Ένα instrumental (τι άλλο..) που έγραψα αυτές τις μέρες.
Έλα βρε που σε χειμώνιασα.....Φαντάσου έρημη παραλία, πανσέληνος και να το ακούς αγκαλιά με την.......εδώ βάλε μια φαντασίωσή σουcos_dr είπε:Ελιωσες την ψυχή μου, με χειμώνιασες καλοκαιριάτικα, με επιασε ριγος, μην βαζετε τετοια κομμάτια τετοιες εποχές![]()
Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου Mr Elias, τιμή μου! Εννοείτε ότι σε όλα όσα λες έχεις δίκιο, όσο για τις κιθάρες, παλεύω καιρό με το θηρίο.....που θα πάει όμως.....Πολύ μου άρεσε αγαπητέ, μπράβο!
Ακούγεται σαν να έχεις ασχοληθεί με Wishbone Ash...
Τουλάχιστον στα δικά μου αυτιά, έχει μιά κάποια "κέλτικη" αισθητική και ωραίο πάντρεμα με
βρεττανικό ροκ στις κιθάρες, αυτές δε (κυρίως η πρώτη) αν ήταν λίγο πιό προσεγμένες στον ήχο τους θα ήταν άψογο.
Αυτά ακριβώς, τίποτα άλλο!gvour είπε:Εχεις πολυ UFO εποχης Schenker,οπως λεει κι ο ψηλος-στις μπαλαντες κυριως-και γενικως 80s ευρωπαιλα(Scorpions/Oldfield βιμπρατο κλπ).Και 70ς βρεττανικη σχολη εχεις οπως ειπε ο ΕΖ.
.................
Μια γευση ανικανοποιητου που αφηνει το τελειωμα με το fade out,οτι δηλ. δε "λυνεται" καπου το κομματι,θα μπορουσε εδω να λειτουργει μια χαρα ως outro στο Force it λ.χ.
+121ez είπε:Ακούγεται σαν να έχεις ασχοληθεί με Wishbone Ash...
Τουλάχιστον στα δικά μου αυτιά, έχει μιά κάποια "κέλτικη" αισθητική και ωραίο πάντρεμα με
βρεττανικό ροκ στις κιθάρες, αυτές δε (κυρίως η πρώτη) αν ήταν λίγο πιό προσεγμένες στον ήχο τους θα ήταν άψογο.
Με τον ηχο και τα εφε εχει να κανει περισσοτερο παρα με το ιδιο το παιξιμο,στα δικα μου αυτια να λαιμαι.cigaret13 είπε:Πάντως, όπως έχω ξαναγράψει, Scorpions ποτέ δεν άκουσα συστηματικά, τώρα πως μου "βγαίνει"......
Ά να χαθείς παλιόπαιδο..... ;D ;D ;D Εμένα, χωρίς πλάκα, μου θυμίζει Pink Floyd....Em9-Cmaj7....τα ακόρντα του welcome to the machine....... :gvour είπε:Επισης τωρα που το ξανακουω ειναι πολυ ωραια η αλλαγη καπου στο 2,26,κουφετο.
Μου θυμισε Σκορπιονς(πλακα κανω ;D ;D ;D ;D ;D ;D).
Vartanis είπε:Πολύ καλη εμπνευση.
Έχεις δίκιο......σχεδόν :Λιγο τα θεματα.... να κολλανε, μου φαινονται λιγο σαν...... (πρεπει να βαλω μια αλλαγη για να μην είναι μονοτονο) ..... φαση.
Καλά, δεν σου άρεσε αυτό το masterpiece?Σε αλλους αρεσε.Περι ορεξεως.
Εννοείτε βρε, αυτό έλειπε.....Καλή συνέχεια....Με συμπαθεια.Καλη συνεχεια.
πολύ ωραίο![]()