• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

DV247 vs. Thomann - sequel no...?

Παιδιά δεν ήθελα να παραξηγηθώ πριν απλά πρέπει να καταλάβουμε όλοι οτι η συσκευασία εργοστασίου ειναι υπερασφαλής φανταστείτε οτι σε αυτή την συσκευασία φορτώνονται σε κοντέινερ από κορέα και κίνα και κάνουν πολλά μίλια φορτωμένα πάνω στο κατάστρωμα πλοίων που περνάνε τον ωκεανό με μποφόρια και το κούνημα είναι τρελό το λέω σαν γιός καπετάνιου που τα χω δεί ... απλά θα σας λυθούν οι απορίες όταν την στήσετε έξω από τα ΕΛΤΑ , στο αεροδρόμιο στην παραλαβή εμπορευμάτων ,και στισ μεταφορικές όταν διαπιστώσετε την συμπεριφορά στο πανάκριβο εμπόρευμα που περιμένετε από τους κοπρίτες εδώ που στο ένα χέρι έχουν το φραπέ και με το άλλο προσπαθούν να ισοροπήσουν το κουτί με την GIBSON η την PRS των 3000 ευρω  σας :)

Στην δική μου περίπτωση περιμένοντας την κεφαλή πήρα τηλέφωνο και ρώτησα την FEDEX αν πρέπει να ελέγξω κατα την στιγμή της παραλαβής η αν το εμπόρευμα είναι ασφαλισμένο για ζημιά και με πληροφόρησαν τα εξής :

Δεν ειναι ασφαλισμένο το πακέτο σας ...δηλαδή ο Αγγλος ρίσκαρε να μην ασφαλίσει ένα εμπόρευμα 1000 ευρώ εύθραυστο ???  μάλλον ήταν σίγουρος για την μεταφορική του..

Ο τόμαν απότι γνωρίζω χρησιμοποιεί την German Parcel η οποία συνεργάζεται με ΕΛΤΑ και έρχεται οδικώς με νταλίκα γιαυτό και αργεί. Τα ΕΛΤΑ  δεν κανουν αποστολή στο σπίτι μεγάλων πακέτων αλλά τα παραλαμβάνεις από το κατάστημα ΕΛΤΑ πως είναι δυνατόν να λέει κάποιος οτι το άφησαν σε πολυκατοικία???  Αν έρθει με ταχυμεταφορές ελτά παραλαμβάνεις στο σπίτι σου και πάλι ζητάνε ταυτότητα και υπογραφή οτι παρελήφθη σε καλή κατάσταση την υπογραφή την βάζεις στην οθόνη ενός πάλμτοπ και σκανάρεται στα αρχεία ...μήν ακούω παπάτζες ρε παιδιά χρησιμοποιώ τις υπηρεσίες αυτές από το 1999 θα μας τρελάνετε ???? Κανόνας οταν δεις κακοποιημένη συσκευασία εξωτερικά ζητάς να στην ανοίξουν πριν παραλάβεις και έχει ζημιά δεν παραλαμβάνεις ζητάς να το πάνε πίσω.!!  Μην ακούω φανταστικές ιστορίες οτι σου αφήνουν πακέτο χωρίς να το παραλάβει ο ιδιοκτήτης σε διπλανό σπίτι δεν ισχύει !!! Αυτό ισχύει για μικρά πακετάκια τα οποία αν δεν είναι signed for ο ταχυδρόμος των ΕΛΤΑ στο αφήνει όντως στην είσοδο χωρίς να παραληθεί από κανέναν και το βλέπουμε για αγορές πολύ μικρών δεμάτων απο ΕΒΑΥ π.χ ενα pickguard η ένας μαγνήτης αλλά μέχρι εκεί για ποιο μεγάλο δέμα πάλι δεν το παίρνει με το παπάκι ο ταχυδρόμος αλλά παραλαμβάνεται από το ταχυδρομείο.

Δεύτερον με πληροφόρησαν οτι καμία μεταφορική δεν αναλαμβάνει FRAGILE αντικείμενα, η ασφάλιση είναι για απώλεια μόνο η για καταστροφή από ατύχημα υπαιτιότητας τους δεν ισχύει για γρατζουνιές κτλ ισχύει μόνο για κακοποίηση της συσκευασίας με αποτέλεσμα ζημιάς στο αντικείμενο από υπαιτιότητα τους αλλά το αντικείμενο όπως κιθάρα ή ενισχυτής δεν θεωρείται εύθραυστο !!!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αυτό με τις συσκευασίες-ρημάδια από τον Thomann μου έχει συμβεί στις τελευταίες 2-3 παραγγελίες. Και παλιότερα είχε συμβεί 1-2 φορές, αλλά τώρα η συχνότητα αρχίζει και γίνεται ανησυχητική.

Από το DV έχω παραγγείλει 3 φορές, και τις 3 τα πακέτα έφτασαν σε εξαιρετική κατάσταση και χωρίς κανένα πρόβλημα. Το μόνο αρνητικό ήταν ότι, νομίζω μετά που καθιέρωσαν την δωρεάν αποστολή άνω των 300€, στέλνουν ΟΔΙΚΩΣ κάποια πιο βαριά πράγματα, με αποτέλεσμα να καθυστερούν αρκετά (και να βλέπεις στο tracking, "τώρα το πακέτο σου είναι στη Γαλλία... τώρα είναι στη Γερμανία, Πολωνία, Ουγγαρία, Βουλγαρία...όλες οι φυλές"  ::))

David Gilmour είπε:
Τα ΕΛΤΑ  δεν κανουν αποστολή στο σπίτι μεγάλων πακέτων αλλά τα παραλαμβάνεις από το κατάστημα ΕΛΤΑ πως είναι δυνατόν να λέει κάποιος οτι το άφησαν σε πολυκατοικία???  Αν έρθει με ταχυμεταφορές ελτά πάλι ζητάνε ταυτότητα και υπογραφή οτι παρελήφθη σε καλή κατάσταση μήν ακούω παπάτζες ρε παιδιά χρησιμοποιώ τις υπηρεσίες αυτές από το 1999 θα μας τρελάνετε ????
Σε περίπτωση που αμφισβητείς τα γραφόμενά μου, σου υπενθυμίζω: εγώ είπα πως το άφησαν σε πολυκατοικία. Επίσης, πως ηταν μια εντελώς άσχετη με τη δικιά μου (όχι μόνο δεν είχε το ίδιο νούμερο αλλά ούτε τρία κοινά γράμματα). Επίσης, πως υπέγραψε κάποιος άσχετος αντί εμού στην άσχετη εκείνη διεύθυνση - οι υπάλληλοι δεν του πήραν ΟΥΤΕ ΚΑΝ το επώνυμο αλλά το μικρό του. Επίσης, πως το πακέτο βρέθηκε τυχαία μετά από δυο βδομάδες όχι από τις έρευνες του Ντιβή ή της εταιρίας, αλλά από κάποιον που το βρήκε και φιλοτιμήθηκε να έρθει να μου το παραδώσει ο ίδιος. Επίσης, αν διάβαζες προσεκτικά το προηγούμενό μου ποστ (ή το άλλο 4-5 μήνες πριν), θα έβλεπες πως δεν είπα πουθενά πως ήταν ΕΛΤΑ αλλά η βελγική UPS. To οποίο το κάνει ακόμη χειρότερο γιατί είναι μια πολυεθνική που χρυσοπληρώνεται και την περιμένεις να είναι foolproof και με επαγγελματισμό 110%. Που δεν είχαν σε καμία περίπτωση.

τα βαριά αντικέιμενα έρχονται με νταλίκες οικονομικά για αυτούς όντως αφου γυρίσουν την μισή Ευρώπη. !!!

Η βελγική UPS έχει σύγουρα σύνδεσμο στην Ελλάδα κάποια μικρή η μεγάλη Courier δεν τα φέρνουν οι Βέλγοι στο σπίτι μας ... αναζήτησε τον Ελληνικό σύνδεσμο εδώ για παράπονα... επειδή ψάχνουν τον φθηνότερο στις αποστολές προφανώς κατά διαστήματα δοκιμάζουν κάποιους αντιεπαγγελματίες που τους έδωσαν φτηνή προσφορά χωρίς να έχουν υποδομή για τόσο φόρτο παραγγελιών σε τόσο μεγάλα μαγαζιά .

ίσως έπεσες σε φάση που άλλαζαν και πειραματιζόταν με κάποιον καινούριο γιατι οι μεγάλες κούριερ σύνδεσμοι ελλάδας FEDEX,SPEEDEX,UPS,ΤΝΤ δεν κάνουν τέτοια λάθη .

David Gilmour είπε:
γιατι οι μεγάλες κούριερ σύνδεσμοι ελλάδας FEDEX,SPEEDEX,UPS,ΤΝΤ δεν κάνουν τέτοια λάθη .
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Πολύ καλό!!!

Αν όπως λες για 11 χρόνια δεν είχες παρόμοια εμπειρία με τον bloody τότε σου συνηστώ να μη χάσεις την επόμενη κλήρωση του τζόκερ  ;)

Eιδικά η Speedex μαζί με την ACS έχουν φάει τρελό θάψιμο (και στο παρόν φόρουμ από αξιοπρεπείς συνφορουμίτες). Προσωπικά έχω διαπιστώσει το μαύρο χάλι της Speedex φτάνοντας στο τσακ να χάσω πράγματα αξίας και παίζοντας το ρόλο του ντετέκτιβ ψάχνοντας να τα βρω (αντί για την ίδια την Speedex), αλλά αρκετά παλιά, οπότε δεν έχω να προσθέσω προσωπικά κάτι παραπάνω για αυτήν.

speedex έχω καιρό να χρησιμοποιήσω τον τελευταίο χρόνο χρησιμοποιώ ΤΝΤ ,και fedex και ειναι αψογες παω πάσο :)

Δουλειά της Speedex:

(Διπλό κιβώτιο και hard case)

DSCN3319.jpg

fleamail είπε:
Δουλειά της Speedex:

Ρε φίλε να πάθουμε καρδιακό θες? Δεν τα ποστάρουν έτσι αυτά τα πράγματα...

fleamail είπε:
Δουλειά της Speedex:

Σιγουρα ηταν δουλεια του courier?Δηλαδη η κιθαρα μεσα σε hard case και απ'εξω διπλη κουτα και εγινε ετσι?Μου φενεται πολυ περιεργο εως αδυνατο να γινει τετοια ζημια...εγω οτι εχω παραλλαβει απο courier ποτε δεν ειχα φθορες παντως.

fleamail είπε:
Δουλειά της Speedex:

Πως ειναι δυνατον ??? Καρφωσανε το πακετο σε μπετοβεργες? Φωτογραφια του case εχεις?

fleamail είπε:
Δουλειά της Speedex:

Instant relic  :P

Πω ρε μανα μ' ούτε στο χειρότερο εχθρό μου τέτοιο πράγμα...

David Gilmour είπε:
...άρα μούφα η κακή συσκευασία ...

.... μην ακούω λοιπόν παπαριές
μ'αρεσει ο τροπος που φτανεις σε συμπερασματα...  :)

Εγώ έχω πλήρη εμπιστοσύνη στα ΕΛΤΑ.Γρηγορότερα από κάθε κούριερ στην μισή τιμή.Ειδικά η πόλη μου θεωρείτε παραμεθόριο απο την speedex κ χρεώνουν χοντρό χαράτσι.Ακους εκεί παραμεθόριο στην Μεσσηνία.Κ μάλιστα στην 2η πληθυσμιακά πόλη του νομού.Ασε που μια φορά χρειάστηκε να στείλω κάτι με αντικαταβολή κ μου ζήτησαν χαρτούρες(φορολογική δήλωση αν θυμάμαι καλά) συν που πήρα τα χρήματα μετά από ένα μηνα.Ενω στα ΕΛΤΑ ούτε χαρτιά ούτε τίποτα κ σε λίγες μέρες είχα τα χρήματά μου στο χέρι.

Το μόνο που μπρεί να έχω μπερδέψει είναι το είδος του χαρτιού που μου ζήτησαν.Σίγουρα μου ζήτησαν χαρτί κ σίγουρα περίμενα ένα  μήνα κ κάτι παραπάνω για να πάρω τα χρήματα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back