Αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα θα τρελλλλλλλλλλλλλλλλλλλλααααααααααααθθθθωωωωωωωω.
Θα πηδηχτώ απο το παραααααααααθυυυυυυυυυυυροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.
Καλά εγώ πήγα και στον Καναντα.... ο τύπος στο ξενοδοχείο στο Μόντρελλλαααλ δέν μου σέρβιρε φαγητο στο δωμάτιο άν δεν του έδινα πρώτα τον αριθμό της πιστωτικής μου κάρτας!!!
Αφού με είχε ρωτήσει πρώτα άν θα πλερώσω με τάλαρα ή με πλαστικό...
Και δέ με λές ρε παληκάρι? τον λέω....
Άμα σε πω δηλαδής οτι θα σε πλερώσω με τάλαρα Αμερικάνικα, διατί απο τα δικά σας δέν έχω, θα ζητήσεις να δείς το χρώμα τους να σιγουρευτείς οτι έχω μπικικίνια???
Όχι σερ... με λέει ο Καναδίνος...
Καλά τότες ρα... του λέω εγώ... ΄βάλε μία τσίζμεργκερ απόλα και θα σε πλερώσω με παράδες κανονικές, όχι ,με πλαστικά και τέτοια.
Και έστειλε το φαί στο δωμάτιο...
Ααααα. Να σε πω για γιαβρί μου, οτι ήταν σε ένα Χοτέλι, Σέρατον το έλεγαν, να μή νομίζεις οτι πήγα σε κανένα ξενία ο φτωχοέλληνας.
Και τον ρωτάω μετά.....
Για πέ μου ρε λεβέντη, γιατί ζητάς το νούμερο του πλαστικού λεφτού μου, που δέν το δίνω σε κανένανε ο μ@λ@κας και θα μείνω νηστικός στην όμορφη χώρα???
Διότι μεσιέ, μου λέει ο φλώρος, οι γκέστ του ξενοδοχείου ΞΕΧΝΑΝΕ ΝΑ ΠΛΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΟ ΦΑΪ ΤΟΥΣ. Kαι με το νούμερο του πλαστικού εμείς παίρνουμε τα λεφτά τους μετά!!!!!!!!!!!!!
ΑΑΑΑΑΑαααααααααααααααααα λέω εγώ ο χωριάτης....
Δηλαδή ρε μαγκάκι δέν με εμπιστεύεσαι οτι θα σε πλερώσω και λές οτι θα σε πιστολίσω ωρε στον λογαριασμό????
Μα non μεσιέ.....
Τι non και ξεnon ρε μ@λ@κ@ τον λέω και με έπιασαν τα διαόλια μου...
Αφού τώρα με το είπες ρε χαιβάνι.
Αμα με περνάς για απατεώνα γιατί οι δικοί σου επισκέπτες σε πιστολιάζουν, τότε να είμαι ρε, τον λέω...
Λεφτά θα πάρεις την ώρα που θα φεύγω, αύριο το πρωί στις 9.
Και τον πλέρωσα και με πιστωτική τον χαμένο...
Κατάλαβες τώρα γιατί θέλουν να μετακομίσουν όοοοοολοι στην Βόρεια Ελλάδα ρε συ???
Ρε Supertank!!!! Supertank????
Eσένα λέω ρε γκαρντάσι ;D ;D ;D
Θα το παίζω το money for nothing όλη νύχτα σήμερα.
Στα Καναδέζικα ρε σε λέωωωωω