• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Driver's hit live @ Lazy 24/3/2013

Νέστωρ Αποστολόπουλος

Nestoras

Sir
Πόντοι
1,168
Nestoras είπε:
Ας υπενθυμίσω. 8)
Τι;  ::) ::) ::)

ΥΓ: Κρίνοι και φουστανέλες; Περί τίνος ομιλούμε;  ::) Υπάρχει κάτι που θα έπρεπε να ξέρω;

Και «τα σεξ σύμβολα...»

Πόσοι πια... Πήξαμε  ;D

Νόμιζα ότι μόνο ένας κρατούσε τον τίτλο...  ;D ;D ;D

Eτοιμαζω φορητο φαρμακειο και ανεβαινω σουμπιτος!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ποιος ξερει  8)

pericles είπε:
Eτοιμαζω φορητο φαρμακειο και ανεβαινω σουμπιτος!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ποιος ξερει  8)
Και για όσους δεν κατάλαβαν, ο Πιρικλίς (πιθανώς να) είναι η «χρυσή αλλαγή» στο σημερινό ματσάκι  ;D ;D ;D ;D

Δεν είχα ακούσει την μπάντα με τη νέα σύνθεση.

Είναι-και πάλι-πολύ καλή,η κοπέλα τα λέει σούπερ και ο Περικλής επίσης.

Μπράβο σε όλους και πιο πολύ στον τραυματία ντράμερ των Driver's hit Γιώργο.

(Αφτό που δεν μου πολυάρεσε ήταν το ότι όσο περνούσε η ώρα ο ήχος γινόταν κάπως "βαβουροειδής",έφυγα γύρω στις 2,μετά δεν ξεύρω τι έγινε).  :D

distortion είπε:
(Αφτό που δεν μου πολυάρεσε ήταν το ότι όσο περνούσε η ώρα ο ήχος γινόταν κάπως "βαβουροειδής",έφυγα γύρω στις 2,μετά δεν ξεύρω τι έγινε).  :D
Έχω την υποψία ότι κάποιο αγόρι όσο περνούσε η ώρα πατούσε περισσότερα πετάλια  ;D

Δεν λέω ονόματα, αλλά κάποιος περνάει από το μυαλό μου  ;D ;D ;D ;D

Σας ευχαριστούμε όλους για την πάνδημη παρουσία  :D Προσωπικά (ως κλάσικ γκρίνια/ ξινίλα/ ανικανοποίητος Παρθένος) θα έλεγα ότι καλά ήταν, αλλά είχα ένα άγχος με τον Γιώργο.

Ήρωας ο Γιώργος. Τον έβλεπα να παίζει και να μορφάζει από τους πόνους και σκεφτόμουν «τώρα θα ακουστεί το... ντουπ» (ότι θα έπεφτε τάβλα).

Βέβαια είχαμε πάγκο  ;D Και τι πάγκο: Περικλής η χρυσή αλλαγή- τα έσπασε ο γέροντας  8) αλλά και ο Χάρης που αποδείχθηκε λάτρης των... Beatles  ;D

Ε, το κλου όμως ήταν Longshadow και Yameth- που όπως καταλαβαίνετε η κατάσταση από ένα σημείο και ύστερα έγινε Noiz τσίρκους  ;D

Οι «ειδήσεις» της χτεσινής βραδιάς ήταν ότι οι θαυμάστριες δεν πήραν το μπλουζάκι του Νέστορα και ο Χάρης δεν έφερε το... «μανιετόφωνο» για την καταγραφή του απαραίτητου οπτικοακουστικού υλικού, σπάζοντας έτσι μια παράδοση ετών  ;D ;D

Κάνοντας έναν εκ των υστέρων απολογισμό, θα έλεγα ότι παίξαμε τις... κάλτσες μας (βαράγαμε για κάνα τρίωρο non stop  :o) καθώς το κοινό είχε τσακίρ κέφια και ζητούσε και παραγγελιές. Άρα μάλλον πέρασε καλά ο κόσμος και αυτό είναι το ζητούμενο.   

Σας ξανά μανά ευχαριστούμε       

Θα δώσω τα συγχαρητήριά μου στον Γιώργο Γκαρτζόπουλο, ο οποίος χθες έδωσε όλο του το είναι για να πραγματοποιηθεί η εμφάνιση της μπάντας, και το κατάφερε άψογα αψηφώντας τους μυικούς/σωματικούς πόνους. Γιώργο μου να είσαι καλά εύχομαι.Πάντοτε!

Τα 2α συγχαρητήρια θα τα στείλω στον Περικλή Παπαπερικλέους ο οποίος χθες ξετύλιξε το ταλέντο του όχι μόνο στην φωνή, όχι μόνο στην κιθάρα αλλά και στην σκηνική παρουσία του η οποία αρμόζει σε μια κλάσικ ροκ μπάντα.Περικλή μου πάντα τέτοια.Χαίρομαι που βρήκες τον χώρο σου πια.

Συγχαρητήρια άλλα δεν θα δώσω μια και οι Νέστορας,Τέρρυ ήταν πάλι έτοιμοι και στημένοι για μια ροκ βραδιά πυροβολώντας με δικές τους συχνότητες.Απλά ο Τέρρυ καλό θα ήταν να έπαιζε έξω από το μαγαζί να έχει την άπλα του το παιδί και να μην κυνηγάει το Headstock του το κεφάλι του Περικλή!

Η κοπέλα με άφησε άφωνο με την χροιά της, το γρέζι της,της ροκιά της, τα εφέ της, την φωνή της. Εύχομαι σύντομα να αποκτήσει απλά περισσότερη κίνηση στην σκηνή, το χρειάζεται. Κατά τα άλλα,περίφημη.

Ακουμπήσατε σε μέγιστο βαθμό κομμάτια που χωρίς πλήκτρα δύσκολα ακούγονται.Whitesnake και Foreigner ειδικά.

Απλά αναδιοργανώστε την Playlist να γκρουβάρει την σκηνή και το κοινό και να μην σε πηγαίνει από το ''πάνω'' στο κάτω'' ανα τακτά χρονικά διαστήματα.

Ο ήχος για άλλη μια φορά έκανε το θαύμα του και το μαγαζί μπούκωσε από μπάσες συχνότητες,δυστυχώς.Αλλά τι να κάνεις για αυτό..

Εύγε σας.

Χάρηκα που είδα όλη την παλιονοϊζοπαρέα σε καλές διαθέσεις χιούμορ και λόγου.

Περάσαμε υπέροχα και σας ευχαριστούμε (μετά της συζύγου μου).

Costas Siachamis είπε:
Συγχαρητήρια άλλα δεν θα δώσω μια και οι Νέστορας,Τέρρυ ήταν πάλι έτοιμοι και στημένοι για μια ροκ βραδιά πυροβολώντας με δικές τους συχνότητες.Απλά ο Τέρρυ καλό θα ήταν να έπαιζε έξω από το μαγαζί να έχει την άπλα του το παιδί και να μην κυνηγάει το Headstock του το κεφάλι του Περικλή!
Πες μας δηλαδή ότι φταίμε,  που ο άλλος πήγαινε όλη την ώρα και έβαζε το κεφάλι του κάτω από το headstock μου  ;D ;D ;D

Και βέβαια ξέχασα να πω ότι ο Σιαχάμης έκανε ΤΗΝ είσοδο καθώς τον συνόδευαν πέντε- έξι γυναίκες  :o  ;D ;D ;D

Ποιος Νέστορας σεξ σύμβολο και κολοκύθια με την ρίγανη... Ο Κώστας είναι ο πασάς/ ούλτρα σούπερ απόλυτο σεξ σύμβολο του Noiz  8)  ;D  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Και βέβαια ξέχασα να πω ότι ο Σιαχάμης έκανε ΤΗΝ είσοδο καθώς τον συνόδευαν πέντε- έξι γυναίκες  :o  ;D ;D ;D
Η οικογένεια του Νέστορα ήταν και η σύζυγός μου  8)

;D

Τα του εντός του καταστήματος δυστυχώς δεν μπόρεσες να τα αντιληφθείς μιας και μπασιστούσες πάνω στην σκηνή.

Longshadow knows better  :o

Sex symbol δεν θα ήθελα να είμαι ποτέ.Είμαι απλά το SEX.  8) 8) 8) 8)

Costas Siachamis είπε:
Η οικογένεια του Νέστορα ήταν και η σύζυγός μου  8)

;D
Ψιτ, το ξέρω φίλος, αλλά κέρδισες τις εντυπώσεις  ;) ;D ;D ;D ;D

ΥΓ: Άσε που θέλω να δω τις αντιδράσεις του συμβόλου  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Ψιτ, το ξέρω φίλος, αλλά κέρδισες τις εντυπώσεις  ;) ;D ;D ;D ;D

ΥΓ: Άσε που θέλω να δω τις αντιδράσεις του συμβόλου  ;D
Terry Πειραχτάιζερbeck !

Κρίμα που δεν μπόρεσα να σύρω το γέρικο κορμί μου και να έρθω να σας δω  :-\

Από τας περιγραφάς οσμίζομαι πως πρέπει να περάσατε ζούπερ  8)

distortion είπε:
Δεν είχα ακούσει την μπάντα με τη νέα σύνθεση.

Είναι-και πάλι-πολύ καλή...
Διαφωνώ.

Είναι καλύτερη.  :)  ;D :D

...και τους το είπα κι απο κοντά. (Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι είμαι λίγο ξινός σε τέτοια θέματα, δεν επαινώ εύκολα.)

Η προσθήκη των 2 νέων μελών έχει δώσει νέο αέρα και δείχνει να έχει ανανεώσει και τα παλιά μέλη. (Ευχαριστήθηκα πολύ τον Περικλή εχθές).

Πάντως όσοι δεν ήρθατε χάσατε τον Yameth να τραγουδάει smoke on the water παρακαλώ!!  ;) ;D

longshadow είπε:
Πάντως όσοι δεν ήρθατε χάσατε τον Yameth να τραγουδάει smoke on the water παρακαλώ!!  ;) ;D
bad mooδ  ;D, η αλήθεια είναι πως αυτά τα ''παιδιά'' ,ώρες-ώρες ,έχουν και τις άτυχες στιγμές τους .Άκου smoke on the water ημαρτόνε δηλαδή ,κάνω πως δεν το διάβασα  ;D ;D ;D

Πέρασα πολύ ωραία, τι κι' αν γ@... κανά 2 κομμάτια, συμβαίνουν αυτά. Ευχαριστώ όλους και ΌΛΕΣ τις παριστάμενες. Πως να το κάνουμε, ήταν περισσότερες τον αριθμόν. 8)

SAM_2890.JPG

SAM_2892.JPG

Έχω να καταγγείλω τα εξής:

1ον) Κάθε φορά που εμφανίζομαι σε λάιβ που παίζει ο Τέρυ, με κοιτάει με καχυποψία, μήπως έχω διανοηθεί να φέρω κάμερα (χθες μάλιστα μ΄έψαξε!). ;D

2ον) Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες το μαγαζί ήταν καπνιστό, και όχι μόνο κατά τη διάρκεια του Smoke... Απαράδεκτο! :D

Τα άλλα τα είπαν όλα οι από πάνω. Το γκρουπ, η διάθεση και η παρέα σούπερ, ο Γιώργος ήρωας!

Πάντα τέτοια.    

Haris είπε:
2ον) Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες το μαγαζί ήταν καπνιστό, και όχι μόνο κατά τη διάρκεια του Smoke... Απαράδεκτο! :D
Α- Η φωτό είναι προβοκάτσια  ;D Κάποιος φύσηξε επί τούτου, είναι πασιφανές  ;D ;D

Β- Ήμαρτον... τι abstract τέχνης δημιουργίες είναι αυτές οι φωτογραφίες;  :D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back