Drumloop και Midi

simboy

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Γειά σας και πάλι και Καλό Μήνα με Καλές δημιουργίες :)

Ηθελα να ρωτήσω το εξής

Ποιά προγράμματα γνωρίζετε σαν το stylus RMX ?

Θέλω δηλαδή κάποιο πρόγραμμα σαν το stylus αλλά να μην έχει τόσο εξεζητημένους ρυθμούς αλλά πιο cool

Ρυθμούς που να ταιριάζουν σε ελληνικά τραγούδια ( δεν εννοώ τσιφτετέλια ή ζεϊμπέκικα ) σε στυλ Χατζηγιάννη κτλπ

Γενικά θα με ενδιέφερε να λέγατε τα προγράμματα αυτά που ξέρετε

Θέλω δηλαδή δουλεύοντας με το Nuendo να βάζω σαν Midi ρυθμούς λούπες ...

Περιμένω με ανυπομονησία :)

Ευχαριστώ

Το stylus έχει τα πάντα...(είπαμε μπορείς να αφαιρέσεις οτι θέλεις από μια λούπα για να ακούγεται πιο απλή) επίσης έχει δυο πλήκτρα που λέγονται half και double, δοκίμασε να μειώσεις το τέμπο της λούπας στο μισό με αυτό τον τρόπο για να ακούγεται πιο λιτή αλλά μάλλον τα θέλεις όλα στο πιάτο.. :? πράγμα που δεν γίνετε ποτέ με κανένα επαγγελματικό πρόγραμμα.(αν θυμάμαι καλά και ο χατζηγιαννης stylus δουλεύει :lol: )..μα συγνώμη άκουσες όλες τις χιλιάδες λούπες που έχει? τις επεξεργάστηκες και πειραματίσθηκες και δεν βρήκες κάτι να σου αρέσει? 8O απίστευτο μου φαίνετε..

Το stylus έχει τα πάντα...(είπαμε μπορείς να αφαιρέσεις οτι θέλεις από μια λούπα για να ακούγεται πιο απλή) επίσης έχει δυο πλήκτρα που λέγονται half και double' date=' δοκίμασε να μειώσεις το τέμπο της λούπας στο μισό με αυτό τον τρόπο για να ακούγεται πιο λιτή αλλά μάλλον τα θέλεις όλα στο πιάτο.. :? πράγμα που δεν γίνετε ποτέ με κανένα επαγγελματικό πρόγραμμα.(αν θυμάμαι καλά και ο χατζηγιαννης stylus δουλεύει :lol: )..μα συγνώμη άκουσες όλες τις χιλιάδες λούπες που έχει? τις επεξεργάστηκες και πειραματίσθηκες και δεν βρήκες κάτι να σου αρέσει? 8O απίστευτο μου φαίνετε..[/quote']

χαχαχαχα Οχι :)

Βρήκα πολλές που είναι σούπερ για τραγούδια ειδικά όταν χαμηλώνω το τέμπο

Απλά γλυκάθηκα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και τα θέλω ΟΛΑ !!!!!! :roll:

Να΄ναι καλά ο φίλος που ήρθε σπίτι και παιδεύτηκε για να γίνει το install :)

:roll:

O Χατζηγιάννης δουλεύει stylus ?????

αφιεροσε του λιγο χρονο και μην εισαι τεμπελακος...ολα τα αλλα ειναι απλα οδοντοκρεμες..(ασε που νομιζω πως δεν υπαρχει αλλο αντιστιχο του stylus που να δουλευει ετσι)

μιλα ελευθερα..μη με καλοπιανεις... 8)

O Χατζηγιάννης δουλεύει stylus ?????
καλα το ειπες..."δουλευει" stylus..δεν περιμενει να γινοντε ολα μονα τους..

μιλα ελευθερα..μη με καλοπιανεις... 8)
Φουντούνια ΘΕΣ ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δεν σε καλοπιάνω βρε :)

Απλά ξέρεις πως είμαι τώρα

Από εκεί που έγραφα στην αρχή με κασετόφωνο ξαφνικά έχω βρεθεί να μπορώ να γράψω με χίλια δυό προγράμματα και το μόνο που κάνω να ψάχνω ελάχιστα το καθένα και να χαζεύω με τους ήχους κτλπ

Ειναι τοσο εντυπωσιακα πλεον που μπορεις να πεσεις στην παγιδα ευκολα να γινεις συλλεκτης προγραμματων και εφφε αντι τραγουδοποιος-συνθετης..μην ξεφευγουμε απτον στοχο μας..

Ειναι τοσο εντυπωσιακα πλεον που μπορεις να πεσεις στην παγιδα ευκολα να γινεις συλλεκτης προγραμματων και εφφε αντι τραγουδοποιος-συνθετης..μην ξεφευγουμε απτον στοχο μας..
Τωρα ? ............ πάει έπεσα :o

White noise έγραψε:

Το stylus έχει τα πάντα...(είπαμε μπορείς να αφαιρέσεις οτι θέλεις από μια λούπα για να ακούγεται πιο απλή) επίσης έχει δυο πλήκτρα που λέγονται half και double,

Συγνώμη, που τα έχει αυτά τα πλήκτρα το stylus ????[/u]

White noise έγραψε:Το stylus έχει τα πάντα...(είπαμε μπορείς να αφαιρέσεις οτι θέλεις από μια λούπα για να ακούγεται πιο απλή) επίσης έχει δυο πλήκτρα που λέγονται half και double' date='

Συγνώμη, που τα έχει αυτά τα πλήκτρα το stylus ????[/u']

Ο White noise αναφέρεται στο Stylus RMX, όχι στο απλό Stylus. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο απέχει η τελευταία αναβάθμιση του (RMX), από την προγενέστερη. Αν βέβαια κάνω λάθος, και αναφέρεσαι και εσύ στο RMX, τότε στο πρώτο πάνελ που εμφανίζεται, αν πατήσεις πάνω στην οθόνη που σε πρώτη φάση λέει ''Sound check'', θα μεταφερθείς στο επόμενο πάνελ (Directory). Στην αριστερή μεριά και κάτω από την επιγραφή ''SPEED'' θα δεις αυτά τα δύο πλήκτρα.

Πράγματι STUDIOM13, δεν έχω το RMX, αλλά την απλή έκδοση του stylus,γιαυτό δεν μπορούσα να βρώ τα 2 αυτά πλήκτρα. Πιστεύεις αξίζει η αναβάθμιση στο RMX, η ηχητικά κινείται στο ίδιο επίπεδο?

Σ'ευχαριστώ για την γρήγορη απαντησή σου.

makam

Φίλε makam το RMX είναι σε όλους τους τομείς ανώτερο από το προηγούμενο αλλά και ίσως από τα κορυφαία modules αυτού του είδους. Να φανταστείς ότι μπορείς να έχεις μέχρι και 8 κανάλια μέσα στο host πρόγραμμα σου για να μιξάρεις τον ρύθμο σου η αν θελεις διαφορετικούς ρυθμούς η πάλι αν θέλεις εκτός από ήχους κρουστών να βάλεις ήχους efect από τους διαθέσιμους (από εκρήξεις μέχρι εφέ για cartoon). Στην προηγούμενη έκδοση αν ήθελες και άλλο κανάλι έπρεπε να φορτώσεις άλλη μια φορά το module. Αυτό βέβαια είναι ένα από τα πολλά συν του RMX, αν μπεις στο site της Spectrasonics θα καταλάβεις τι εννοώ http://www.spectrasonics.net/instruments/stylusrmx.html

Αξίζει ασυζητητί η αναβάθμηση. Το κόστος από ότι ξέρω αν έχεις πάρει το Stylus μέσα στο 2004 είναι τζάπα, πληρώνεις μόνο τα μεταφορικά (περίπου 19 euro) μιας και έρχεται από Nevada! Αν πάλι το έχεις πάρει 2002-2003 το κόστος είναι 75euro συν τα μεταφορικά. Ελπίζω να βοήθησα :)

Steinberg groove agent

Best services - Artist Grooves, και Artist Drums

Εύχομαι να τα βρείς ικανοποιητικά

για την Best services κάνε μια αναζήτηση στην google, για να βρείς τις σχετικές σελίδες.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back