη τα δύο Σάββατα.

Ελπίζω μετά να πάρω τη βιντεοσκόπηση για να περάσουν και στο youtube, αλλά θα το δούμε, τέλος πάντων... :)

Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά για τη στήριξη κι ελπίζω να άξιζε το κόπο για όσους ήρθανε.

Nikolas είπε:
Λοιπόν, για όποιον δεν ήταν (αλλά ξέρει)...

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου και Τρίτη 10 Φεβρουαρίου στο Attica TV θα παίξει αυτή η συναυλία, στις 22:00 η ώρα, περίπου.

Θα υπάρχει και επανάληψη τα δύο Σάββατα.

Ελπίζω μετά να πάρω τη βιντεοσκόπηση για να περάσουν και στο youtube, αλλά θα το δούμε, τέλος πάντων... :)

Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά για τη στήριξη κι ελπίζω να άξιζε το κόπο για όσους ήρθανε.
yeah!! δεν ειναι και λιγο γιατι ειχα στεναχωρηθει πολυ που το εχασα. :-(

Eλπιζω να ειναι καλη η ποιοτητα ηχου για να το απολαυσω απο το αξιο home cinema μου. Και αμα λαχει, παταω και record στην τηλεορασάρα μου για να το εχω στο σκληρο forever.!!!!

Ενα μικρο μπαμπακι,αξιζει νομιζω να το δει καποιος.

Δεύτερο bump...

Εδώ στο Youtube υπάρχει όλη η συναυλία, προσφορά από το Attika TV και την αγαπητή Χριστίνα Τσούκο! :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back