- Πόντοι
- 38
Ακόμη να καταλάβω για ποιο πράγμα ζήτησες τη γνώμη μας... μπορεί το φόρουμ να μην είναι και newsgroup για τη λειτουργία πρωτεϊνών στη γονιδιακή έκφραση φαινότυπων ασπονδύλων αλλά σίγουρα δεν είναι και mad.gr...
You take it easy. Όλοι ήμασταν κάποτε νέοι στο forum (εγώ μάλιστα πρόσφατα) και το πρώτο μας ποστ ήταν συνήθως μία ερωτηση για μουσική, μουσικούς, εξοπλισμό κλπ. Σε διαβεβαιώ ότι αν ρωτήσεις κάτι που βγάζει νόημα, θα λάβεις πολλές απαντήσεις άμεσα, υπεύθυνα και χωρίς καμία δόση επίδειξης - ανεξάρτητα από την ηλικία σου και την εμπειρία σου. Αλλά αν ανοίγεις thread του τύπου "Frank Zappa και στο καπάκι Λευτέρης Πανταζής", μην περιμένεις πολύ καλύτερες απαντήσεις από αυτές που έλαβες.-art- είπε:αυτο που κανεις τωρα δεν λεγεται chat ετσι...?τελοσπαντων...απλα την αποψη σας ζητησα...και ειδα ποσο προθυμοι ειστε!να στε καλα...!Ξεκαβαληστε λιγο!!!Περι ανεμων και υδατων δεν λεγεται το συγκεκριμενο Forum....?εχει μετρο...?ελεος δηλαδη....Η ακομα χειροτερα...εχει περιορισμο στην ηλικια...?εχει ορια η μουσικη...?Just snobbing around...πουλωντας μουρη? ???Μπορει η γνωση μου στην μουσικη να μην ειναι τοσο εξελιγμενη οσο η δικη σου...αλλα ποιος εισαι...?Take it easy...
Μπορείς όμως να τα τρως μαζί? Εννοώ μια μπουκιά από το ένα μια από το άλλο. Και αντί για νερό να πίνεις tequila. Εκει σε θελω... ;D ;D ;D ;D ;Dneeq είπε:Αν τρώω μιλφέιγ μετά από σουβλάκι? Φυσικά, αφού βέβαια πιω μια γουλιά νερό (Jon lord?)
...ενώ αλλιώς τσίπης ;D ;D ;Dneeq είπε:Αν μπει στοίχημα το κάνω. Αλλιώς όχι, γιατί δικαίως θα χαρακτηρισθώ μλκς.
Άνετα. Τι θα τον εμποδίσει;-art- είπε:Eιναι δυνατον καποιος να ακουει theater και στο καπακι steve ray vaughan?
αν οχι αιτιολογηστε την απαντηση...
menelaos είπε:...ενώ αλλιώς τσίπης ;D ;D ;DΑν μπει στοίχημα το κάνω. Αλλιώς όχι, γιατί δικαίως θα χαρακτηρισθώ μλκς.
Από Theater σε Vaughan, ΟΚ, για να ξελαμπικάρεις!wasted είπε:Άνετα. Τι θα τον εμποδίσει;Eιναι δυνατον καποιος να ακουει theater και στο καπακι steve ray vaughan?
αν οχι αιτιολογηστε την απαντηση...
Ξενέρωτε 8)kultura είπε:Από Theater σε Vaughan, ΟΚ, για να ξελαμπικάρεις!
Για το αντίστροφο διατηρώ τις αμφιβολίες μου... ;D
Κώστα βγαίνεις εκτός θέματος και πάλι!kwstas79 είπε:Όχι άλλο μέταλ χάμστερ.
μπα μάλλον υψηλοκαρμίρης... ;D ;Dkultura είπε:Ε, καλά, εσύ μιλάς εκ του ασφαλούς, είσαι... υψηλοκαρμίτης. Ή μάλλον... πολύ καρμίρης... ;D
Ξέρω, ξέρω, κι άλλο offtopic... :