και το χρωστουμενο ηχιτικο απο το morning glory...first take οτι βγηκε με την παραμελημενη 335 που αξιωθηκα και τις αλλαξα χορδες μετα απο δεν ξερω και γω ποσο καιρο
335=>morning glory=>pearl=>daw(λιγο reverb και delay no post processing)
χαζευοντας στο youtube ξαφνικα μου πεταει ενα βιντεο με ενα πεταλι το οποιο ηταν parallel looper και το βρηκα πολυ ενδιαφερον διοτι παιζω που και που και πιο ambient φαση με heavy reverb και delay.
για οσους δεν γνωριζουν στην ουσια ειναι ενα πεταλι στο οποιο του συνδεεις πεταλια οπως σε εναν ενισχυτη με effects loop (δλδ send return) και εχεις την επιλογη να ενεργοποιησεις οποιο θες και σε οποια ενταση το θες,ολα αυτα παραλληλα με το dry signal...αυτο εχει σαν αποτελεσμα το σημα να εχει ευκρινια και παραλληλα τα wet effects να ειναι αρκετα εντονα...κατι δλδ σαν wet/dry το οποιο θελουμε δυο ενισχυτες αλλα το πετυχαινουμε με εναν.
ψαχνωντας στο ιντερνετ ειδα δεν υπαρχουν πολλα,περιπου 3-4 τετοια πεταλια μεταξυ τους και ενα electro harmonix και φυσικα εψαξα να δω αν υπαρχει καποιο κιτ ετοιμο για να φτιαξω κατι αντιστοιχο οπως εχω κανει και με τα προηγουμενα αλλα δεν βρηκα κατι και αρχισα να ψαχνω σχεδια κτλπ για να δω αν μπορω να το υλοποιησω...εν τελει μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα δυο σχεδια τα οποια δεν σου εδειχναν ολοκληρωμενα πως θα το φτιαξεις αλλα σου εδιναν τα βασικα στοιχεια.
επομενο βημα ηταν να φτιαξω pcb πλακετες,παιρνω καποιον που βρηκα στο ιντερνετ και του λεω θελω να φτιαξουμε μερικα pcb απο κατι σχεδια που εχω...τελοσπαντων τα φτιαχνει το ενα ειναι το
buffer
και το mixer
μετα το θεμα ηταν οτι εγω ηθελα να ειναι stereo,οποτε ηθελε και αυτο ψαξιμο πως θα το κανω...για να μην μπω σε αλλες λεπτομερειες εκανα ενα κουτακι στην στραντζα βαψιμο κτλπ και αρχισα να το συναρμολογω,το τελειωσα και παιζει πολυ καλα!! θα προσπαθησω να κανω ενα βιντεο να το δειξω στην πραξη για να φανει πληρως η λειτουργικοτητα του
επισης τελειωνοντας αυτο το πεταλι ολοκληρωσα και την πεταλιερα την οποια ειχα φτιαξει μαζι με εναν μαραγκο στην οποια επιμεληθηκα το βαψιμο
Επειδή έχω ξεκινήσει και εγώ το project με DIY pedals από έτοιμα kits, και επειδή έχω βρει και κάποιες προτάσεις από pcbs πεταλιών που δεν υπάρχουν ως έτοιμα kits, μπορείς να αναφέρεις σε ποιον απευθύνθηκες για την κατασκευή των pcbs;
Εάν ξεπερνά τους κανόνες ιδιωτικότητας του φόρουμ, μπορούμε να μιλήσουμε και μέσω dm.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.