- Πόντοι
- 36
ωραιος...Καλωσηρθες στην παρεα... Θα βρεις πολλους αρρωστους εδω περα, μην ανησυχεις..! Πολυ ωραια η συλλογη σου!
ωραιος...Καλωσηρθες στην παρεα... Θα βρεις πολλους αρρωστους εδω περα' date=' μην ανησυχεις..! Πολυ ωραια η συλλογη σου![/quote']
Thanks ...πατριωτη!![]()
ασχετο. παρολο που εχω ενεργοποιημενη την "υπογραφη"' date=' δεν τη βλεπω...[/quote']
Δυστυχώς είναι μια λειτουργία που έχει απενεργοποιήσει ο αρχηγός...![]()
χμμμ... εδω που τα λεμε, εχει δικο ο αρχηγος!...ασχετο. παρολο που εχω ενεργοποιημενη την "υπογραφη"' date=' δεν τη βλεπω...[/quote']
Δυστυχώς είναι μια λειτουργία που έχει απενεργοποιήσει ο αρχηγός...![]()
δεν τη βαζουμε κι οπου να 'ναι την υπογραφη και την...![]()
Ευχαριστω, man!Πω πω ρε φίλε μπράβο!!! Aξιος και μερακλής!!! Πανέμορφα
Δε μας έδειξες και τι έχει στα ποιο κάτω συρτάρια!!!![]()
Thanks!Ακρως αψογος....
Internet_ικες αγορες (U.S, Γερμανια..) αλλα και απο την τοπικη αγορα.Τα κουτια που τα βρισκεις?
Εξαρταται. Απο λιγες ωρες μεχρι ...λιγους μηνες.Χρονος για καθε πεταλακι?
Ενιοτε τραγικα μικροτερο, γενικως μικροτερο, ποτε μεγαλυτερο!Κοστος σε σχεση με τα original?
Υποκειμενικα (παντα), super!... :wink:Ηχος?
Αυτα που χρησιμοποιω πιο πολυ τα εχω εξω. Και δεν παιζω με πολλα...Γιατι τα εχεις μεσα στην συρταριερα και δεν τα εχεις πανω σε κανα καστομ pedalboard?
Aπο σχεδον τιποτα μεχρι ...PhD στα ηλεκτρονικα...Τι γνωσεις θα πρεπει να εχει καποιος για να τα φτιαξει?
Ανετα.Κανα καφροπεταλακι (πολυ καφρικο ομως) γινεται να το φτιαξει μακροπροθεσμα ενας που δεν εχει ξανασχοληθει με αυτα? Με σχετικα λιγα λεφτα?
Alderbody' date=' συγχαρητήρια και από μένα !!Πριν κάποιους μήνες συζητήθηκε στο νόιζ να γραφτεί ένα άρθρο για την κατασκευή ενός πεταλιού βήμα-βήμα, στα πρότυπα του αντίστοιχου άρθρου του toneless.
Οπότε αν έχεις όρεξη και μεράκι να περιγράψεις κάποιο δικό σου ...[/quote']
...και αν μπεις στο κόπο, πές το μου και μένα γιατί μέχρι στιγμής έχω βγάλει τα μάτια μου για να φτιάξω ενα κομπρέσσορα με εύκολη τοποθέτηση υλικών για να μπορούν να το φτιάξουν όλοι...
Alderbody' date=' συγχαρητήρια και από μένα !!Πριν κάποιους μήνες συζητήθηκε στο νόιζ να γραφτεί ένα άρθρο για την κατασκευή ενός πεταλιού βήμα-βήμα, στα πρότυπα του αντίστοιχου άρθρου του toneless.
Οπότε αν έχεις όρεξη και μεράκι να περιγράψεις κάποιο δικό σου ...[/quote']
ThX Gant!
αν μπορω να βοηθησω σε κατι, πολυ ευχαριστως!
πειτε μου τι θελετε και το ψαχνουμε.
Ευχαριστω toneless,Ένα μπράβο και απο εμένα.Το wah wah είναι πολύ προσεγμένο...!
Για να εκθέσουμε τις diy κατασκευές μας υπάρχει και αυτό το topic...
http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1615&highlight=diy+%EA%E1%F4%E1%F3%EA%E5%F5%DD%F2
...και αν μπεις στο κόπο' date=' πές το μου και μένα γιατί μέχρι στιγμής έχω βγάλει τα μάτια μου για να φτιάξω ενα κομπρέσσορα με εύκολη τοποθέτηση υλικών για να μπορούν να το φτιάξουν όλοι...[/quote']
εγω απο comp εχω κανει ενα κλωνο του κλασσικου Ross/Dynacomp.
Απλα εχω προσαρμοσει καποια Mods τα οποια απενεργοποιουνται για να το εχω και σε stock μορφη.
Αν θυμαμαι καλα, η μονη αποκλιση απο το κανονικο κυκλωμα που εχω κανει ειναι δυο διοδοι Ge αντι των κλασσικων Si που εχει το original σχεδιο.
Γενικως, ενας "easy compressor" ειναι ψιλο-απωθημενο πολλων DIY_ers.
αν μπορω να κανω κατι, ευχαριστως να βοηθησω.
Δεν ειμαι βεβαια και κανενας τρελο-guru των εφφε, αλλα κατι εχω πιασει απο την ενασχοληση με το θεμα... :wink: