Άρθρα από Eric Johnson, BBKing, Hammett, Petrucci, Corgan, Dimebag, Malmsteen...

Μια λύση θα ήταν να πατάς το Stop του browser, πριν φορτωθεί η σελίδα ολόκληρη.

οντως καλη ιδεα dellex μου ειχε σπασει τα νευρα γιατι δεν μπορουσα να το δω thanks

πατατε stop στον browser πριν προλαβει να ανοιξει η αλλη σελιδα και ολα οκ

φοβερη συλλογη, χιλια ευχαριστω! μερικα τα ειχα πετυχει κ στην εποχη τους μαλιστα...

Μονο που ακομα κ με το stop του browser, καθε ξεχωριστη σελιδα, παλι σε πεταει μετα αλλου κ παλι θελει stop αλλα μπορει να μη φορτωσει πληρως... αν κανενας εχει καταφερει να τα δει ανετα κ πληρως ας πει τι browser χρησιμοποιει πλιζ ή ..τι κολπο εκανε... Ειναι πραγματικα πολυτιμα παντως..

Μπορει οντως ο Corgan να μην πολυκολαει με τους παραπανω αναμφισβητητα τεραστιους κιθαριστες (νομιζω οτι κι ο ιδιος θα καμαρωνει πιο πολυ σαν τραγουδοποιος και λιγοτερο σαν κιθαριστας) , ωστοσο ειμαι σιγουρος οτι καποιοι απ'αυτους θα θελαν να 'χουν γραψει πολλες απο τις τραγουδαρες του.
συμφωνω!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
manos_evh είπε:
αν κανενας εχει καταφερει να τα δει ανετα κ πληρως ας πει τι browser χρησιμοποιει πλιζ ή ..τι κολπο εκανε... Ειναι πραγματικα πολυτιμα παντως..
Μερικά τα είχα διαβάσει ήδη, το πρόβλημα είναι καινούριο.

dellex είπε:
Μια λύση θα ήταν να πατάς το Stop του browser, πριν φορτωθεί η σελίδα ολόκληρη.
σορι ρε παιδια δεν ειμαι κ πολυ γνωστης!!!!πως γινεται αυτο το στοπ του browser???

ok ενταξει το βρηκα το stop,πραγματικα δουλευει ετσι η σελιδα.

Ευχαριστω!!

Evilnye είπε:
Σωστό, κάποιος να διώξει τον λιγδιάρη ναρκωτικάκια.
όχι ρε συ. δέν ειναι κακό παιδί.... γαμω τα παιδιά είναι.. απλα ειναι αχρηστος στην κιθάρα.. πατάμε το wah και πάμε....

fuzzman είπε:
όχι ρε συ. δέν ειναι κακό παιδί.... γ*** τα παιδιά είναι.. απλα ειναι αχρηστος στην κιθάρα.. πατάμε το wah και πάμε....
μηπως εισαι λιγο υπερβολικος ?

Το λινκ ειναι πολυ παλιο.Ξερει κανεις που μπορω να βρω τα αρθρα αυτα?

Σε εμένα δουλεύει το λινκ, αλλά κάποια στιγμή πριν από καιρό δεν δούλευε και από τότε έχω το φόβο ότι αυτά θα αποσυρθούν. Θα ήθελα να κάτσω να τα κάνω όλα pdf αλλά δεν το έχω κάνει ακόμη - ελπίζω να προλάβω πριν να είναι αργά.

Trending...

Νέα θέματα

Back