κανεις μεγαλο λαθος' date=' δεν αυτοαναιρουμαι. Εξηγησα ,αν δεν σου αρεσει η μουσικη του ειναι ενα θεμα , αλλα να τον αμφισβητεις ως instrumentalist
οργανοπαιχτη δηλαδη δεν μπορεις.
Το να ειναι καποιος εκτελεστης φιλτατε δεν περιοριζεται μονο στο ποσες νοτες παιζει , αλλα σε αμετρητες παραμετρους οπως , ο χρονος του , η αυτοσχεδιαστικη του ικανοτητα , η δεξιοτεχνια , το phrasing το feel, η ενεργεια κλπ. αν τον αμφισβητεις σε αυτα τοτε παω πασο.[/quote']
Καταρχάς είναι... 'μεγάλο λάθος' (τακτικής)

να ξεκινάς μια απάντηση επισημαίνοντας στον συνομιλητή σου ότι... 'κάνει
μεγάλο λάθος' :lol: :lol:
Αλλά εντάξει δε θα μαλώσουμε κιόλας. :wink:
Σου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι αγνοώ τις παραμέτρους που αναφέρεις; Την ταχύτητα (νότες/λεπτό) την ανέφερα ενδεικτικά...
Αλλά σου διέφυγε το περιεχόμενο της τοποθέτησής μου, γι'αυτό ίσως δε μου απάντησες επί της ουσίας.
Δεν αμφισβητώ την τεχνική κατάρτιση/ικανότητα/ταλέντο του χοντρούλη (ο οποίος είπα ήδη ότι μου είναι συμπαθής, κατά τα άλλα :wink: ). Όπως δεν αμφισβητείται η ίδιου επιπέδου ικανότητα χιλιάδων μουσικών ανά την υφήλιο. Αναφέρθηκα ήδη σε βιολιστές, θες να πάμε και σε παίκτες παραδοσιακής μουσικής να χαθεί η μπάλλα;
Ο Τόλης σου έδωσε τη σωστή απάντηση νομίζω, σχετικά με τον Petrucci... να προσθέσω τον Gilbert. Τελικά δηλαδή θα μείνουμε στο 'τσίρκο'; Πόσο καλή 'μηχανή' είναι κάποιος;
Για μένα ο Malmsteen είναι αυτό που είπα παραπάνω: 'καρατερίστας' όπως λένε στο θέατρο τους ηθοποιούς που είναι ιδανικοί σε έναν τύπο ρόλου. Και δυστυχώς το ιδίωμά του δεν έχει το βάθος και την αίγλη της παράδοσης που έχει ας πούμε το blues (γιατί τότε και ο SRV καρατερίστας είναι... :wink: ...αλλά...). Επηρρέασε πολλούς ίσως πέτυχαν και περισσότερα, μουσικά, απ'ότι αυτός.
@Takis
Δεν είναι σωστό να λες ότι είναι αδύνατο κάποιος να αλλάξει γνώμη... τότε ο διάλογος είναι μάταιος και γιατί να συμμετέχουμε και σε fora και να ανταλλάσσουμε απόψεις... :wink: