Εγώ το χρησιμοποιώ πέρα από το τρόπο με το βίντεο που ποσταρες, να κρατάω μια νότα/συγχορδια και από πίσω να δημιουργώ θορύβους με delay/reverb/distortion.
Να επαναφέρω λίγο το θέμα γιατί μετά το Πάσχα θα μπορέσω να φτιάξω τελικά ένα diy pedalboard στα μέτρα που το θέλω. Αυτός είναι και ο λόγος που δε θα πάρω κάποιο έτοιμο. Το καλό είναι ότι ένας φίλος έχει επαγγελματικό ρούτερ και μπορεί να μου φτιάξει ότι σχέδιο θελήσω.
Σε διαστάσεις έχω καταλήξει (50*30) όπου θα πάρω και την παρακάτω θήκη μεταφοράς από Θωμά.
Θα κάνω όμως κάποιες τρύπες στα πλάγια για να βάλω το ρεύμα αλλά δεν ξέρω πως να ψάξω για να βρω το εξάρτημα που θα βάζω το καλώδιο ρεύματος. Μιλάω για το παρακάτω.
Επίσης θα βάλω κι μια λαβή πιασίματος που επίσης δεν ξέρω πως λέγεται. Για δώστε καμιά βοήθεια.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.