Terry ακουσες για ...Παμελα και χωθηκες ? ;D ;D ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Ναι ;D ;D ;D ;D Do it...
PS: Μπάμπη μην γίνεσε κακός με τον κόσμο ;D ;D ;D ;D ;D
btw τι σολα να κανω οταν επαιζα μαζι σου ...γιορ ματζεστυ ;D ;D ;D
Terry ακουσες για ...Παμελα και χωθηκες ? ;D ;D ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Ναι ;D ;D ;D ;D Do it...
PS: Μπάμπη μην γίνεσε κακός με τον κόσμο ;D ;D ;D ;D ;D
Κάτσε βρε Παμπς κόψε κάτι... ;D Pamela; Α,ωραία το ρίξαμε στους Toto ;D ;D ;Dhampis είπε:Terry ακουσες για ...Παμελα και χωθηκες ? ;D ;D ;D ;D
btw τι σολα να κανω οταν επαιζα μαζι σου ...γιορ ματζεστυ ;D ;D ;D
διαφωνώ με όλο το συλλογισμό!KID είπε:Οποτε απ την αρχη.Δεν μου αρεσουν τα σολο και δεν ξερω να κανω.
Τα χρειαζομαι?Οχι λενε οι υπολοιποι φιλοι οποτε σε καλο δρομο ειμαι
Εν γένει συμφωνώ.argytar είπε:εκτός αν είναι μικρό σε διάρκεια και το γκρουβάρεις ΠΟΛΥ ώστε ο κόσμος να συνεχισει να κουνιεται και να τελειωσει πριν ο κοσμος καταλαβει ότι άρχισε
αλιμονο στον ντραμμερ που δεν μπορει να εκφραστει παιζοντας ακομα και το απλουστερο μπητ,το θεμα δεν ειναι τι παιζεις αλλα ΠΩΣ το παιζεις...Αλλά είναι και τα ντραμς-κρουστά μουσικά όργανα και μέσο έκφρασης.
Αν και ρώτησες το Μίλτο, θα πεταχτώ σαν π#&@δή για να σου απαντήσω ότι φυσικά και θα κερδίσεις και τεχνικά και μουσικά. Ακόμα κι αν δεν κάνεις ποτέ σόλο, θα έχεις εμπλουτίσει το μουσικό σου λεξιλόγιο, και θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις νέες λέξεις και φράσεις οπουδήποτε.KID είπε:Επειδη στο νησι δεν εχουμε δασκαλους και εμαθα μονος , η ερωτηση μου φιλε wrtsxxxx ειναι αν δομισω ενα σολο εχω να κερδισω κατι απο αυτο παιχτικα και τεχνικα.
ακριβως....τι ποιο..."ευκολο" απο το μπητ του Billie Jean ας πουμε....παιχτο ομως οπως ο ΝDUGU αν μπορεις.....παιχτο ντε... ;DRayDTutto είπε:Μάθε να παίζεις πραγματικά καλά και από τον τρόπο που χτυπάς το χάιχατ (που λέει ο λόγος, άντε από καμιά εισαγωγή, από ένα (1) γύρισμα) και μόνο θα φαίνεται ότι είσαι ντραμεράκλας σε αυτούς που καταλαβαίνουν. Αυτοί που δεν καταλαβαίνουν, έτσι κι αλλιώς δεν καταλαβαίνουν...Είμαι σαφής νομίζω.
![]()
αν το παιξεις οπως ο NDUGU φυσικα και θα κερασω.... ;DΚερνας μετα μπυρες ετσι??
Superfunk είπε:αν το παιξεις οπως ο NDUGU φυσικα και θα κερασω.... ;D
για να διευκολυνθεις παρε και ενα μαθηματακι
αν το παιξεις οπως ο NDUGU φυσικα και θα κερασω.... ;D
[/quote
Φανταστικός ο ήχος στα hi hat... ποια σειρά της Paste είναι αυτή που παίζει ο κ. Ndygu;
Εννοειται Peace !KID είπε:Hampis Ανακαλω.Καμμια διαθεση για διαξιφισμους , παρεξηγησα τα γραφομενα σου.
Peace my friend.![]()
Superfunk είπε:κατι τετοιο ας πουμε? ;D
Για να καταλάβεις τι εννοώ (άκου τι παίζει ΜΕΣΑ στο κομμάτι). Παίξε έτσι και δεν σου χρειάζεται κανένα σόλο:KID είπε:Raydtutto δεν με ενδιαφερει να φανω σε κανεναν ντραμερακλας.
Ειμαι ταπεινος οργανοπαιχτης δεν το καταλαβες?