Φαινομαι μεν Θεριο αλλα μπροστα στον Apos αστο καλυτερα.audiokostas είπε:Και δε στο χα ρε Θεριό...... ;D
Ετσι επρεπε.Ετσι ειναι τα σωστα ροκ κομματια.Ροκ παιζεις,οχι υποκρουση για τσαι κυριών..gvour είπε:Οσο για τις ρυθμικες φορτωνουν οσο προχωρα το κομματι(ειδικα στο τελος)και το "μπουκωνουν"(με παρεσυρε το παθος).
Xαιρομαι που σ αρεσε φιλε Freerock! :-*freerock1974 είπε:Ετσι επρεπε.Ετσι ειναι τα σωστα ροκ κομματια.Ροκ παιζεις,οχι υποκρουση για τσαι κυριών..
Κανενας χριστιανος δε βρεθηκε να σου πει οτι το κομματι εχει και ΜΑΜΩ τα slide.(εντελως south,μεσα στο κλιμα).
Στο λεω εγω.Mπραβο ρε Γιωργο.Οσο τ ακουω,τοσο μ αρεσουν τα σλαιντ και οι κιθαρες περισσοτερο.
Για μενα το ΜΟΝΟ ψεγαδι σ αυτα που μου στειλες ειναι το σολο που ειναι λιιιγο φορτωμενο και δεν ειναι ευδιακριτο το τί ακριβως παιζεις,χρονικα κυριως.
Κι οπως σου ειπα,και η φωνη εχει ατασθαλειες..αλλα..ειπαμε:ΡΟΚ! 8)
Ευκολο ρε Λακη!Kανουμε το βιντ και μετα Πηλιο.Κι αν σου λειψουν τα gals κατι θα κανουμεLK είπε:Δεν λέω τίποτα! Γεώργιε Ανέβα Λάρισα (να μοιράσουμε την απόσταση) .....παίρνω τον άλλονα και σας κάνω ένα video με country girls (σοβαρά μιλάω).........ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΣΩ ΟΛΑ!!!!!!!! (κόπηκε απότομα, θέλει fade out αλα Skynyrd) .........MAMAMAMAMAMAEIEIEIEIEIE!!!! 8)
Προς YAMETH: Θέλω emotion με stetson hat τώρααααα χα χα χα χα χα
Εγώ Σοβαρά μιλάω George....ξεκουνηθείτε...είναι κομματάρα!gvour είπε:Ευκολο ρε Λακη!Kανουμε το βιντ και μετα Πηλιο.Κι αν σου λειψουν τα gals κατι θα κανουμε
(εχουμε προσβαση στα μερη)..ΣΠΑΣ ΤΑ!!
Παντα μιλαω σοβαρα Λακη(σχεδον).Το κανονιζουμε λιαν συντομως.LK είπε:Εγώ Σοβαρά μιλάω George....ξεκουνηθείτε...είναι κομματάρα!
Έχει κάτι βοσκοτόπια εκεί, άλλο πράγμα! Ο Γιώργος θα κάνει τον τίμιο πλην χτυπημένο από ζωοκλέφτες ράντσερ-γελαδάρη, και ο Freerock αυτόν που έρχεται (αλά Κλιντ Ίστγουντ) να τον λυτρώσει από τούς "κακούς"?LK είπε:Δεν λέω τίποτα! Γεώργιε Ανέβα Λάρισα (να μοιράσουμε την απόσταση) .....παίρνω τον άλλονα και σας κάνω ένα video με country girls (σοβαρά μιλάω)
gvour είπε:Παντα μιλαω σοβαρα Λακη(σχεδον).Το κανονιζουμε λιαν συντομως.
Ε ναι ντε..τι νομίζεις δεν το σκέφτηκε η παραγωγή αυτό ;D ;D ;D ;DΈχει κάτι βοσκοτόπια εκεί, άλλο πράγμα!
50% κουρεμα.fusiongtr είπε:Aφού ο freerock έχει περάσει τα πάνδεινα, και ο Γιώργος έχει χάσει το μισό του κοπάδι.
Κυρ παραγωγέ - σκηνοθέτα μου να'ρθω κομπάρσος? Ξέρω κι από αλόγατα. Μπορώ να σου βρω φορκάστ που θα πας ταμείο! ;D ;DLK είπε:Ε ναι ντε..τι νομίζεις δεν το σκέφτηκε η παραγωγή αυτό ;D ;D ;D ;D
Η ταινία (video clip) θα μιλάει για την σημερινή πραγματικότητα!50% κουρεμα.
Lord_Goumis είπε:Αν θέλετε υποδύομαι εγώ τον Malboro guy.. ;D ;D
Ναι ορέ!!!! ωραίο παιδί – ψηλό είναι , approved ;D ;D ;DTo καστ το οριζει η παραγωγη αρα ο Λακης αποφασιζει. 8)