Εάν προτείνατε ένα -μόνο- άλμπουμ, ποιο θα ήταν?

gkourmoul1

Amateur Musician
Λύσεις
1
Πόντοι
2,813
Κατεβαίνει ένα :alien:εξωγήινος:alien: από το διάστημα, χτυπάει την πόρτα του σπιτιού σας, και σας ρωτά ποιο μουσικό άλμπουμ/έργο θα έπρεπε να ακούσει πρώτο. Ποιο θα προτείνατε?

Dark side of the moon από μενα.

John Mayer - Continuum

Όμως πριν το προτείνω, θα ξυριστω, θα χτενιστω και θα φορέσω άρωμα 😅

Αν και η πρώτη μου σκέψη ήταν κάποιο Pink Floyd, τελικά θα του έδινα το Operation Mindcrime από Queensryche, για να καταλάβει τι παίζει με το ανθρώπινο είδος και για να ακούσει πως είναι μια καλή παραγωγή.

Αν βγάλουμε τον εξωγήινο από την εξίσωση (δηλαδή κάποιον που δεν ξέρει το ανθρώπινο είδος) τότε μάλλον θα άλλαζα την απόφαση μου (αλλά δεν έχω ιδέα τι να προτείνω, είναι άπειρες οι επιλογές!)

Ανάλογα τι θα ήθελα να του δείξω με αυτό το άλμπουμ, αν ήθελα να νομίζει ότι η ροκ είναι καλή μουσική θα του έδινα το Argus. Αν τον πήγαινα σαν τύπο και ήταν πολυμήχανος σαν εμένα θα του έδινα το Lateralus των tool για να το βάζει στο background όταν επισκευάζει το διαστημόπλοιο. Αν του άρεσε το πιοτί θα του έδινα Portishead Roseland NYC Live και μια μπουκάλα ουίσκι. Ενδιαφέρον θα είχε το άλμπουμ που θα μου έδινε σαν αντάλλαγμα

ήταν το 2ο που θα επέλεγα. ΔΙΣΚΑΡΑ!
Το Α Νight At The Opera κατά τη γνώμη μου, εμπεριέχει ένα ευρυτατο δείγμα μουσικών επινοήσεων του ανθρώπινου είδους - κλασικίζουσες μελωδίες, χορωδιακά μέρη, κινέζικα όργανα, άρπες, τύμπανα, μπαλάντες, ροκ φυσικά. Είναι καλή παλέτα για να αρχίσει να ενδιαφέρεται κανείς για τη μουσική των γηινων.

Δύσκολη απόφαση
Μετά το Dark side of the moon των Floyd, θα έλεγα το Wish You Were Here καθώς και το έπος του Mike Oldfield Ommadawn. Απο Ελληνικά Το Χαμόγελο της Τζοκόντας του Χατζιδάκη

Κατεβαίνει ένα :alien:εξωγήινος:alien: από το διάστημα, χτυπάει την πόρτα του σπιτιού σας, και σας ρωτά ποιο μουσικό άλμπουμ/έργο θα έπρεπε να ακούσει πρώτο. Ποιο θα προτείνατε?

Dark side of the moon από μενα.
Αν είναι τυχεροί και ακούνε στο ίδιο φάσμα συχνοτήτων με τους ανθρώπους, θα μπορέσουν να απολαύσουν αυτό το αριστούργημα (όλο το Images & Words)

Έχει ήδη γίνει τρόπον τινά, δεδομένου ότι στους voyager Ι και ΙΙ που εκτοξεύτηκαν το 1977 προς το άγνωστο και οι οποίοι αυτή τη στιγμή έχουν βγει έξω από το ηλιακό μας σύστημα, περιέχεται χρυσός δίσκος όπου εκτός από βασικές πληροφορίες για τη φυσιολογία και τη βιολογία του ανθρώπινου σώματος, συντεταγμένες της Γης, βασικές αρχές των μαθηματικών και τις γεωμετρίας και άλλες πληροφορίες για το ανθρώπινο είδος, περιέχονται και 90 λεπτά μουσικής. Από το google:

Voyager 1 recorded a diverse 90-minute playlist of music chosen to represent humanity, including Western classical pieces by Bach, Beethoven, and Mozart, American rock and roll from Chuck Berry and Louis Armstrong, and various styles of world and folk music from cultures like those of Peru, New Guinea, and Senegal.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back