αν μιλαμε για Mini... http://www.runoffgroove.com/ruby.htmlbluezlick είπε:θα θελα να ρωτισω κατι λιγο ασχετο...
ψαχνω σχεδια η κανα kit για να φτιαξω ενα mini amp που θα μπορουσα να βρω?
ευχαριστω!
Ναι και εγώ αυτό φαντάστηκα απλά απο ότι ξέρω τα LED δε "ξοδεύουν" πολύ ρεύμα και ήλπιζα να μην έχω μεγάλο πρόβλημα.marooned είπε:Που και πως ακριβως θες να τα βαλεις ? Παντως αν το κανεις ετσι που φανταζομαι το μονο προβλημα που θα εχεις θα ειναι οτι θα ψοφανε γρηγορα οι μπαταριες.
το shipping του Banzai δεν ειναι καθολου τσουχτερο. (ειναι EU)gda είπε:Έχω φτιάξει κι εγώ με τη σειρά μου δύο mxr phaser 45,ένα mxr D+, ένα Orange Squeezer και εννοείται το noiz overdrive!(Θα στείλω photos καποια στιγμή) Το πρόβλημα που αντιμετώπισα είναι η εύρεση των κατάλληλων υλικών (κυρίως τρανζίστορ και διόδους) και κυρίως 3PDT footswitches! Αν κάποιος από Θεσσαλονίκη παραγγέλνει υλικά από εξωτερικό ας στείλει ένα pm να πάρουμε μαζί να "σπάσουμε" και τα μεταφορικά. Ακόμη, αν κάποιος γνωρίζει που μπορώ να βρω τα (δυσεύρετα) υλικά στην Ελλάδα ας στείλει.
ευχαριστωωωωωωω! ;Dalderbody είπε:αν μιλαμε για Mini... http://www.runoffgroove.com/ruby.htmlθα θελα να ρωτισω κατι λιγο ασχετο...
ευχαριστω!
Πέρα απο αυτά που αναφέρθηκαν ρίξε μια ματιά και σε αυτά.bluezlick είπε:θα θελα να ρωτισω κατι λιγο ασχετο...
ευχαριστω!
Και όμως πριν 2-3 χρόνια είχε shipping τουλάχιστον 18 ευρώ.alderbody είπε:το shipping του Banzai δεν ειναι καθολου τσουχτερο. (ειναι EU)
παρε απο κει. τα εχει σχεδον ολα, για να μην πω ΟΛΑ
χαχα, οντως....toneless είπε:Και όμως πριν 2-3 χρόνια είχε shipping τουλάχιστον 18 ευρώ.το shipping του Banzai δεν ειναι καθολου τσουχτερο. (ειναι EU)
παρε απο κει. τα εχει σχεδον ολα, για να μην πω ΟΛΑ
Τώρα αυτό έχει αλλάξει αλλά ακόμη καθυστερεί να στείλει τις παραγγελίες... :-X
toneless είπε:Σχετικά με τα led δε νομίζω ότι θα δημιουργήσουν και τόσο σοβαρό πρόβλημα στη μπαταρία αλλά το θεωρώ "καγκουριά"...
Ενναλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις led των 5-8mm τα οποία αλλάζουν χρώμα απο μόνα τους κάθε 4-5 δευτερόλεπτα.![]()
Χαχαχα...ReCoC είπε:Εντάξει είπαμε να το κάνουμε ψιλοκαγκούρικο αλλα εσύ το παράκανες.
...το πρώτο πετάλι λούνα - πάρκ!!toneless είπε:Ενναλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις led των 5-8mm τα οποία αλλάζουν χρώμα απο μόνα τους κάθε 4-5 δευτερόλεπτα.![]()
χμμμμ... ψιλοκοντα ειμαστε!...dkall είπε:Τι ? περισσοτερο απο τις 29/9 που περιμενω τις 12ΑΧ7Μ ?