απογευματινη ηχογραφηση..

απλα θελω να πω οτι δεν ανεβαζω τα κλιπακια για να ακουσω οτι ειμαι καλος' date='κακος,μετριος κτλ..απλα ετσι για το χαβαλε...

[/quote']

επειδή είσαι πολύ καλός (καλύτερος απο μένα τουλάχιστον για να μην παρεξηγηθεί κάποιος άλλος) και επειδή η μουσική πρέπει να παίζεται για να ακούγεται συνέχισε να ανεβάζεις τα κλιπάκια σου.

Ωράιο Takis :wink:

απλα θελω να πω οτι δεν ανεβαζω τα κλιπακια για να ακουσω οτι ειμαι καλος' date='κακος,μετριος κτλ..απλα ετσι για το χαβαλε...

[/quote']

επειδή είσαι πολύ καλός (καλύτερος απο μένα τουλάχιστον για να μην παρεξηγηθεί κάποιος άλλος) και επειδή η μουσική πρέπει να παίζεται για να ακούγεται συνέχισε να ανεβάζεις τα κλιπάκια σου.

Ωράιο Takis :wink:
σε ευχαριστω παρα πολυ telewiz1 :wink:

χμμμ η κιθάρα σου μοιάζει με την δικιά μου....χεχε..

μπράβο αγόρι μου...αντε και με το Germino σου....εμένα με βλέπω με Ubershall η αν μου την βαρέσει με κανα cornford έτσι για να κάνω την διαφορά!!! :lol: 8)

επειδη καποιες φορες με αυτες τις ηχογραφησεις νιωθω λιγο αβολα οταν τις κανω Post απλα θελω να πω οτι δεν ανεβαζω τα κλιπακια για να ακουσω οτι ειμαι καλος' date='κακος,μετριος κτλ..απλα ετσι για το χαβαλε...απλα μου περασε απο το μυαλο οτι καποιος μπορει να νομιζει οτι και καλα κατι..μαλακιες λεω ε;; :lol:

τελοσπαντων καλη ακροαση και οπως λεω παντα μην περιμενετε πολλα απο παιξιμο..ψιλοχυμε ειναι η ηχογραφηση 8)[/img']
.... :evil: γαμ...το άρχισαν να με φτάνουν !!!! πρέπει να κάνω συνεχώς εξάσκηση .... :!: TAKIS GOUSTARO !!! :wink: SPARKLE PLAY όπως έλεγε ο δάσκαλος μου στο America.

χμμμ η κιθάρα σου μοιάζει με την δικιά μου....χεχε..μπράβο αγόρι μου...αντε και με το Germino σου....εμένα με βλέπω με Ubershall η αν μου την βαρέσει με κανα cornford έτσι για να κάνω την διαφορά!!! :lol: 8)
χαχα..ναι ναι μοιαζουν λιιιγο... :wink:

.... :evil: γαμ...το άρχισαν να με φτάνουν !!!! πρέπει να κάνω συνεχώς εξάσκηση .... :!: TAKIS GOUSTARO !!! :wink: SPARKLE PLAY όπως έλεγε ο δάσκαλος μου στο America.
ευχαριστω πολυ ρε φιλε :) :wink:

Trending...

Νέα θέματα

Back