Ειναι ωραια ιστορία το diying... να φανταστειτε οτι ακομα δεν πηρα την υπεροχη tonelab μου αρχισα τις κατασκευες καθαρα για τα γουστα.... αρκει βεβαια να βρισκεις ευκολα τα υλικα...τα παραπανω σκεφτηκα να τα κανω σε ενα βαλιτσακι σε στυλ πεταλιερα ολα σε ενα σασι... θα δειξει πως θα προχωρησει...σκεφτομαι να φτιαξω και ενα μικρο λαμπατο ενισχυτακο αλλα αργοτερα αυτα...
α..μια ερωτηση στον toneless η σε οποιον αλλο ξερει...
εφτιαξα το tube screamer οπως προανεφερα απο το site www.tonepad.com .αργοτερα που ειδα στο ιδιο σιτε φωτογραφιες απο μετατροπη του ts-9 σε ts-808παρατηρησα οτι στην πλακετα υπηρχαν διαφορες οπως για παραδειγμα το οτι υπαρχουν 6 τρανζιστορ στο αυθεντικο ενω στο diy μονο 2.και η ερωτηση... τελικα τι εφτιαξα ?ενα κλωνο του αυθεντικου η "κατι σαν..."???
Μερικές αλλαγές υπάρχουν κάποιες φορές αλλά όχι όσον αφορά τον ήχο....αργοτερα που ειδα στο ιδιο σιτε φωτογραφιες απο μετατροπη του ts-9 σε ts-808παρατηρησα οτι στην πλακετα υπηρχαν διαφορες οπως για παραδειγμα το οτι υπαρχουν 6 τρανζιστορ στο αυθεντικο ενω στο diy μονο 2.και η ερωτηση... τελικα τι εφτιαξα ?ενα κλωνο του αυθεντικου η "κατι σαν..."???
Αίσχος!!! :lol: :lol: :lol:...
Το original tubescreamer είχε ψηφιακό κύκλωμα για τη λειτουργεία του διακόπτη on / off... !!! 8O
Δεν θέλω να μπω στα χωράφια ενός έμπειρου DIYer, όπως καταλαβαίνω ότι είσαι, αλλά θα μου το εξηγήσεις αυτό; Εννοείς το silent FET switching; Γιατί αυτό θεωρείται ψηφιακό; Kαι αφού λειτουργεί σαν καλό buffer όπως στα πετάλια της Boss (ελαφρώς χειρότερο από αυτά), κι όχι σαν επεξεργασία στο σήμα με Α/D/A μετατροπή, γιατί να θεωρηθεί μείον;Το original tubescreamer είχε ψηφιακό κύκλωμα για τη λειτουργεία του διακόπτη on / off... !!! 8O
καλα το ειδες...Alderbody με ψάρωσες 8O. Rotovibe είναι εκείνο το κόκκινο; Τι modification του έχεις κάνει;
DIY ...με το κιλο κι εδω
![]()
![]()
![]()
![]()
....κι ενα ακομα...
![]()
Ευχαριστω πολυ bloody!Αυτά τα έχεις φτιάξει όλα εσύ αlderbody; Θεός! Και καλώς ήρθες!
Ευχαριστω elavd!...Συγχαρητήρια κι από μένα Alderbody!!!![]()