Dream Theater+SRV=????

-art-

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Eιναι δυνατον καποιος να ακουει theater και στο καπακι steve ray vaughan?

αν οχι αιτιολογηστε την απαντηση... :P

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ει! Ψάρωσα. Ρε συ, άλλαξε τον τίτλο, και πάλι τραβάει το μάτι: Dream Theater + SRV= ? ? ? ;D

Σε ένα φόρουμ, ο συγγραφέας του εκάστοτε θρεντ φροντίζει να βάζει έναν τίτλο σαφή και αντιπροσωπευτικό της απορίας του - σχολίου του κλπ. έτσι ώστε να υπάρχει ένας κατάλογος συζητήσεων και ανταλλαγής απόψεων με σωστές επικεφαλίδες. Το παρόν θρεντ (αν ήταν όντως μια πώληση κι αν είχε λόγο ύπαρξης με κάτι ενδιαφέρον να πει που δεν θα λεγόταν στο ICQ, Μessenger κλπ. μεταξύ γνωστών και φίλων) θα γινόταν σουτ κατευθείαν στις αγγελίες.

(Σόρι παιδιά αλλά έχω μια αντίληψη του επιπέδου του φόρουμ, και αυτή δεν συμβαδίζει καθόλου με μερικά πρόσφατα άσχετα posts - thread hijacking posts κλπ. που ουσιαστικά αποτελούν spam (ακόμη και στο "Ανέμων και Υδάτων" που ουσιαστικά, αν το προσέξετε, κάθε θρεντ έχει λόγο ύπαρξης). Αυτό έλεγα να το πω εδώ και μερικές μέρες αλλά θα γινόμουν πάλι κακός. Αν θέλετε, ανοίξτε ένα καναλάκι στο IRC και πείτε ό,τι σας κατέβει...)

Ρε παίδες όντως. Άλλαξε ρε -art- τον τίτλο αν μπορείς, ok, κατανοητό το πνεύμα σου και χαβαλέ κάνουμε όλοι, αλλά νομίζω κι εγώ ότι δεν είναι πολύ βολικό. ;) Όχι ότι είμαι mod ή κάτι τέτοιο, αλλά νομίζω δυσκολεύει την ανάγνωση του forum......

Ναι συμφωνώ με bloody. Εδώ ο υποφαινόμενος συνδυάζει gorgoroth με  Μητροπάνο σε SRV και DT κόλλησες.

Και κάτι ακόμη Dream theater sucks...

Bloody τα είχα πει κάποτε, ότι το φορουμ έχει κάποιο σκοπό (σοβαρό) και για τις μπούρδες υπάρχει και το chat (είδες ούτε irc δεν χρειάζεται), αλλά έγινα εγώ κακός και το άφησα ως έχει. Όχι μόνο αυτό αλλά έγινα μέρος του προβλήματος...

Δεν το κλείνει κανείς αυτό το θρεντ? τρίτη φορά την πατάω και το κοιτάω.

Α, και οσον αφορά τους ντριμ θέατρο και τον SRV μου φαίνεται απόλυτα λογικό. Μετά από κάτι τόσο ξενέρωτο και εγώ θα χρειαζόμουν να ακούσω SRV ή κάτι που να τα σπάει σε αντίστοιχο βαθμό για να έρθω στα ίσα μου. Μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααα.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

γιατί μας τη λέτε έτσι στεγνά; Είστε άπιστοι, τελείωσε, μη το τραβάμε..... ;D ;D ;D ;D ;D

Μπούκα αναφέρομαι πολύ λιγότερο σε εσένα!!! Τεσπα αν σας φαίνεται ότι έχει υφάκι σόρι, αλλά κάποτε ήθελα να τα πω...

Μα δεν είπα ότι αναφέρθηκες σε μένα. Απλά παλιότερα είχε δημιουργηθεί παρόμοιο θέμα, που είχα πει ότι για τέτοια άκαιρα κουλά υπάρχει και το chat στο νοιζ (νοιζμποξ τώρα), για να πάρω την απάντηση: ποιος μπαίνει μέσα, και ότι σε 1 φορουμ γράφει ο καθένας την άποψή του και άλλα τέτοια.

Δυστυχώς δεν ξέρω αν το έχεις προσέξει αλλά τον τελευταίο καιρό το νοιζ αρχίζει να παίρνει τη μορφή chat room αν και άλλος είναι ο σκοπός του; Ή μήπως με πήρανε τα χρόνια και γίνομαι στριμμένο άντερο;

Nαι παιδια...εχετε απολυτο δικιο...εκανα ενα σφοδρο σφαλμα...ισως και να ειναι ματαιο το λαθος μου...χιλιαδες συγνωμη...θα αλλαξω και subject...συγνωμη για την αναστατωση...και θελω να σας ευχαριστησω παρα πολυ που μου υπενθυμιζεται το επιπεδο που πρεπει να εχει το forum...οχι chat εδω...μονο σοβαρες συζητησεις...για μειζωνα θεματα...!!!Περιμενω τις ανανεωμενες απαντησεις σας... ;D

Έχεις μόλις 14 posts στο ΝΟΙΖ και θεωρώ ότι δεν έχεις κάνει και πολύ καλό ξεκίνημα... ::) ::)

Art θα στο πω ευθέως. Το νοιζ δεν είναι ούτε myspace, ούτε messenger, ούτε chat room. Υποτίθεται πως είναι το κορυφαίο site στην Ελλάδα για ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ και όχι για μουσική και μπούρδες. Όποιος το καταλάβει έχει καλώς, όποιος όχι, τότε μάλλον σε λάθος site γράφτηκε.

Οπότε αν είμαστε εμείς εκτός θέματος, εσύ είσαι εκτός κλίματος του site. Έχεις να πεις κάτι σχετικό; Πες το. Αν όχι άντε στην ευχή όποιου πιστεύεις...

Σύμφωνα με κουβέντες και με άλλα μέλη τον τελευταίο καιρό ειδικά έχει χαθεί τραγικά η μπάλα μου φαίνεται...

Έλεος με το κάθε 17χρονο που μπλέκει βούρτσες με φουτσες (κατά τη φελοφονησιακή διάλεκτο).

Βασικά ρε παιδιά (όπου "παιδιά" όλοι οι καινούριοι εδώ γύρω) δεν είπε κανείς ότι πρέπει να μιλάμε με επίσημα έγγραφα εδώ πέρα, απλά μη χάνεται και τελείως η μπάλα, όπως είπε ο boukaw. Ντάξει, λέμε και τη μαλ$#ία μας, αλλά αν το παρακάνουμε θα διαλυθεί εντελώς το site. Υποτίθεται ότι ο βασικός λόγος που είμαστε εδώ πέρα είναι να βοηθήσουμε και να βοηθηθούμε σε θέματα σχετικά με μουσικούς, ηχογραφήσεις, μουσικά όργανα κλπ, οπότε ας κρατήσουμε αυτό ως πρώτο. Πέραν αυτού.... peace :) Και welcome.

αυτο που κανεις τωρα δεν λεγεται chat ετσι...?τελοσπαντων...απλα την αποψη σας ζητησα...και ειδα ποσο προθυμοι ειστε!να στε καλα...!Ξεκαβαληστε λιγο!!!Περι ανεμων και υδατων δεν λεγεται το συγκεκριμενο Forum....?εχει μετρο...?ελεος δηλαδη....Η ακομα χειροτερα...εχει περιορισμο στην ηλικια...?εχει ορια η μουσικη...?Just snobbing around...πουλωντας μουρη? ???Μπορει η γνωση μου στην μουσικη να μην ειναι τοσο εξελιγμενη οσο η δικη σου...αλλα ποιος εισαι...?Take it easy...

Ρε παίδες, πραγματικά, μη σκοτωθούμε κιόλας γι αυτό! Ok, είπαμε, να κρατήσουμε ένα επίπεδο στο forum, νομίζω we made our point. Πέραν αυτού ας απαντήσουμε και στο έρμο το θέμα του thread (όποιος θέλει)..... Ψύχραιμα.

Λοιπόν, ας κάνω μια προσπάθεια.......... Εγώ λοιπόν δεν πολυακούω ούτε theater ούτε SRV, οπότε δεν είναι και πολύ πιθανό για μένα :):D

edit: και όχι, δεν αποκλείεται κανείς λόγω ηλικίας :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back