Εάν ο Malmsteen ήταν μπουζουξής...

οτι πεις εσυ αφεντικο...!! :lol:
Κι όμως έχει δίκιο ο esp

το μπουζούκι (αν και δεν συγκρίνετε οπως είπατε και εσείς) δεν έχει ούτε vibrato ουτε tapping ουτε bend ουτε μπαρε(στο βαθμό δυσκολίας που έχει η κιθάρα τουλάχιστον)ουτε legato ούτε αρπιζματα με δάχτυλα κλπ κλπ.

μια τεχνική είναι και μόνο(alternate), χωρίς όμως να το υποβαθμίζει το γεγονός αυτό.

Ε τοτε θα ειναι ολα τα λεφτα να δωσουμε ενα μπουζουκι στον Vai να πεσει το απολυτο γελιο με τα κολημα που θα φαει οταν τον περιορισουμε!!!! 8)

Παιδια αυτες οι συγκρισεις δεν πρεπει να γινωνται απο μουσικους.

Όντως, πολλές φορές καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς... χαβαλέ όμως εχεί... άκου εκεί μπουζουκτζής... όλη την ώρα θα πλακωνόταν με την τραγουδιάρα της μπάντας επειδή θα έθαβε τα εκ-πληκτικά του σόλο... χαχαχα φαντάζεστε σχήμα Malmsteen-Μπεζεντάκου-Βέρα Λάμπρου και να βγαίνουν στο γυαλί στις τατιάνες και να μαλλιοτραβιώνται; ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D

:lol: :lol: :lol:

Τρελό γέλιο!!!

:lol: :lol: :lol:

Αυτο το τρίο του χρόνου στην eurovision!!! :twisted: :lol: :lol: :lol:

Και να μαλιοτραβιέται ο Malmsteen με την Λάμπρου για το πρώτο όνομα στη Λεζάντα!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!ΤΙ ΝΑ ΠΩ!ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ MALMSTEEN ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΙΩΤΗ!ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ FEELING??ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ....ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΟΣ!ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ.ΕΠΑΙΖΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΩ 6 ΚΙΘΑΡΑ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΧ Ο GILMOUR ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.Η Ο ΧΙΩΤΗΣ ΚΙΘΑΡΑ.ΤΕΣΠΑ ΤΟ POST ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ.

Σωστός ο Χιώτης! Όπως και να το κάνουμε ΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΜΑΓΚΕΣ!!! Και εγώ τώρα τελευταία σκέφτομαι να το γυρίσω από μπάσο σε (βαρύτονο, low-tuned) μπουζούκι... 8) 8) 8)

βασικα λεω τωρα να συζητησουμε αν ο malmsteen ηταν πραγματικος κιθαριστας.. :roll:

καλα, καλα, ξερω οτι θα με φατε, γι αυτο και αποσυρομαι και γω κ το troll μου... :lol:

BTW Ο Χιώτης ηταν ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ (μετα το γυρισε στο μπουζουκι..) :wink:
...όταν του κλέψανε την telecaster μαζί με τις πρώτες (unfinished) παρτιτούρες του "Peggy Sue"....:):)

αυτο που δεν εχουν ' date=' ειχαν και δεν θα εχουν χιλιαδες κιθαριστες ανα τον κοσμο . ο malmsteen ειναι απλα απλησιαστος. 8)
οσο για το μπουζουκι, ειχαμε το χιωτη. :wink:[/quote']

Προσωπικά, είμαι ατάλαντος, άμουσος, και αργός. Γι' αυτό και μου φαίνεται παράλογο (επιεικώς) το να θεωρείται υπερταλέντο και μουσικάρα, η επι 23 ετών βαρετή παράθεση (των ίδιων πάντα) γυμναστικών επιδείξεων.

Μπορεί να με εκνευρίζει ακόμη ο Cobain, αλλά τον ευχαριστώ τα μάλλα που στάθηκε αφορμή να περάσουν ο Malmsteen και οι κλώνοι του στο περιθώριο, και να επανέρθει το τραγούδι στο προσκήνιο ...

Εμενα παντως οταν ακουω "μουσικη" τυπου Μalmsteen με πιάνει μια γλυκια ..υπνηλία :lol:

Τωρα το να συγκρινουμε μια ΣΥΝΘΕΤΑΡΑ σαν τον Χιωτη με τον Malmsteen ειναι τουλάχιστον αστειο.... :lol:

Προσωπικά' date=' είμαι ατάλαντος, άμουσος, και αργός. Γι' αυτό και μου φαίνεται παράλογο (επιεικώς) το να θεωρείται υπερταλέντο και μουσικάρα, η επι 23 ετών βαρετή παράθεση (των ίδιων πάντα) γυμναστικών επιδείξεων. Μπορεί να με εκνευρίζει ακόμη ο Cobain, αλλά τον ευχαριστώ τα μάλλα που στάθηκε αφορμή να περάσουν ο Malmsteen και οι κλώνοι του στο περιθώριο, και να επανέρθει το τραγούδι στο προσκήνιο ...[/quote']

+100000000000000000 :wink:

Τουλάχιστον Superάκο μου δεν αγχώνεσαι ! Εγώ απ' την άλλη μετά το πρώτο απο τα 3 υποχρεωτικά σόλο κάθε κομματιού, χρειάζομαι μια χουφτίτσα Lexo για να επανέρθω :D

...και φυσικά δεν υπάρχει σύγκριση με το Χιώτη. Ο Μανωλάρας έγραφε ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ, λήξις.

Τωρα το να συγκρινουμε μια ΣΥΝΘΕΤΑΡΑ σαν τον Χιωτη με τον Malmsteen ειναι τουλάχιστον αστειο.... :lol:
ο malmsteen δεν εχει την ικανοτητα να συνθετει αλλα και ο χιωτης δεν εχει πολλα αλλα που εχει ο malmsteen...

απορω πως ειναι δυνατον να μπαινεις στην διαδικασια συγκρισης αυτων των δυο..

και δεν ειπε κανενας απο οσο ειδα οτι ειναι καλυτερος συνθετης ο malmsteen..

Προσωπικά' date=' είμαι ατάλαντος, άμουσος, και αργός. Γι' αυτό και μου φαίνεται παράλογο (επιεικώς) το να θεωρείται υπερταλέντο και μουσικάρα, η επι 23 ετών βαρετή παράθεση (των ίδιων πάντα) γυμναστικών επιδείξεων.

[/quote']

Σωστός ο Τόλης :wink:

Εμένα ο Malmsteen μου θυμίζει πάρα πολύ καρτούν... αυτός είναι ο μόνος λόγος που τον συμπαθώ... κάπως. :wink:

Προσωπικά' date=' είμαι ατάλαντος, άμουσος, και αργός. Γι' αυτό και μου φαίνεται παράλογο (επιεικώς) το να θεωρείται υπερταλέντο και μουσικάρα, η επι 23 ετών βαρετή παράθεση (των ίδιων πάντα) γυμναστικών επιδείξεων.

[/quote']

Σωστός ο Τόλης :wink:

Εμένα ο Malmsteen μου θυμίζει πάρα πολύ καρτούν... αυτός είναι ο μόνος λόγος που τον συμπαθώ... κάπως. :wink:
σε αυτο συμφωνω και εγω..τον εχει βαρεθει η ψυχη μου και σε live δεν τον αντεχω...α!και δεν τον θεωρω μουσικαρα... :wink:

σε αυτο συμφωνω και εγω..τον εχει βαρεθει η ψυχη μου και σε live δεν τον αντεχω...α!και δεν τον θεωρω μουσικαρα... :wink:
Είναι πάντως φάτσα και έχει πλάκα... Α και για όσους τον παίρνουν στα σοβαρά' date=' [b']ο ίδιος, τουλάχιστον τώρα που μεγάλωσε, δεν παίρνει τόσο στα σοβαρά τον εαυτό του. Ξυπνάτε ρε!!! 2006 έχουμε, όχι 1986!!!! [/b]

:wink:

ο malmsteen δεν εχει την ικανοτητα να συνθετει αλλα και ο χιωτης δεν εχει πολλα αλλα που εχει ο malmsteen...

απορω πως ειναι δυνατον να μπαινεις στην διαδικασια συγκρισης αυτων των δυο..

και δεν ειπε κανενας απο οσο ειδα οτι ειναι καλυτερος συνθετης ο malmsteen..
μα δε τους συγκρινουμε απλα κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι ιεροσυλία να βαζουμε διπλα στον Χιωτη εναν γραφικο τυπο σαν τον Malmsteen λιγο σεβας δεν εβλαψε ποτε κανεναν :wink:

ο χιωτης δεν εχει πολλα αλλα που εχει ο malmsteen...
οπως?? 8O

μηπως εννοεις δεν εχει το ιδιο κακο γουστο στο ντυσιμο & στο μαλλι?? :lol:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back