raf είπε:καλησπερα φιλε, πιστευω οτι αν μπορεσεις να βρεις ενα παλιο Rat ο ηχος που θα βγει θα σε ικανοποιησει..
δεν ξερω ισως εχεις δικιο , και δεν ξερω ουτε το πεταλι που προτεινεις , απλα εγω με ενα παλιο rat και την les paul μου εχω πιασει πολλες φορες ηχο κοντινο ειδικα στους g'n'r που ψαχνει και ο φιλοςgpiad είπε:δυσκολο για rat, στο υφος που θελει να παιξει το παιδι..
αυτο με εναν καλο ενισχυτη θα σου βγαλει παρα πολυ καλο αποτελεσμα..
http://proguitarshop.com/store/effects-distortion-pedals-c-602_12/mi-audio-crunch-box-distortion-pedal-p-414
Εχεις τετοια ενισχυταρα και παιζεις με το metal muff ??? Aπαραδεκτο, ανεπιτρεπτο και πολλα αλλα...(φιλικα πανταargimet είπε:Οσον αφορα τι ενισχυτη εχω,εχω ενα Bugera 333xl.Οι περισσοτεροι θα πειτε τι τα θελω και 2 κιολας distortion ενω εχω τον Bugera.Απλος τα πεταλια βολευουν περισσοτερο στις χαμηλεσ εντασεις και εχοθν πιο ευδιακριτο και καθαρο ηχο.
Τα μισά απο αυτά είναι δικά μου!!Μουχαχα! ;Dbloody_sunday είπε:...ψαχτήρι και ορισμένα προηγούμενα θρεντ που λινκάρονται αυτόματα στο κάτω τμήμα της σελίδας. Άπειρες καλές επιλογές.
To tube king ειναι καλο για μεγαλα ποσα παραμορφωσης, αλλα ευελικτο ΔΕΝ ειναι!VinnieT είπε:θα πρότεινα ibanez tube king εχει απίστευτη χροια και μεγαλη ευελιξία. αλλιως κατι σε crunch box ισως βοηθουσε..
Το Telegun μ'αρεσει παρα πολυ αλλα το θεμα ειναι πως ειναι λιγο βαρυ για Hard Rock.jesu είπε:Telegun Fatfoot. το απολυτο πεταλι. ;D