• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Driver's Hit live@Lazy Σάββατο 26/9/2015.

Νέστωρ Αποστολόπουλος

Nestoras

Sir
Πόντοι
1,398
1ο και μάλιστα μετεκλογικό. (Το τελευταίο ήταν τη 1η βραδιά των capital control).

https://www.facebook.com/events/824668540964753/

http://www.lazy.gr/index.php/el/washere/4-rock/62-drivershit

blue.png

Nestoras είπε:
Και κορώνες παίζουν!
Σουηδικές ή δανέζικες; Δέχεστε και συνάλλαγμα δηλαδή ή υπαινίσσεσαι κάτι;

ΥΓ: Κρίνοντας από τις ημερομηνίες σας κόβω... γουρλήδες. Να έρθετε να μας σπάσετε το ρόδι λαίμαι  ;D

Ελπιζω να ειμαι ταμειακα ενταξει και να ερθω !!Ετσι για το καλο της σαιζον!!! ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
1) Σουηδικές ή δανέζικες; Δέχεστε και συνάλλαγμα δηλαδή ή υπαινίσσεσαι κάτι;

ΥΓ: 2) Κρίνοντας από τις ημερομηνίες σας κόβω... γουρλήδες. Να έρθετε να μας σπάσετε το ρόδι λαίμαι  ;D
1) O image maker έβαλε κορώνα (βασιλέως) στην αφίσα. Δεν γνωρίζω το σκεπτικό του.

2) Θα έχουμε κάποιο ευτυχές γεγονός;

θα ήθελα να ευχαριστήσω την παρουσία σας.

Μας τιμήσατε για άλλη μια φορά !

Εύχομαι τα καλύτερα για όλους, υγεία και rock διάθεση. Αφήστε τα καθίσματα, πάρτε τις μπύρες και τραγουδήστε. Νιώστε και βγάλτε το ''είναι'' σας.

Θα τα πούμε στο επόμενο Live με νέα ανανεωμένη Playlist γεμάτη riffs, κυματομορφές και Ενέργεια !

Costas Siachamis είπε:
θα ήθελα να ευχαριστήσω την παρουσία σας.

Μας τιμήσατε για άλλη μια φορά !

Εύχομαι τα καλύτερα για όλους, υγεία και rock διάθεση. Αφήστε τα καθίσματα, πάρτε τις μπύρες και τραγουδήστε. Νιώστε και βγάλτε το ''είναι'' σας.

Θα τα πούμε στο επόμενο Live με νέα ανανεωμένη Playlist γεμάτη riffs, κυματομορφές και Ενέργεια !
  Απολαυστικότατοι, υψηλού, πανύψηλου επιπέδου η απόδοση των διασκευών.

Απο την πρώτη φορά που είχα δεί την μπάντα (που ήσασταν εξίσου καλοί) έχετε δέσει.

Εκαστος εξαιρετικός στο οργανό του. 

Εξαίρετος ηχος, ακρίβεια, αρτιες, "γεμάτες ", ολοκληρωμένες, ενορχηστρώσεις και πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Πλούσιο πρόγραμμα, πλούσιο

Αξίζει για όποιον δεν τους έχει δεί και ακούσει να το κάνει και θα με θυμηθεί. Θα με θυμηθεί. Θα με θυμηθεί.

Μιας και είμαι πληκτράς θα μου επιτρέψετε να σταθώ στον πληκτρά της μπάντας.

Ειμαι αντικειμενικότατος παρότι τον ξέρω, λέγοντας οτι ειναι ο πληκτράς που κάθε σοβαρή ροκ cover μπάντα θα ήθελε να έχει.

Αρτιος παικτικά και με ήχο απαράμιλλο. Και αυτο οποιος δεν το έχει δεί ακόμα και το δεί, θα με θυμηθεί παλι.

Πραγματικά ΜΠΡΑΒΟ.

.....κοκκινίζω Κώστα....στην ηλικία μου δεν είναι καλό.

Ήρθες, έπιασες την δική σου γωνία, το ποτό σου, την προσοχή σου πάνω μας. Τα σχόλια, η συζήτηση πριν και μετά.

Μας τίμησες κυριολεκτικά.

Προσπαθούμε για το καλύτερο πάντοτε. Ζητάμε μόνο καλή διάθεση και αγάπη για το μουσικό μας είδος και ύφος από τους ανθρώπους σαν και σένα που μας στηρίζουν με τον λόγο και την πράξη τους.

Costas Siachamis είπε:
Ήρθες, έπιασες την δική σου γωνία,
Και στο τέλος ήρθε ο Αμερικάνος και μου λέει.

"Εσείς είστε της ασφάλειας, της μπάντας, του μαγαζιού?"

"Γιατι το λέτε του λέω?"

" Γιατι σας είδα που κοιτατε εντονα, ειστε και (μου εκανε την κινηση του φουσκωτού)"

χαχαχχαχαα Ωραίος τυπος, μιλησαμε λιγο.

Να με παιρνετε μαζι σας και δεν εχετε να φοβηθείτε τιποτα. χαχαχαχαχααχαχ

cos_dr είπε:
Και στο τέλος ήρθε ο Αμερικάνος και μου λέει.

"Εσείς είστε της ασφάλειας, της μπάντας, του μαγαζιού?"

"Γιατι το λέτε του λέω?"

" Γιατι σας είδα που κοιτατε εντονα, ειστε και (μου εκανε την κινηση του φουσκωτού)"

χαχαχχαχαα Ωραίος τυπος, μιλησαμε λιγο.

Να με παιρνετε μαζι σας και δεν εχετε να φοβηθείτε τιποτα. χαχαχαχαχααχαχ
llll.jpg

O Scott είναι φαν της μπάντας και έχει περάσει απ' όλες τις αμερικάνικες βάσεις, πρεσβεία κλπ. Ξέρει τα πάντα ακόμη και πότε φτερνιστήκαμε πριν 2 χρόνια. Ο νοών ... ;)

Nestoras είπε:
O Scott είναι φαν της μπάντας και έχει περάσει απ' όλες τις αμερικάνικες βάσεις, πρεσβεία κλπ. Ξέρει τα πάντα ακόμη και πότε φτερνιστήκαμε πριν 2 χρόνια. Ο νοών ... ;)
δεν ξεχνάει την τεχνη. Ρωτάει τα πάντα. Φακελωθήκαμε όλοι. λολ

cos_dr είπε:
δεν ξεχνάει την τεχνη. Ρωτάει τα πάντα. Φακελωθήκαμε όλοι. λολ
Ακριβώς!

Επίσης να το πω και 'δω, (εκτός από το διπλανό θέμα).

Ο Μάνος Μανουσέλης ήταν χθες στο live των Driver's Hit στο Lazy. Ζητώ συγνώμη που δεν το αντιλήφθηκα και δεν του ζήτησα να μας τιμήσει στη σκηνή μαζί μας. Μια άλλη φορά, πραγματικά στενοχωρήθηκα.  :(

Nestoras είπε:
Επίσης να το πω και 'δω, (εκτός από το διπλανό θέμα).

Ο Μάνος Μανουσέλης ήταν χθες στο live των Driver's Hit στο Lazy. Ζητώ συγνώμη που δεν το αντιλήφθηκα και δεν του ζήτησα να μας τιμήσει στη σκηνή μαζί μας. Μια άλλη φορά, πραγματικά στενοχωρήθηκα.  :(
Καλά- το διάβασα και δίπλα- τι ώρα ήρθε αυτό το αγόρι;

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back