- Πόντοι
- 2,368
αυτα πες τα στους...φιλοξενους νησιωτες μας που αν δεν σκασεις το 35% μπροστα (και αγυριστο) δεν σου δινουν δωματιο το καλοκαιρι μπα που να εχει εξω 45 βαθμους.....(μου εχει συμβει πολλακις τα χρονια τα παλια που ειχα την κακη συνηθεια να πηγαινω στα νησια τα καλοκαιρια)...ασε που σου νοικιαζουν ενα αχουρι που ουτε σκυλος δεν θα κοιμοταν μεσα.....οσο μια...σουϊτα στο....Μοντρεαλαλλά στην Ψωρολακόσταινα έχουμε και μια λέξη που λέγεται φιλοξενία... Και τον "ξενο" σου δέν τον προσβάλλεις.
για να μη μιλησω για τους φιλοξενους...ταξιτζηδες μας που κατακλεβουν τους κακομοιρηδες τουριστες.....
ή τα φιλοξενα γκαρσονια στη Πλακα που τους ταϊζουν...προπερσυνο μουσακα απο...την καταψυχτρα......σε τιμες ...Ritz....
μεχρι και σερβιτορο να παιρνει κελυφος αστακου απο τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ στη Σαντορινη,να το γεμιζει με ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ & να το πουλαει για ΑΣΤΑΚΟ εχω δει

αστο...δεν παιζει....η φιλοξενια της Ψωροκωσταινας εχει ψοφησει εγω και χρονια μαζι με την στοιχειωδη ευγενεια που καποτε ολοι οι Ελληνες ειχαν.....(αυτο αλλωστε φαινεται και απο τον τροπο που αντιμετωπιζουμε τους...."ηλιθιους & ξενερωτους" ξενους οποτε αναφερομαστε σε αυτους αφου φυσικα ειμαστε ΠΟΛΥ καλυτεροι.... :

φυσικα και ειναι,αποτελει ομως standard practice σε ΟΛΑ τα ξενοδοχεια ΟΛΟΥ του πλανητη ......Το στόρι πάντως είναι πέρα για πέρα αληθινό, συνέβη το 1998 στο Μόντρεαλ όπου βρέθηκα για ένα βράδυ για συναυλία.