video Down in a hole (Alice in chains acoustic cover) - Sisyphus must die

Ωραία η εκτέλεση. Ίσως να άφηνα λίγο περισσότερα μπάσα στην κιθάρα να αγκαλιάσουν τη φωνή.

Καλημέρα. Ωραία εκτέλεση. Μπράβο. Θα συμφωνήσω με τον @kpeyos για την κιθάρα.
Θα συμφωνήσω κι εγώ για την κιθάρα. Τώρα που το αναφέρατε, συνειδητοποιώ ότι τα πετσόκοψα λίγο τα χαμηλομεσαία. Σας ευχαριστώ πολύ!

πετσόκοψα λίγο τα χαμηλομεσαία.
Τα χαμηλά θα έλεγα εγώ, άν έχεις κάποιο Pultec style Eq, βοήθα εκεί κάτω απ τα 200Hz. Tα χαμηλομεσαία στα 250-500 πρόσεχέ τα μη σου βγεί boxy.

Τα χαμηλά θα έλεγα εγώ, άν έχεις κάποιο Pultec style Eq, βοήθα εκεί κάτω απ τα 200Hz. Tα χαμηλομεσαία στα 250-500 πρόσεχέ τα μη σου βγεί boxy.
Κόβω πάντα γύρω στα 160 για να καθαρίσω ένα χοντρό φου φου που υπάρχει σε αυτές τις συχνότητες (δεν ξέρω πώς αλλιώς να το περιγράψω 😁). Ίσως απλώς να το παράκανα αυτή τη φορά.

Κόβω πάντα γύρω στα 160 για να καθαρίσω ένα χοντρό φου φου που υπάρχει σε αυτές τις συχνότητες (δεν ξέρω πώς αλλιώς να το περιγράψω 😁). Ίσως απλώς να το παράκανα αυτή τη φορά.
Δες αυτό:

Μπορεί όντως κάποιες συχνότητες να είναι ενοχλητικές. Βρίσκουμε και αφαιρούμε μόνο τις συγκεκριμένες με ένα παραμετρικό Eq, χωρίς να "σφάζουμε" όλο το track.

Τον έχω ξεκοκαλίσει τον συγκεκριμένο και γενικά προσπαθώ πάντα να εφαρμόζω τις συμβουλές του. Έχω δει και αυτό που παρέθεσες. Ειδικά σε ό,τι αφορά eq και compression είναι διαμάντια τα βίντεο του.
Τώρα, για το κομμάτι, προφανώς κάπου έκοψα παραπάνω απ' όσο έπρεπε. Θα πρέπει να το ξαναδώ.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back