Editions Musica Ferrum στο kickstarter

wooooooooooo

967881.gif

Παιδιά είμαι σχεδόν ξετρελλαμένος! Με κρατάει το γεγονός ότι ΤΩΡΑ ξεκινάει η δουλειά! Αλλιώς δε ξέρω τι θα έκανα! :)

Όπως και νά'χει ευχαριστώ τους νοιζάδες που συνέβαλλαν σε αυτό το έργο και ελπίζω να σας αρέσει το τελικό αποτέλεσμα! :)

Nikolas είπε:
Παιδιά είμαι σχεδόν ξετρελλαμένος! Με κρατάει το γεγονός ότι ΤΩΡΑ ξεκινάει η δουλειά! Αλλιώς δε ξέρω τι θα έκανα! :)

Όπως και νά'χει ευχαριστώ τους νοιζάδες που συνέβαλλαν σε αυτό το έργο και ελπίζω να σας αρέσει το τελικό αποτέλεσμα! :)
Αν και με όνειδος παραδέχομαι ότι δεν είμαι από αυτούς που συνέβαλλαν καθότι (ναι, και όμως) δεν το είχα πάρει πρέφα καθόλου (!!!), το λιγότερο που έχω να πω είναι συγχαρητήρια, ότι καλύτερο και κράτα μου ένα βινύλιο πληζ όταν με το καλό.

Θα το παραλάβω από το σπίτι.  ;)

audiokostas είπε:
Αν και με όνειδος παραδέχομαι ότι δεν είμαι από αυτούς που συνέβαλλαν καθότι (ναι, και όμως) δεν το είχα πάρει πρέφα καθόλου (!!!), το λιγότερο που έχω να πω είναι συγχαρητήρια, ότι καλύτερο και κράτα μου ένα βινύλιο πληζ όταν με το καλό.

Θα το παραλάβω από το σπίτι.  ;)
Και μπριζόλα και ποτό και ότι γουστάρεις! ;) Τώρα που είμαι ζάμπλουτος! ;D
Και φυσικά ευχαριστώ Κώστα μου! Το ξέρω ότι ενδιαφέρεσαι... :)

Και πρέπει να παραδεχτώ ότι δίστασα να αρχίσω τα τηλέφωνα... μου φάνηκε υπερβολικό! Αλλά τελικά βγήκε, οπότε τέλος καλό, όλα καλά! :)

Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια!

Στα πέναλτι, θα μπορούσα να πω...

Αλλά απ'την αρχή φάνηκε ότι θα παίξουν μάλλον μεγάλα ποσά. Δηλαδή έδινα το mp3 στις 4 Λίρες και το πήραν 10 άνθρωποι! Θα μπορούσαν να το πάρουν όλοι. Δεν είναι μεγάλο ποσό. Ενώ πάνω από 20 χτύπησαν τα 35 Λίρες (CD και παρτιτούρα).

Δε ξέρω... γενικά πολύ παράξενο kickstarter campaign, αλλά βέβαια δε με χάλασε! ;)

Για όποιον παρακολουθεί, ή τέλος πάντων ενδιαφέρετε... Ορίστε ένα βίντεο από το σπίτι της πιανίστας.

Πάμε καλά και ολοταχώς για ΜΜΑ! ;)

Ευχαριστώ παιδιά! :)

Pipityri: Η ηχογράφηση θα τελειώσει στις 20 Οκτ. Μετά πρέπει να γίνει η διαλογή των takes, mixing και mastering. Και μετά να δωθούν τα αρχεία στο εργοστάσιο.

Οι 8 από τις 9 παρτιτούρες είναι έτοιμες και στο στάδιο του proof reading και η γραφίστα προχωράει ολοταχώς...

Γενικά, για να μη πω τίποτε υπερβολικό, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι μέσα στο 2014 θα έχουμε τα πάντα έτοιμα...

Λοιπόν είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που αναφέρω ότι η παρτιτούρα και το CD είναι έτοιμα.

Φυσιολογικά όσοι είχατε συμμετάσχει στη διαδικασία του kickstarter θα πρέπει να έχετε λάβει κάποια νέα. Όσοι είχατε προ-παραγγείλει προϊόντα που θα σταλούν ταχυδρομικά θα έπρεπε να έχετε λάβει ένα μικρό ερωτηματολόγιο για να δώσετε τη διεύθυνσή σας. Οι υπόλοιποι σήμερα θα πρέπει να λάβατε email με την ηχογράφηση.

Ειδικά για τον pipityri: Στείλε μου ένα μήνυμα με τη διεύθυνσή σου για να σου στείλω κάποια πράγματα! :)

Σύντομα η παρτιτούρα θα είναι στο Internet, καθώς έχει ήδη τυπωθεί.

http://musica-ferrum.com/catalog/viewitem.php?show=69

κι εδώ είναι μία φωτογραφία (από Ολλανδία. Την έκλεψα από τον Jaap Cramer (συνθέτη ενός εκ'των έργων) με την παρτιτούρα και το CD.

Έτσι για να ξέρετε πως φαινεται.

Νικόλας

11076240_1041542819193173_1366861479007889677_n.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back